מידע שימושי תחפושות תש"פ

להשכרה -
תחפושת סבתא עם הליכון
מושקע אוד מאוד
כולל הכללללל
שמלה סוודר שרשראות בקצור מושלם
מי שמעוניינת שתשלח לי באישי ...
ממש אשמח לקבל מייל או מספר טלפון שלך
אני מחפשת בנרות תחפושת של סבתא
לאיזה גיל זה???

היי,
אשמח ממש ליצור איתך קשר
האם יש לך את התחפושת????
זה ממש יעזור
ממתינה לתשובתך
סליחה על העיכוב בתשובה
זה לא המידה שיש לי.. זה יהיה ענקי
מצטערת

את יכולה להכין לבד אם את רוצה.. תלבישי בגד משובץ או משהו, תקשרי מטפחת על הכתפיים, שימי משקפיים ושרשרת פנינים.. ובשביל פאה מדביקים כדורי צמר גפן על כובע (אני גזרתי שפיץ של גרביון..) וצובעים בספריי אפור

יש לי תחפושת מדהימה מתאימה לגיל שנה וחצי פלוס
אם את עדיין מעוניינת אשלח לך בפרטי.
היי,
אני נתקעתי ברגע האחרון בלי תחפושת
במידה ועדיין רלוונטי
אשמח ליצור איתך קשר במיל או בפון:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0548417046

למכירה
תחפושת דוור/דווריות הכוללת ציק כובע וסרפן/סרבל
מידה 4 בן
מידה 4 בת
מידה 6*3 בת
מידה 8 בת
מוכרת כל אחד ב60 ש"ח

קבצים מצורפים

• Doc20.pdf
    KB 208.1 · צפיות: 94
צהריים טובים
מחפשת את המספר של המשתמשת בימבה
ע"מ להחזיר לה תחפושת של סבתא שהשכרתי ממנה לפורים
במידה ואת, בימבה רואה את ההודעה אשמח שתצרי עמי קשר
עדיף בפלאפון שלי:
0548417046
תודה

צהריים טובים
מחפשת את המספר של המשתמשת בימבה
ע"מ להחזיר לה תחפושת של סבתא שהשכרתי ממנה לפורים
במידה ואת, בימבה רואה את ההודעה אשמח שתצרי עמי קשר
עדיף בפלאפון שלי:
0548417046
תודה
תתיגי אותה

@ בימבה
אשמח ממש שתצרי עמי קשר במספר 0548417046
השכרתי ממך תחפושת של סבתא
ואבד לי המספר שלך
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה