כללי תחרות עיצוב להצלת חיים - קריאה נרגשת לחברי פרוג!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
לא ראיתי מה היה עם ארט דירקטור, ואני לא מתואם איתו, אבל אני ממש לא "נופל" על אף אחד...
רק תמהתי לנוכח חוסר הקשר לכאורה בין הבריף לכרזות האחרונות שראיתי.

אחרי שנחלצת להגן עליו, הסתכלתי שוב, והפעם הצלחתי לראות את האותיות הקטנטנות מתחת ליעל, שקושרות את הויז'ואל לבריף. קודם בכלל לא הבנתי, זה היה נראה לי יותר כמו פרסומת לחברת טיולים.

בהצלחה לכולם

נכתב ע"י קופירייט;1046832:
מודעת הנעליים של חסיד יפהפיה ומרעננת,
אמנם המסר מוגש בצורה עדינה, אבל הרעיון הוא ללכת עם נעליים מתאימות ולא לטייל במסלולים מסוכנים עם נעלי דקו.
לא הבנתי מה קרה ל'ארט דירקטור' שנפל על ידידנו ה'חסיד', ואתה, שהצטרפת אליו?
הל'מתנגדים' נהייתם?

קופירייט יקר,
לא נפלתי על אף אחד.

מותר ולגיטימי לבקר עבודה ולא משנה מי המעצב, כל עוד זה נכתב בצורה מכובדת.

לא בקרתי את עצם השימוש בבנק תמונות, בקרתי את השימוש הלא נכון בתמונה מדהימה שאינה מתייחסת לבריף של התחרות.

להשתמש בתמונות מבנק תמונות זה ראוי מלכתחילה. אבל רצוי להשתמש בהם כדי לבנות מטאפורה מעניינת או להעביר דרכם מסר. חיים העלה בריף כואב על תופעה של אסונות בבין הזמנים, האם חבישת נעליים נוחות ימעיטו את האסונות? התשובה היא לא. נראה שבמקרה הזה השתמשו בתמונה טובה וחיפשו תירוץ למה להשתמש בה וזה פסול בעיניי.

ואני רוצה לשאול אותך, האם על כל מודעה צריך להגיב - מהמם/מדהים/מצמרר/יפהפה/מרענן ?
האם מותר לי לחשוב קצת אחרת ולבקר בצורה מכובדת?

למגיבים היקרים, שבוע הטוב.
נהניתי, באמת שנהניתי מהתגובות שלכם ולראיה גם הקדשתי בשבילכם עוד כשעה עבודה...

אם לא נהיה פתוחים לשמוע הערות והארות לא נוכל בחיים להתקדם (כלל ישן הוא אצלי שבדיוק כמו בתורה יש את האמרה הידועה "ומתלמידי יותר מכולם" כך גם בתחום העיצוב והגרפיקה "ומלקוחותי יותר מכולם" למרות שלרוב זה מעצבן אותנו, אבל הרבה פעמים הלקוח גם צודק וצריך רק להשכיל ולמנף את הערות)

לגבי המודעה הספציפית הזאת:
קודם כל אני באמת לא כ"כ מסכים עם הבריף, מי בכלל מעוניין לפרסם את המודעות האלו, דהיינו הרי צריך גוף שיממן את הפרסום הזה, אם זה עיתון או חברה ממשלתית או סתם קרן לזהירות בדרכים.
לא משנה מי, אבל תמיד אנו צריכים לראות קודם כל את המטרה של המפרסם (וזה בעצם העיקר שחסר כאן בבריף, מיהו מפרסם, ומה בדיוק האינטרס שלו...).

לכן כשבחרתי בתור מפרסם את "רשות הטבע והגנים" אני מחפש גם להעביר מסר חיובי על הטבע, ובד בבד מנסה להשחיל את עניין הזהירות בדרכים (ובכוונה לא הפוך, כי אני לא בא להרחיק את הלקוחות אלא לשכנע אותם כן לצאת לטבע ובכל זאת לשמור על עצמם).

אתם אמנם חיפשתם מיד את נושא הזהירות בדרכים וזה אולי לא מובן מיד, אבל הכוונה באמת היא "להשתלב וליהנות מהטבע" וכפי שכתוב בהמשך ברוגע ובשלווה, בכדי שגם אתם וגם אחרים יהנו.
ניסתי בעצם לקשר בין שני האינטרסים גם שמירה על ערכי הטבע, וגם זהירות בטיולים.
אם אני מסתכל במבט של מפרסם ללקוח מסויים, נראה לי שעשיתי עבודה טובה שבאמת משרת את הלקוח ובמקרה הזה "רשות הטבע והגנים" תוך כדי ניצול המודעה לקריאה לזהירות בטיולים.

ושוב יכול מאוד להיות, שגם את זה לא כ"כ מבינים.
בל"נ אשנס מותניים, ואנסה את כוחי בסגנון שונה (אבל זה כבר יהיה בעז"ה רק מחר).

יש כאן מודעות יפהפיות ברמת העיצוב, עם ביצוע מושלם. ויישר כח על כך!

אבל, מה הקשר לבריף, ומה רמת האפקטיביות שלהן???

האם אי מי לא יכנס לחוף לא מוכרז בגלל זה?
או יקח עוד מים איתו לטיול?
ויזהר לא לעשות קפיצת ראש במקום הלא מתאים???

נכתב ע"י כוכב103;1046897:
יש כאן מודעות יפהפיות ברמת העיצוב, עם ביצוע מושלם. ויישר כח על כך!

אבל, מה הקשר לבריף, ומה רמת האפקטיביות שלהן???

האם אי מי לא יכנס לחוף לא מוכרז בגלל זה?
או יקח עוד מים איתו לטיול?
ויזהר לא לעשות קפיצת ראש במקום הלא מתאים???

אני לא חושבת שאפשר באמת לחנך מישהו להתנהגות זהירה בעזרת מודעה. הדבר היחיד שאפשר לשאוף לעשות פה זה להעלות את הנושא למודעות, כדי שהמטייל הממוצע יחשוב על זה לרגע לפני שהוא מחליט לקחת רק חצי ליטר מים לטיול.

בדיוק לזה אני מצפה, שלפני קפיצת הראש הוא יחשוב על ההשלכות של הקפיצה,
וחלק מהמודעות כאן בכלל לא שואפות לכך...
(

שמור על האינסטינקטים שלך!

קבצים מצורפים

• זהירות מונעת אסון 2.pdf
    KB 97.6 · צפיות: 45
שמור על עצמך

קבצים מצורפים

• זהירות מונעת אסון 2.jpg
    KB 93.9 · צפיות: 30
  • לכל דבר יש מחיר עם מסגרת A3 1 copy.jpg
    KB 65.9 · צפיות: 24
נכתב ע"י ארט דירקטור;1046841:
קופירייט יקר,
לא נפלתי על אף אחד.

מותר ולגיטימי לבקר עבודה ולא משנה מי המעצב, כל עוד זה נכתב בצורה מכובדת.

לא בקרתי את עצם השימוש בבנק תמונות, בקרתי את השימוש הלא נכון בתמונה מדהימה שאינה מתייחסת לבריף של התחרות.

להשתמש בתמונות מבנק תמונות זה ראוי מלכתחילה. אבל רצוי להשתמש בהם כדי לבנות מטאפורה מעניינת או להעביר דרכם מסר. חיים העלה בריף כואב על תופעה של אסונות בבין הזמנים, האם חבישת נעליים נוחות ימעיטו את האסונות? התשובה היא לא. נראה שבמקרה הזה השתמשו בתמונה טובה וחיפשו תירוץ למה להשתמש בה וזה פסול בעיניי.

ואני רוצה לשאול אותך, האם על כל מודעה צריך להגיב - מהמם/מדהים/מצמרר/יפהפה/מרענן ?
האם מותר לי לחשוב קצת אחרת ולבקר בצורה מכובדת?

1. לגבי שאלתך, אתה צודק, מותר ואף ראוי וזה גם יעלה את רמת הפורום אם התגובות יהיו קצת יותר ביקורתיות.

2. לגבי המודעה, נעלי הליכה טובות הם אמנם לא 'מצילי חיים' אבל הם חשובים מאד במסלולי שטח מאתגרים, תשאל את אלו שמחלצים בחורים עם קרוקס מהרי הצפון...

3. הסיבה העיקרית שהפריעה לי תגובתך, היא בגלל התמונה שהיתה מצורפת להודעתך, כאילו 'תפסת אות על חם' ואני מצדיע לך שמחקת אותה והשארת רק ביקורת ענינית.

עוד סוג של כרזה..
סתם למען הקטע

קבצים מצורפים

• מודעה דגים.jpg
    KB 831.1 · צפיות: 39
מגשימים חלומות נכון

...

אמנם בלי ואו

נכתב ע"י כוכב103;1046942:
בדיוק לזה אני מצפה, שלפני קפיצת הראש הוא יחשוב על ההשלכות של הקפיצה,
וחלק מהמודעות כאן בכלל לא שואפות לכך...
(
נכון. כל המודעות צריכות לכלול לפחות אחד מהאלמנטים הבאים: קבר, לוויה, זעקות שבר, דמעות אם, מודעת אבל :eek::rolleyes::eek:

קבלו משהו שונה...

קבצים מצורפים

• זק'א.jpg
    KB 262.5 · צפיות: 29
בוצע במסגרת הלימודים בפרוג, לתחרות שהיתה לנו בזמנו
זה היה באוירת הימים של ימי הזכרון... בחודש אייר.
ולשאלת אלי ויסברג, זה למה יש את הסמל של רשות הגנים, כי זה מה שהתבקשנו לעשות.
אם היה לי זמן הייתי עובדת על זה עוד... :)

צפה בקובץ המצורף 166964

קבצים מצורפים

• יזכור.jpg
    1.1 MB · צפיות: 29
צ'יקאבר מצטלם

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה