צודקת בהחלט,סליחה שאני מתערבת אבל כאמא לתאומים(בגיל הזה ) נראה לי יהיה להם יותר כיף להתחפש למשהו שיותר נוגע לעולמם והם מבינים למה הם מחופשים מאשר להגיע לגן כמחופש כזר ושאר הילדים לדברים יותר מענינים / כהן גדול כבאי / רב....
אני הייתי הולכת על חתן / כלה סבא/ סבתא אבא /אמא |(מתאים לתאומים בן ובת)
ואם זה 2 בנים אז אולי אח (אחים בבית חולים|)
שתי בנים.יש לי בן ובת רלוונטי לך?
לי יש בן ןבת בני שנתייםיש לי בן ובת רלוונטי לך?
www.prog.co.il
בבקשהיש למישהי קישור לתחפושת של גזר לתאומים בני 4?
שפן ושפנה (תכלת וורוד) זה מה שאני עשתי בגיל הזהאני מחפשת רעיון חמוד לתאומים בן ובת בגיל 9 חוד'
רותי למה חיפשת את התאומים שלך בגיל שנה?יש לי בן ובת רלוונטי לך?
ושנה אחריה?היו בני 10 חד' שפן /שפנה (2 שפנים וורד ותכלת )
מתוק ומושקע...האח הגדול היה סבא אליעזר
והתאומות טוגזר
והמשלוח בהתאם
צפה בקובץ המצורף 1043184צפה בקובץ המצורף 1043181צפה בקובץ המצורף 1043182צפה בקובץ המצורף 1043183
זה היה גיל מסורבל שלא מסכימים ללבוש כלום על הראש...וש
ושנה אחריה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים