נכתב ע"י levy;1189187:סליחה שאני מתפרצת ככה לאשכול, אבל אני מרגישה חייבת להביע את דעתי על הגמדים.
כאחת שמוצא משפחתה הוא בחו"ל, ידענו תמיד שה"גמד" שייך לחגאות הנוצריים...
ואילו כאן בארץ, שב"ה איננו חיים בין גויים, ולא יודעים מה מביע בעצם הגמד- משתמשים בו כדמות מתוקה, ולא יודעים שמדובר בדמות נוצרית לגמרי....
נכתב ע"י מילה בסלע;1189553:יש לי, תפוס לשנה זו...
נכתב ע"י פרפר;1189581:לא התכוונתי אישי אבל באמת ילידי הארץ לא מודעים למשמעות הבעייתית של התחפושת הזו
נכתב ע"י פרפר;1189581:תריצי בגוגל תמונות "חג המולד" ותקבלי המון תמונות כאלו
לא התכוונתי אישי אבל באמת ילידי הארץ לא מודעים למשמעות הבעייתית של התחפושת הזו
נכתב ע"י מילה בסלע;1189585:דווקא אני ילידת הארץ וידעתי את המשמעות של הדבר הזה, אבל בואי לא נהיה מרובעים. גמד זה גמד. ואם הנוצרים לקחו את הדגם הזה דווקא- יערב להם. יש גם הרבה עצי אשוח ברחובות י-ם, מעניין אם שמתם לב...
נכתב ע"י NBR;1189572:קנינו במקס סטוק ב60 תחפושת של ארנבת מתוקה מאוד!
נכתב ע"י levy;1189595:את לא צודקת!!!!!!
גמד זה לא התחפושת הזו!
גמד זה סתם אדם נמוך. התחפושת הזו היא בדיוק הדמות הנוצרית. וזה גובל ממש בע"ז.
(כמו שלא תחפשי לכומר...) אבל כמו שאמרתי זה צורם רק למי שהתגורר בין גויים.
ולגבי מה שהזכרת את עצי האשוח- הם לכשעצמם, מילא- אבל האם תשימי עליהם את הנורות הצבעוניים ??????????
כך גם אין בעיה בגמד- אבל לא בבגדים האלה שהם נוצריים לגמרי!!
נכתב ע"י levy;1189595:את לא צודקת!!!!!!
גמד זה לא התחפושת הזו!
גמד זה סתם אדם נמוך. התחפושת הזו היא בדיוק הדמות הנוצרית. וזה גובל ממש בע"ז.
(כמו שלא תחפשי לכומר...) אבל כמו שאמרתי זה צורם רק למי שהתגורר בין גויים.
ולגבי מה שהזכרת את עצי האשוח- הם לכשעצמם, מילא- אבל האם תשימי עליהם את הנורות הצבעוניים ??????????
כך גם אין בעיה בגמד- אבל לא בבגדים האלה שהם נוצריים לגמרי!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים