תינוקת מצוננת ולא מצליחה לאכול מה עושים?

• הוסף לסימניות
הבו לי פיתרון בהול!
התינוקת שלי בת החודש וחצי הצטננה קלות והאף שלה נסתם והיא לא מצליחה לאכול מחוסר אויר. לא בקבוק ולא הנקה והיא צורחת מרעב...

מה עושים? יש פיתרון מיידי?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קודם כל, תנסי לשים אותה במאונך ולא במאוזן לפחות חצי שעה. השכיבה גורמת לנזלת לא לצאת ולחסום. אח"כ תנסי להניק או לתת בקבוק כשהיא עדיין כאילו עומדת.

לדעתי זה כן אמור לעזור לפחות בטווח המיידי.

יש פתרון של משאבת נזלת אבל לא יודעת אם זה עוזר.

סתם, אני מנסה לחשוב על פתרון נוסף, אולי תנסי לחמם לה את אזור הפנים עם פן מרחוק (תנסי על עצמך ביחד איתה באיזה מרחק זה לא רותח, ותזיזי כל איזה 3 שניות לכיוון אחר), כי זה מייבש את הנזלת ופותח את האף.

יש לי נסיון עם אפים סתומים כל עונות המעבר וזה סיוט..:(

• הוסף לסימניות
נשימת אדים מכוס חמה דרך האף, פותח אף האף פלאים.
יש שמחמירים וטובלים צמר גפן במי מלח, ואח"כ דוחפים לאף. אבל זה לא לתינוקות.....

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
איפה אפשר לקנות את הספריי מי ים?

• הוסף לסימניות
תשתדלי כשיא שוכבת, להגביה קצת את הראש
זה מה שאני עושה לקטנצ'יק שלי בן חודשים וזה עוזר לו גם לנשום

• הוסף לסימניות
גם בתי בת חודש וחצי ככה (מגיל שבועיים)
מה שעוזר לנזלת לצאת זה חיתול בד טבול במי מלח שאני מכניסה לה לאף ואח"כ הנזלת יוצאת.....

• הוסף לסימניות
אפשר להתיז קצת חלב אם לתוך הנחירים, זה אמור לעזור.
גם התינוקת שלי, סבלה מזה מאד, פניתי לרופא אף אוזן גרון וקיבלתי טיפות מעולות,
פעם אחת והצנרת השתחררה.

• הוסף לסימניות
אין כמו הספרי מי מלח - אצלי זה עזרה ראשונה בכל מקום!!!

• הוסף לסימניות
במקום מי מלח (זה מאוד לא נעים, בפרט לתינוקות)
אפשר מי סוכר, זה בדיוק אותו אפקט
בתור קצת מים רותחים ממיסים כמה סוכר שנכנס (מוסיפים עוד ועוד עד שזה כבר לא נמס)
מקררים לטמפ' הגוף, ובעזרת טפטפת מטפטפים לאף הקטן.
אפשר קודם לשאוב עם משאבת ואקום קטנה, זה עולה 10 ש"ח. לי זה מאוד עזר עם תינוקת קטנה כנ"ל.

בצל חתוך - מומלץ - לפזר למראשות הילדה חתיכות בצל
להגברת האפקט - להניח אותה בעגלה (שזה סגור יותר מעריסה) ולסגור גם את הגגון. נוצר "אוהל" והאדים של הבצל נכנסים לאף ופותחים אותו

שאיפה של אדים חמים (לא ממכשיר, ובשום אופן לא אקליפטוס בגיל הזה כי זה חריף להם מדי) - מרתיחים מים בסיר קטן ומניחים בזהירות במרחק סביר מהראש בהשגחה מלאה וצמודה. לא בתוך העריסה, עדיף על שידה ליד או משהו, ולכסות בשמיכה דקה אותה, אותך ואת הסיר. (אותך - כדי שתוכלי להשגיח)

רפלקסולוגיה אמורה גם להיות מאוד אפקטיבית.
אני לא מומחית אז ההמלצה שלי לא מקצועית, אבל קצה האצבעות (ידיים ורגלים) שייכות לסינוסים.

• הוסף לסימניות
תצחקו, גם לי קרה את אותו מקרה, ונתתי לו להריח פילפל שחור, אחרי כמה דקות היה אפצ'י גדול, והשתחרר לו האף :D (אומנם זה פיתרון למיידי, אבל לא לתמיד)

• הוסף לסימניות
יש בבתי מרקחת טיפות מי מלח שנקראות "מי אף". מצוין. ועוזר מיידית. בשילוב עם משאבת נזלת עוד יותר טוב אפילו. מנסיון.

• הוסף לסימניות
שואב נזלת- הכי מקצועי והכי יעיל. שואב בשניה את כל הנזלת. לא נעים לרגע, אבל מיד לאחר מכן הקלה עצומה. ניסיתי בעצמי ושמעתי מהרבה חברות וקרובות משפחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1421746:
שואב נזלת- הכי מקצועי והכי יעיל. שואב בשניה את כל הנזלת. לא נעים לרגע, אבל מיד לאחר מכן הקלה עצומה. ניסיתי בעצמי ושמעתי מהרבה חברות וקרובות משפחה.
איפה קונים?

• הוסף לסימניות
אני במקרים כאלה מפעילה מכשיר אינהלציה רק עם מי מלח למשך כמה דקות. זה עוזר מאד!

• הוסף לסימניות
חלב אם ממיס בשניות. ממש פלא.
אפצ'י אחד והכל בחוץ.
או שזה רק נמס ונוזל החוצה. העיקר שהסתימה נפתחת.

• הוסף לסימניות
חלב אם הוא ממש תרופת פלא
גם לתינוקות שיש דלקת עינים(מהלידה בדר"כ)
מטפטפים מס' טיפות של חלב אם
וזה עובר
מנסיון.
מה רבו מעשיך ה'.

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות, אבל מנסיון מי מלח, כפית מלח בתוך כוס מים פושרים, ועם קיסם אוזניים לשים בקצוות של האף, עוזר מיד, אפשר לחזור על כך כמה פעמים.

• הוסף לסימניות
מי מלח עם קיסם אזניים לתוך האף כמה טיפות.
חכי כמה שניות והכל בחוץ
חוץ מזה - תקפידי שלא יהיה לה קר אפילו לא לרגע, כי זה גורם לנזלת אפילו בקיץ.

• הוסף לסימניות
טיפות של מי ים ואח"כ שואבים עם משאבה שמיועדת לזה, עוזר ישר, בע"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת