- הוסף לסימניות
אפשר בבקשה לשלוח שוב את הקובץ הוא לא זמין.... תודה רבה!
אפשר בבקשה לשלוח שוב את הקובץ הוא לא זמין.... תודה רבה!
אשמח לקבל את הקובץ למייל
תשלחי לי מייל 4151453 בג'ימיילאשמח לקבל את הקובץ למייל
malkis8282
יש מצב לקבל את הקובץ למייל?הבת שלי בת 10 רוצה להתחפש לצלמת
אשמח לקבל רעיונות והשראות
איך לבצע את התחפושת הזאת
תודה רבה
@נעה 5 יש לך לשלוח לי פורמט של הדוגמא להדפסה ואולי את המצלמה להשכרה/להלוות?מי שרוצה רק לראות להשראה:
צפה בקובץ המצורף 605605
אני גם רוצה אנחנו לא מביתר... אשמח לקבל את הקובץ של הצלמת לגימל ns0548433420פרסמתי באשכול אחר:
עכשו אני באמצע לעבוד על זה.
כבר סיימתי את הגרפיקה שעל החולצה.
עשיתי לה לוגו של מצלמה עם לב וליד כתוב את השם - מצלמת ילדים באהבה.
מתחת לקחתי קובץ של מסגרות של תמונות עם סלוטייפים כאלו ושמתי תמונות סטודיו שלה בתוך כל מסגרת.
יצא מאלף! זה מודפס על חולצה (הלוגו בגב) ומצלמה, וכובע תואם צבע
מושלם!
אם את גרפיקאית אני יכולה לשלוח לך את הקובץ שתתאימי.
רק שהבת שלך לא לומדת בנאות רחל בביתר...
אפשר לקבל את מה שעיצבת? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>פרסמתי באשכול אחר:
עכשו אני באמצע לעבוד על זה.
כבר סיימתי את הגרפיקה שעל החולצה.
עשיתי לה לוגו של מצלמה עם לב וליד כתוב את השם - מצלמת ילדים באהבה.
מתחת לקחתי קובץ של מסגרות של תמונות עם סלוטייפים כאלו ושמתי תמונות סטודיו שלה בתוך כל מסגרת.
יצא מאלף! זה מודפס על חולצה (הלוגו בגב) ומצלמה, וכובע תואם צבע
מושלם!
אם את גרפיקאית אני יכולה לשלוח לך את הקובץ שתתאימי.
רק שהבת שלך לא לומדת בנאות רחל בביתר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים