עזרה תחפושת של צלמת

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל את הקובץ למייל

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
@נעה 5 הבת שלי גם רוצה צלמת ואני לא כ"כ יודעת מה לעשות לה. האם תוכלי לשלוח לי למייל את הקובץ? וכן האם יש לך תמונה כדי שאקבל השראה מה אפשר לעשות לצלמת? תודה רבה.
המייל שלי הוא 4145004 בג'מייל

• הוסף לסימניות
זאת הצלמת שלי.
את רוצה קבץ של פוטושופ?
או ג'יפג?
לא זוכרת מה שלחתי
DSC_0445.jpg

קבצים מצורפים

• סגול.psd
    2.3 MB · צפיות: 485
  • הוסף לסימניות
אני רואה שכבר העלתי את הפוטושופ בצבע סגול מוכן לך.
רק תשלבי תמונות מאחור ותשני את השם.

• הוסף לסימניות
תוכלי לשלוח לי קובץ בפוטו שופ, הקובץ לא זמין, תודה

• הוסף לסימניות
זאת הצלמת שלי.
את רוצה קבץ של פוטושופ?
או ג'יפג?
לא זוכרת מה שלחתי
צפה בקובץ המצורף 835688
הת שלי רוצה השנה להתחפש לצלמת. אשמח לקבל את הקבצים, דוגמא שלך וגם בקובץ שניתן לשנות. ממש תודה
ומה עוד צריך לעשות לה בשביל התחפושת אשמח לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@נעה 5
אפשר קישור למצלמה?
איך היא בכללי? כמה היא שווה באמת?

• הוסף לסימניות
הת שלי רוצה השנה להתחפש לצלמת. אשמח לקבל את הקבצים, דוגמא שלך וגם בקובץ שניתן לשנות. ממש תודה
ומה עוד צריך לעשות לה בשביל התחפושת אשמח לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא הייתי פה מלא זמן. עדיין את רוצה?
תשלחי לי מייל ריק ל4151453 בג'ימייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הקישור שאת הזמנת ממנו - כבר לא פעיל?

• הוסף לסימניות
יש אחת אם את רוצה בשם מתנות קטנות עושה תחפושות בהדפסה אישית (חולצה...) עם לוגו וכו'.
ראיתי שיש לה דוגמא לצלמת מהמםםם!!!
m0548546249 בגמייל

• הוסף לסימניות
נועה 5 היקרה
אשמח לקבל את הקובץ המדובר אם אפשר בבקשה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וגם את הקישור למצלמה
תודה רבה !!

• הוסף לסימניות
ורוד או סגול?
הלינק בהודעות מעל

• הוסף לסימניות
לא מאוחר מדי להזמין?
אני ממש מקווה שיגיעו אלי הדברים שהזמנתי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה