כללי תחרות כרזות של יד ושם

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין למה הייתי החרדי היחיד...?
(או שהרבנים יצאו נגד ואני לא מעודכן?!..)

• הוסף לסימניות
יש כמה סיבות לפי דעתי:
- יד ושם הוא מקום שרחוק מלהיות בעל השקפה דתית והמבין יבין..
- גרפיקאי חרדי ממוצע יודע שאין לו שום סיכוי להצליח
(אגב בתפוז בפורום עיצוב כשדברו על התחרות, אמרו שבין השאר נראו בכנס
מרצים ידועים מבתי ספר לעיצוב, באופן כללי הגיעו המון מעצבים מכל הארץ שהיה שוה להם להפסיד יום עבודה בשביל זה כך שרף העיצוב לתחרות הוא גבוה מאד).
אני בעצמי גרה קרוב ליד ושם ורציתי לבוא (10,000 ש"ח פרס ראשון-שווה לחלום על זה!)
לשמחתי בעלי הוריד אותי מהר מהעץ 'ברור שזה לא ריאלי שתזכי..'

• הוסף לסימניות
r_a - אולי תעלה את המודעה שהכנת?

• הוסף לסימניות
אני רציתי ללכת אבל נבצר ממני, בעקבות הולדת ביתי היקרה שתחי'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;357239:
מזל טוב! הרבה נחת וגידול קל!
רק בשמחות!

• הוסף לסימניות

מזל טוב! מזל טוב! תזכו לגדלה בנחת
למה אנחנו שומעים את זה רק בדרך אגב?

למה שלא תהיה בפורום היפה שלנו פינת 'מזלטובים' שבה נוכל לעדכן ולהתעדכן
בשמחות של החברים?
אם כבר מחפשים כל מיני גיבושונים כמו: ההתכנסות שהיתה בחנוכה
לדעתי כדאי לאמץ גם גיבושון מעין זה...:)

• הוסף לסימניות
ra - נחמד שהיית, ספר מה היה ותעלה עבודה. מאד עניין אותי אבל גם הבייבי שלי לא נתנה לי להגיע. shia - מזל טוב!

• הוסף לסימניות
מזל טוב מזל טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טאצ';357250:
מזל טוב! מזל טוב! תזכו לגדלה בנחת
למה אנחנו שומעים את זה רק בדרך אגב?

למה שלא תהיה בפורום היפה שלנו פינת 'מזלטובים' שבה נוכל לעדכן ולהתעדכן
בשמחות של החברים?
אם כבר מחפשים כל מיני גיבושונים כמו: ההתכנסות שהיתה בחנוכה
לדעתי כדאי לאמץ גם גיבושון מעין זה...:)

באמת רציתי לשתף, אבל חששתי מהמטאטא הארוך של "סדר באתר" :p
גמני בעד פינת מזלט"ים, אבל אולי זה כבר מכוסה ע"י פורום "איש את רעהו"

• הוסף לסימניות
עד לא מזמן היו מעדכנים פה חופשי בשמחות, זה חלק מהיופי של הפורום, לא?

שיע -
המון מזל טוב והמון נחת יהודי!

• הוסף לסימניות
קודם כל נהנתי שהאשכול החליף נושא למשהו משמח יותר - מ'יד ושם' ל-'שרשור מזל"ט'.
אז גם אני מצטרף לברכת מזל"ט ליהושע מרום שיחי', הא, וגם מזל"ט על אירוסי האח, נבצר ממני להגיע. (בכא"פ תפרח...)

ולעניין התחרות, אז ככה:
למי שהתעדכן, בכדי להשתתף בתחרות היה צריך להשתתף בימי עיון, נערכו 2 ימי עיון, בראשון נכחו כ- 50 איש, ובשני באזור 450 איש !! המארגנים אמרו שלא חלמו שתהיה הענות כ"כ גבוהה.
ביום עיון נמסרו הרצאות על נושא השואה, וכמובן הוראות טכניות להכנת הכרזה.

ולעניין סיכויי הזכייה, נכון, הייתי החרדי היחיד!! אבל קודם כל זה שאני חובש כיפה ולבוש שחור לבן, והשאר הופיעו עם ג'ינס טריקו ומשקפי שמש על ראש מוקרח - זה לא אומר שהם טובים מאיתנו - החרדים!!
(ועוד דבר, השתתפתי פעם בתחרות וגם יכולתי לומר, שאני יזכה?? אין מצב! יש טובים ממני! ובכא"פ הלא יאומר קרה...)

הכרזה שלי ב"ה בשלבים מתקדמים של תכנון, למרות שלא נשאר לי הרבה זמן (צריך להגיש ב - 24.2).
בקרוב אעלה את הסקיצה הראשונה ואשמח מאוד לשמוע חו"ד של כולם! (בכא"פ אני הנציג החרדי ביד ושם...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפ;357210:
יש כמה סיבות לפי דעתי:
- יד ושם הוא מקום שרחוק מלהיות בעל השקפה דתית והמבין יבין..
- גרפיקאי חרדי ממוצע יודע שאין לו שום סיכוי להצליח
(אגב בתפוז בפורום עיצוב כשדברו על התחרות, אמרו שבין השאר נראו בכנס
מרצים ידועים מבתי ספר לעיצוב, באופן כללי הגיעו המון מעצבים מכל הארץ שהיה שוה להם להפסיד יום עבודה בשביל זה כך שרף העיצוב לתחרות הוא גבוה מאד).
אני בעצמי גרה קרוב ליד ושם ורציתי לבוא (10,000 ש"ח פרס ראשון-שווה לחלום על זה!)
לשמחתי בעלי הוריד אותי מהר מהעץ 'ברור שזה לא ריאלי שתזכי..'
אז ככה,
קודם כל מי החליט שיד ושם מיועד לחילונים בלבד???????
ועוד, מדוע הפסיקה הנחרצת שהגרפיקאים החרדים פחותים מהחילונים??
ותמסרי לבעלך שזה ממש לא בסדר שהוא מפחית מהערך שלך!!!

• הוסף לסימניות
היית פעם ביד ושם? לא יודע אם זה מיועד לחילונים, אבל מי שמבקר שם חושב שדתיים לא נהרגו בשואה, אין שם שום אזכור לחיים היהודיים לפני השואה, ולא סיפורים על ענינים של דת בשואה. להיפך, הם צנזרו דברים כאלה איפה שהיו.
לכן גם סביר להניח שהם לא יטו חסד לגרפיקאי חרדי כשיהיה מולו כמה חילוניים.

• הוסף לסימניות
לכן גם סביר להניח שהם לא יטו חסד לגרפיקאי חרדי כשיהיה מולו כמה חילוניים

מן הסתם לא רואים את היוצר שמציג את יצירתו טרם הבחירות, אולי רק אח"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;357473:
היית פעם ביד ושם? לא יודע אם זה מיועד לחילונים, אבל מי שמבקר שם חושב שדתיים לא נהרגו בשואה, אין שם שום אזכור לחיים היהודיים לפני השואה, ולא סיפורים על ענינים של דת בשואה. להיפך, הם צנזרו דברים כאלה איפה שהיו.
לכן גם סביר להניח שהם לא יטו חסד לגרפיקאי חרדי כשיהיה מולו כמה חילוניים.
הייתי לפני שבוע (ביום עיון) ותתפלא לשמוע שיש דוקא הרבה אזכורים על חיים יהודיים בתקופת השואה. (אולי היית רק במוזאון הישן).
ולעניין התחרות, השופטים לא יודעים אם יוצר הכרזה הוא חרדי ממאה שערים או חילוני מצפון תל אביב!

• הוסף לסימניות
אני מאחל לך בהצלחה רבה ומופלגה!
(ולשייע, מזל טוב! מזל טוב!)

נשמח לראות את הכרזה, כשתגיע לפסים מעשיים.

• הוסף לסימניות
מה שהם כן יודעים, ובפירוש,
יש יוצרים עם סגנון מאוד מסויים שלא קשה לזהות, במיוחד הותיקים שבהם.

לא יודעת עד כמה "יד רוחצת יד" בתחרות,
אבל שיהיה לך המון בהצלחה!
אשמח לעזור לך לשדרג את עבודתך אם תעלה אותה לפורום.

• הוסף לסימניות
קודם כל מי החליט שיד ושם מיועד לחילונים בלבד???????

לא זוכרת את נושא הכרזה, אבל ברור שאתה לא יכול להזכיר שום דבר עם קונוטציה לדת, אמונה, עמידה בנסיונות וכו'. כמה שיד ושם פתח את שעריו לצבור החרדי הוא עדיין נשאר חילוני מאד בהשקפותיו .

ועוד, מדוע הפסיקה הנחרצת שהגרפיקאים החרדים פחותים מהחילונים??

בכלליות, ברור שהגרפיקאים החרדים הם בדיוק כמו הגרפיקאים החילונים הממוצעים ויותר , אבל לדעתי, אפשר לספור על אצבעות הידיים (אפילו בקושי יד אחת) את הגרפיקאים החרדים המשתווים ברמתם למעצבים הבכירים בעולם החילוני כמו ברוך נאה, פיליפ בולקיה, דוד הראל והרבה אחרים. גם בגרפיקאים מתחילים, אין דמיון בין סטודנט שגמר 4 שנות לימוד מפרכות בבצלאל או בשנקר (מבלי להזכיר את מבחני הכניסה הקשים) לבין גרפיקאית שגמרה ללמוד עיצוב במסגרת של חצי יום במשך שנה בבית ספר חרדי. כך שאני לא מתיימרת לנצח בתחרות שניגשים אליה מעצבים ידועי שם -לפי דעתי זה בזבוז זמן וכסף אא"כ יש לך הנאה סתם להגיע ולהפיק רשמים

ותמסרי לבעלך שזה ממש לא בסדר שהוא מפחית מהערך שלך!!!

בעלי דוקא מודע בהחלט לערך שלי, כנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה