עזרה תחפושת טו גזר לתאומים

• הוסף לסימניות
יש למישהי קישור לתחפושת של גזר לתאומים בני 4?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת אבל כאמא לתאומים(בגיל הזה ) נראה לי יהיה להם יותר כיף להתחפש למשהו שיותר נוגע לעולמם והם מבינים למה הם מחופשים מאשר להגיע לגן כמחופש כזר ושאר הילדים לדברים יותר מענינים / כהן גדול כבאי / רב....
אני הייתי הולכת על חתן / כלה סבא/ סבתא אבא /אמא |(מתאים לתאומים בן ובת)
ואם זה 2 בנים אז אולי אח (אחים בבית חולים|)

• הוסף לסימניות
איזה תחפושת עשית לתאומים בגיל 3?

• הוסף לסימניות
יש לי בן ובת רלוונטי לך?

• הוסף לסימניות
יש לי תאומים בנים בני 3, אני מחפשת רעיונות, ואולי גם תחפושת

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת אבל כאמא לתאומים(בגיל הזה ) נראה לי יהיה להם יותר כיף להתחפש למשהו שיותר נוגע לעולמם והם מבינים למה הם מחופשים מאשר להגיע לגן כמחופש כזר ושאר הילדים לדברים יותר מענינים / כהן גדול כבאי / רב....
אני הייתי הולכת על חתן / כלה סבא/ סבתא אבא /אמא |(מתאים לתאומים בן ובת)
ואם זה 2 בנים אז אולי אח (אחים בבית חולים|)
צודקת בהחלט,
יש לי בן ובת רלוונטי לך?
שתי בנים.

• הוסף לסימניות
נחשוב
מה שלא יהיה את צריכה שהם יתחברו לתחפושת ויאהבו אותה
כן, זה היום שלהם שהם צריכים להיות מאושרים ולא להסתובב בתחפושת שהם לא אהבו ורצו בגלל שאמא רצתה
את הבת שלי חשבתי לפני גיל 3 לחפש לבן וממש היתי בטוחה שהבן יהיה בת והבת בן
וכשתתפתי אותם כך לפני פורים ראיתי שבת ממש מסרבת ולא רוצה בשום פני ואופן להיות בן וממש הנפץ לי החלומות...:)
אבל היה חשוב לי שתהיה מפסוטה שאלתי אותה למה היא רוצה להתחפש אמרה לי לאמא סבבה זרמתי איתה
התחפשה לאמא אבל עשיתי את זה בצורה מענינת יותר - הסתובבה מאושרת בפורים ובתכלס התחפושת שלה הכי תפסה את העין הכי פרקטית וקלה ולא מכבידה
מה אני רוצה לומר שתפו את הילדים תראו איך הם זורמים מגיבים.... כי מה שחשוב שהם יהיו שמחים!!

• הוסף לסימניות
יותר מתאים לתאומים-אני עשיתי לתאומות : "אותו דבר"
אוטו- הן היו בעגלה שהפכה להיות "אוטו" והן מחופשות ל"דוור"- קסקט+ סרבל אדום, חולצה לבנה וטיקט
היה מתוק ומיוחד, על האוטו היה במקום של הלוחית כתוב אוטו דוור- אותו דבר.......

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון חמוד לתאומים בן ובת בגיל 9 חוד'

• הוסף לסימניות
מיקי מאוס ומיני מאוס, חמוד מאוד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היו בני 10 חד' שפן /שפנה (2 שפנים וורד ותכלת )

• הוסף לסימניות
האח הגדול היה סבא אליעזר
והתאומות טוגזר
והמשלוח בהתאם
IMG_0045.JPG
IMG_0063.JPG
IMG_0079.JPG
IMG_0080.JPG

• הוסף לסימניות
וש
ושנה אחריה?
זה היה גיל מסורבל שלא מסכימים ללבוש כלום על הראש...
בתכנון 2 בובות (לא מפוארות הכי פרקטי שיכול להיות 2 חולצות זהות 2 מכנסים זהים ופאת צמר עם 2 קוקיות
אבל בתכלס לא הסכימו ללבוש את "הפאה" אולי רק לתמונה אחת.....
רוב היום הסתובבו ללא התחפושת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה