מידע שימושי תחפושות תש"פ

משלוח מנות....
למכירה כ16-18 תחפושות ממתקים
מוכרת את כולם יחד ב300 שקל
יש לך אולי תחפושת של צ'יפס מקסיקני?
יש אפשרות לתמונות להשראה במייל?
g7193589 שטורדל ג'ימייל...
כמו כן,
איך עשיתם את זה?

למכירה תחפושת טווסית לגיל 9+ מושקעת ומרשימה!!!!
התחפושת כוללת חולצה, חצאית טול, חגורה וצווארון נוצות , מניפת נוצות על הגב כובע
ס"כ 150 ש"ח
(עלות הנוצות יקרה מאד!)

לא מצליחה לעלות תמונות, נחסם לי
הטווס אקטואלי?

אני שמתי על העריסה קליפ כזה קשיח שמחברים אליו דפים. ושמתי שם דף עם טבלה זמני האכלה וכו'
אחכ הביאו לי דף אמיתי מחדר תינוקות, אז החלפתי. על התג שלה שמתי תמונה + כיתוב אחות בכירה מחלקת ילודים או משהו בסגנון... בראש המיטה היה כזה קרטון "נולדתי ב..." כמו ששמים בבי"ח. היתה תחפושת מדהימה.
מצרפת קובץ להתרשמות
צפה בקובץ המצורף 607362
היי סליחה על ההקפצה אבל איפה אפשר להשיג את הדף מדדים הזה? יש לך צילום מקרוב שנוכל להעתיק?

הב
היי סליחה על ההקפצה אבל איפה אפשר להשיג את הדף מדדים הזה? יש לך צילום מקרוב שנוכל להעתיק?
מישהי הביאה לי מבי"ח....

אין לי סורק וצילום במצלמה של המחשב לא יהיה לך טוב

אבל לפני שהיה לי את זה עשיתי טבלה
למעלה רשמתי שם, תז וכו
ולמטה טבלה עם שעה, האכלה, החלפה
וסימתי בעט כל מיני סימונים

אני בהלם
מישהו נכנס לשם משתמש שלי בפרוג
איך זה יכול להיות?
לא אני כתבתי את זה.
נתקלתן בתופעה?

מחפשת תחפושת לילד בן 2.5 ותינוק בן שנה
יש למישהיא רעיון?

מחפשת לקנות תחפושת לילד בן 2.5
בביתר עילית

למכירה דיילת מידה 6 ב40 ש"ח במודיעין עילית, פרטים 052-7612790

להשכרה תחפושת מושקעת של הרב עובדיה מידה 10-12 בערך
noamalka57 גימייל

יש לי ילד בן 6 שמתחפש לכהן גדול סופסופפפפפפ
ויש לי תינוקת בת שנה
כדאי לשדך רעיון בינהם ואם כן אז מה?

יש לי להשכיר תחפושות של בובת חרסינה מהממות !!! (לגילאי : 6,5 )
ויש לי תחפושות של בבושקות מאלפות !!(לגילאי : 5 , 4 , 3 , 1.5)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה