כללי תחרות: אל תאמינו לשופטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;417579:
אפרופו "אל תאמינו לשופטים".

שימו לב, השופטים יתמקדו בפן הקריאייטיבי, פחות בפן העיצובי. שם, לנו המעצבים, הזכות לשפוט. ורק לנו.

ואלי באמת רעיון, לפצל את התחרות ל 2 קטגוריות: המקום הראשון בקריאייטיב, המקום הראשון בעיצוב.

רעיון אדיר!

אני בעד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרדכי;417645:
אי"ק, אני חייב לומר לך שאתה איש מעניין, פלוס מרתק.

[ורק רפרפתי בינתיים. באינטרוועלט אני לא רגיל להתרכז. הדפסתי ונקרא אותו במתינות]

התגעגעתי, מרדכי. תן בראש.

(מעדיף אותך קשוח. קראים לזה: מאזוכיזם :))

• הוסף לסימניות
אי"קירי,

ואנוכי חשבתי שלפחות ניפגש בערך מוסף תלתא ונוכל סוף סוף לברר כמה עניינים ולבדוק מה ניתן לעשות... עקא דא שבסוש"ד גבהו עלי טרדות עד למעלה ראש, והסיכויים שאקפוץ היכלי-מלכותה פוחתים והולכים, ווי.

• הוסף לסימניות
חובה לכולם! copy + past!!!

• הוסף לסימניות
מרדכי, חבל!

תעשה מאמץ נוסף. יש לי דיבור איתך.

• הוסף לסימניות
דיבור? אני חשבתי יותר בכיוון של מכות...

מזדמר לי [ווקאלי ווקאלי] בראש קטע של ירמי' דמן בדיסק 'לחיים טאטע': הלוואי, הלוואאאי, הלוואאאאאאי...

הלוואי והייתי יכול להגיע. בנוסף לך, קורצים לי גם מנלה ואייל גור, ואולי עוד כמה שם. אבל בדרך הטבע לא יצא לי. אך יחד עם זאת, נשתדל להמשיך ולהיות בשמחה... וכי לא כך הסברתם יופי באחד ה'אוצרות' האחרונים, שהמשימה שלנו היא לזכור את השבת בימי החול, ולדעת תמיד שעלינו מוטלת רק חובת ההשתדלות, כל השאר עליו. לא?...

[אגב, רק לאחרונה נודע לי שגם אתה מעורב בהפקת האוצרות. ממש יופי לך. עבודה יפה מאוד, ומועילה מאוד.]

• הוסף לסימניות
הזוכה הוא

מוטי וורובל יש לו סטודיו דאיתקריא "הדרים".
הוןא שיחק אותה גם בקריאייטיב וגם בעיצוב הנקי וה'קולי'

אפרופו 'איש קטן' שמחתי לראותך ולהכירך מטווח אפס במימדים הטבעיים והקטנים במיוחד.

• הוסף לסימניות
70 המילים:

פרזיט, לאן אתה רץ? לעזור לזולת!

מעשה בברזל, שככל שהלך והתקדם, שונתה הפרשנות סביבו.

בתחילה פסקנו שזה שמחזיק בו, הולך לפוצץ "מכות" בהפגנות: "פרזיט", אלא מה. כשרואים אותו רץ עם גיצים בעיניים? הקביעה מקבלת תוקף משמעות.

אממ'ה, מתברר, שהאדם הנכבד הזה, עבר במקרה בשטח אש. והברזל? אינו כלל ברזל הפגנתי, אלא כלי פשוט לתיקון פנצ'ר. ה'פרזיט' נחלץ לעזור. הנתונים לא השתנו, הפרשנות קיבלה תפנית חדה.

המסר. התקשורת והציבור המוזן ממנה, אוהבים לשפוט אותנו על בסיס 'הכללות' | חצאי נתונים | גרירת השוליים אל תוך הקונצנזוס החרדי כביכול. בקיצור, על בסיס חצאי תמונות מפוקסות. הבקשה, אלמנטרית: אחי, צא מהפוקוס, הרחב את האישונים, הסתכל מבט כולל יותר, ואז תראה את התמונה הכוללת, את התמונה האמיתית. הציבור החרדי עסוק ביום יום במעשי חסד נפלאים, לא רק בתוך המגזר, אלא גם ובעיקר בנתינה חסרת גבולות לכלל המגזרים בישראל.

<!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]--><o></o>'דוגמן': "אבריימי". נכה: "שאטרסטוק".
שוטר: "משטרת ישראל". בחור: אנונימי.

.......................................................................................................................

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 394.4 · צפיות: 17
  • 2.jpg
    KB 423.3 · צפיות: 17
  • 3.jpg
    KB 481.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אתה ענק

אבל מסכן אבריימי עכשיו כל המדינה תשגע אותו לתקן פנצ'רים.

נו, אולי יצטרף לידידים.

• הוסף לסימניות
אוח, אוח.. איש קטן, אם רק קצת היית משקיע עוד טיפה מאמצוון להתאמת הצבעים בפוטושופ ויצירת אווירת-תאורה מתאימה, ללא ספק היית לוקח את המקום הראשון...

• הוסף לסימניות
רעיון אדיר!

אבל עם כל הכבוד לכם, לא הסתדר לי השוטר עם הילד בתמונה יחד עם ה'פרזיט'
זה לוקח חלק גדול מתשומת הלב, יותר מדי, ולחינם.
פשוט מסיט אותך מהכיוון של המסר העיקרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;420053:
אגב, בין שמונה הכרזות שעלו לשלב הגמר, הייתה גם כרזה של ידידינו יעקב קנפלר, שזכה גם לתשואות בקרב השופטים. מסרים קלים וקליטים ומעניינים במיוחד. קלמן בורשטיין טען באוזניי, שמבחינתו קנפלר לוקח בראש.

(קופירייט).

.............

ולמי שלא מכיר, אולי תואיל להעלות, על אלו כרזות אתה מדבר?

• הוסף לסימניות
זה הסברה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

רגע של אמת - כשהנתונים מזעזעים את הנפש

יש רגעים בחיים שבהם המציאות מתגלה בפניך כמו ברק שקורע את החושך. רגע שבו אתה יושב מול המסך, הלב דופק קצת יותר מהר, והנשימה נעשית עמוקה יותר. רגע של חשיפה אמיתית שכופה עליך להניח הכל בצד ולחשב מסלול מחדש.
הרגע הזה הגיע אלי כאן בפרוג, כשהתוצאות של הסקר שהעלתי נפרשו לפני כמו מפה שמגלה שטח לא מוכר.

המספרים שמספרים סיפור

התוצאות הללו - הן לא רק נתונים קרים על גבי מסך. הן מספרות סיפור על אופן שבו עסקים באמת פועלים, על הדרך שבה אנשים באמת מוצאים זה את זה במרחב הכלכלי הסמוי הזה.
השאלה הפשוטה שעליה עניתם - כמה אחוז מהלקוחות שלכם מגיעים על ידי הפניות - חשפה מציאות מדהימה:
  • 50.7% מכם מצהירים שמעל 90% מהלקוחות שלכם מגיעים על ידי הפניות מפה לאוזן. כמעט שני שלישים מהמשיבים חיים במציאות שבה הפרנסה שלהם תלויה כמעט לגמרי ברשת יחסים אנושיים בלתי נראית.
  • עוד 25.4% הצביעו שלמעלה מ-75% מהלקוחות שלהם מגיעים מפה לאוזן. גם הם חלק מהמציאות הזו שבה המילה הטובה היא הבסיס החזק ביותר לעסק.
  • רק 14.9% מהמשיבים מצאו את עצמם באמצע הדרך - 50% מהלקוחות שלהם מפה לאוזן.
  • ואז יש את המיעוט הזה - רק 9% מהמצביעים - שענו שרק 25% מהלקוחות שלהם הגיעו על ידי הפניות. הם כנראה חיים במציאות שונה לחלוטין.
הממוצע שמעיד על הכל: כשמחשבים את הממוצע המשוקלל של הנתונים הדרמטיים הללו, מתגלה מספר שמעיד על מציאות עסקית שכולנו חיים בה אבל לא תמיד מודעים אליה 74.38% מהלקוחות שלכם הגיעו באמצעות הפניות מפה לאוזן.
שבעים וארבע אחוז. זה לא רק מספר - זה כמעט הכל.

למי שעדיין לא מאמין.png

הכוח הסודי שפועל מתחת לפני השטח

הנתונים הללו מביאים אותי למקום של הכרה עמוקה. במשך שנים אנחנו מתמקדים במודעות פרסום, בקמפיינים ובמדידות. אבל מה שבאמת מניע עסקים - זה הקשר האנושי הפשוט והעתיק של המלצה. המילה הטובה שעוברת מאדם לאדם, הביטחון שנוצר כשמישהו שאתה סומך עליו אומר לך "תלך אליו, הוא טוב".
זה מביא אותי להחלטה שהבשילה בי ברגע זה של הארה: אני חייב לכתוב בשבילכם מדריך מקיף - "איך לגרום לאנשים להמליץ על העסק שלכם".
אם המדריך הזה יביא לכם אפילו רק לקוח אחד נוסף - הוא כבר שווה את כל ההשקעה. כי כל לקוח בודד הוא בעצם 'זרע' לעץ ענק של לקוחות שעתיד לצמוח. חבר מביא חבר, לקוח מרוצה מפנה עוד לקוח, והמעגל הטוב מתרחב ומתרחב.

השאלה שתכריע

עכשיו אני פונה אליכם עם השאלה שתכריע על צורת המדריך: איזה מדריך הייתם מעדיפים שאכתוב בשבילכם?
  • בעיקר תאורטי? מדריך שיעמיק בפסיכולוגיה של ההמלצות, יסביר את המנגנונים החברתיים והרגשיים שגורמים לאנשים להמליץ, ואת המסקנות המעשיות אתם תעשו בעצמכם, בהתאם למאפיינים הייחודיים של העסק שלכם.
  • או בעיקר מעשי ופרקטי? מדריך צעד אחר צעד, עם כלים קונקרטיים, רשימות מעשיות וטכניקות שתוכלו ליישם בעסק שלכם כבר מחר בבוקר, כשאתם קמים עם ההחלטה לשנות את כל המשחק.
התשובה שלכם תכווין אותי לכתוב את המדריך שבאמת יעזור לכם להפוך את הכוח הסודי הזה של "מפה לאוזן" לנשק החזק ביותר בארסנל העסקי שלכם.

לחצו על הקישור בחתימה - כאן למטה
או שתכתבו כאן באשכול

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה