מזל טוב! הרבה נחת וגידול קל!נכתב ע"י Shia;357239:אני רציתי ללכת אבל נבצר ממני, בעקבות הולדת ביתי היקרה שתחי'.
אני רציתי ללכת אבל נבצר ממני, בעקבות הולדת ביתי היקרה שתחי'.
נכתב ע"י טאצ';357250:מזל טוב! מזל טוב! תזכו לגדלה בנחת
למה אנחנו שומעים את זה רק בדרך אגב?
למה שלא תהיה בפורום היפה שלנו פינת 'מזלטובים' שבה נוכל לעדכן ולהתעדכן
בשמחות של החברים?
אם כבר מחפשים כל מיני גיבושונים כמו: ההתכנסות שהיתה בחנוכה
לדעתי כדאי לאמץ גם גיבושון מעין זה...![]()
אז ככה,נכתב ע"י נפ;357210:יש כמה סיבות לפי דעתי:
- יד ושם הוא מקום שרחוק מלהיות בעל השקפה דתית והמבין יבין..
- גרפיקאי חרדי ממוצע יודע שאין לו שום סיכוי להצליח
(אגב בתפוז בפורום עיצוב כשדברו על התחרות, אמרו שבין השאר נראו בכנס
מרצים ידועים מבתי ספר לעיצוב, באופן כללי הגיעו המון מעצבים מכל הארץ שהיה שוה להם להפסיד יום עבודה בשביל זה כך שרף העיצוב לתחרות הוא גבוה מאד).
אני בעצמי גרה קרוב ליד ושם ורציתי לבוא (10,000 ש"ח פרס ראשון-שווה לחלום על זה!)
לשמחתי בעלי הוריד אותי מהר מהעץ 'ברור שזה לא ריאלי שתזכי..'
הייתי לפני שבוע (ביום עיון) ותתפלא לשמוע שיש דוקא הרבה אזכורים על חיים יהודיים בתקופת השואה. (אולי היית רק במוזאון הישן).נכתב ע"י מאן דאמר;357473:היית פעם ביד ושם? לא יודע אם זה מיועד לחילונים, אבל מי שמבקר שם חושב שדתיים לא נהרגו בשואה, אין שם שום אזכור לחיים היהודיים לפני השואה, ולא סיפורים על ענינים של דת בשואה. להיפך, הם צנזרו דברים כאלה איפה שהיו.
לכן גם סביר להניח שהם לא יטו חסד לגרפיקאי חרדי כשיהיה מולו כמה חילוניים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים