כללי תחרות עיצוב להצלת חיים - קריאה נרגשת לחברי פרוג!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
גם בכיתוב למטה תורידי נקודות

נכתב ע"י album;1043542:
אחרי שJOSH הרגיע...מעלה את שלי

קרדיט לרותי מ. על הקופי בפתיח

(שאלה שנשאלה לפני עריכה: עדיף ללא נקודות בסופי המשפטים?)
מאוד יפה

הבעיה פה לדעתי, זה שהמודעה מאוד שכלית, היא צריכה לדבר יותר לרגש.

נכתב ע"י גולד;1043584:
מאוד יפה

הבעיה פה לדעתי, זה שהמודעה מאוד שכלית, היא צריכה לדבר יותר לרגש.

נראה לי שרוב הכרזות פה הן רגשיות ומזעזעות... אז חשבתי ללכת על משהו שכלי (אולי זה יעבוד)
אם יש לכם רעיון איך לשפר את זה אשמח...:)

אבל אל דאגה יש לי עוד כרזה מזעזעת בדרך-שלא נקפח את המזועזעים.

ALBUM
יפה לך גם אני הכנתי כרזה באותו רעיון קצת שונה
אעלה אותה בעז"ה...

ישר כוח לכל יוצרי המודעות,
רק לא הבנתי למה יש ששמים לוגו של "רשות הטבע והגנים"? יש כאן שתולים (תרתי משמע :)) שלהם שנועדו לפרסם אותם?

נכתב ע"י album;1043574:
אשמח לדעת באמת איך אפשר לשפר.
תודה
ושיניתי את הנקודות
מילא אם היה הויז'ואל עם רקע הרים או טבע. ניחא. אבל במצב כזה זה נשמע שטבע זה 'כן' משחק ילדים. אין פה שום מסר שלילי לגבי המשחק.

מצורף דוגמא לכוונה

בלי קשר לשום מודעה
לפי דעתי משקל רב יותר מהיופי והתיחכום של המודעה, צריכה להיות האפקטיביות שלה והקריאות המיידית שלה.
כאן לא מוכרים מוצר. פה מדובר בחיים. איזו מודעה חודרת למוחו של אותו מטייל ומשנה את דפוסי הטיול הלקוים או מגבירה את הזהירות כאן עכשיו בטיול הקרוב.

במקור היה כתוב-אל תהיה טיפש. (-היה מידי בוטה ולכן הוחלף)

המסר פה הוא להיות חכם גם בטיול בכך ששומרים על הכללים כדי שנשמור על החיים ;)

המשפט טבע זה לא משחק ילדים- לקחתי את זה שיש פה ויזואל של משחק והשתמשתי בזה כמשחק לשון.

כן, אני יודעת שהמודעה מדי כבדה אבל זה מה שיצא.
אשתדל להספיק גם את הכרזה הסטנדרטית השניה בזמן שעוד אין לי .

תודה על ההערות של כולכם

נכתב ע"י album;1043611:
במקור היה כתוב-אל תהיה טיפש. (-היה מידי בוטה ולכן הוחלף)

המסר פה הוא להיות חכם גם בטיול בכך ששומרים על הכללים כדי שנשמור על החיים ;)

המשפט טבע זה לא משחק ילדים- לקחתי את זה שיש פה ויזואל של משחק והשתמשתי בזה כמשחק לשון.

כן, אני יודעת שהמודעה מדי כבדה אבל זה מה שיצא.
אשתדל להספיק גם את הכרזה הסטנדרטית השניה בזמן שעוד אין לי .

תודה על ההערות של כולכם
אני מאוד אהבתי אותה. היא מביעה את המסר לדעתי בצורה טובה מאוד.
בהצלחה!

כרזה לתחרות

קבצים מצורפים

• כרזה - ים.jpg
    KB 817.8 · צפיות: 28
כווווולם

כווווולם שומרים על עצמם
לא משנה מי אתה ומה האופי שלך,
לא משנה אם ועד כמה אתה נועז,
לא משנה אם ועד כמה אתה אחראי,
יש דברים שכווווולם מבינים,
תמיד תדאג לבטיחות האישית שלך.

קבצים מצורפים

• כוווולם.jpg
    KB 833.1 · צפיות: 38
  • כוווולם2.jpg
    KB 661.7 · צפיות: 41
  • כוווולם3.jpg
    1.1 MB · צפיות: 29
*~תחרות הקריאייטיב זהירות בטיולים - הודעה חשובה~*

הודעה חשובה

אנו נותנים הארכה ראשונה להגשת הכרזות עד יום ראשון הקרוב.

ו....הדלפת רמז מהנעשה מאחורי הקלעים: הדי התחרות הגיעו לאחד מהגופים המובילים בישראל בנושא זה. ומתגבש כאן מהלך כלשהו (אין פרטים סופיים עדיין לעדכן אתכם) שהולך להיות כאן מעניין מאד, במידה וזה ייצא לפועל. שווה להשתתף!

הצלחות!

גם אני משתתף

לא מקצרים, חיים

טיול מהנה או טיול מענה?

---

קבצים מצורפים

• כרזה לתחרות-01.jpg
    2.9 MB · צפיות: 39

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה