נכתב ע"י שרהלע;1559444:עוד מעט תצטרכו לעזור לי בשאלה איך בונים כאן אפשרות להצבעה מסודרת...
נכתב ע"י נאסד;1559453:לדעתי היית צריכה שכל אחד יפנה אלייך באישי ויציע מקסימום שלושה שמות
אחר כך היית נותנת לשופטים לשפוט איתך
ואז מעלה את השם הנבחר ומביאה לזוכה המאושר את הפרס!
נכתב ע"י שרהלע;1559470:אם אפשר לצרף הסבר קצר למה התכוון המשורר. זה ימקד אותנו טוב יותר. תודה
נכתב ע"י נאסד;1559473:התכוונת אלי
דווקא חשבתי שאני מובנת
נכתב ע"י שרהלע;1559484:הפעם דווקא לא.
התכוונתי לכל השמות באיטלקית, סינית טורקית וכו'
שדווקא יכולים ללכת מצוין (עייןלמשל ערך ריקוטה, סבארו, וכו')
אבל כדאי שאבין לפחות מה התרגום החופשי שלהם.
נכתב ע"י נאסד;1559485:ריקוטה נראה לי שם של גבינה
נראה לי.....
פוקצה זה מאכל איטלקי שמורכב מבצק וירקות ואפוי בתנור ביחד בצורה של פיצה
נכתב ע"י נאסד;1559485:פוקצה זה מאכל איטלקי שמורכב מבצק וירקות ואפוי בתנור ביחד בצורה של פיצה
נכתב ע"י album;1559614:למען הדיוק,
פוקצ'ה זה לחם מיוחד מרוח כולו בשמן זית מכל כיוון... ניתן להוסיף אנטי פסטי (ירקות וכו')
{{עדיין לא טעמתי כזו בארץ}}
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים