נכתב ע"י אברך;1384176:כל הסימנים מראים על ריפולוקס.
יש רופא ילדים גדול באזור המרכז שמזהה מיד אם זה ריפולוקס, ברח לי השם שלו.
נכתב ע"י פוזי;1384197:אצל הבן שלי כנראה באמת ריפלוקס
אבל לא רוצים עדיין לטפל כי הוא ממשיך להשמין יותר מבני גילו....
נכתב ע"י חנון;1385225:ילדים שפולטים משמינים
נכתב ע"י אברך;1384176:כל הסימנים מראים על ריפולוקס.
יש רופא ילדים גדול באזור המרכז שמזהה מיד אם זה ריפולוקס, ברח לי השם שלו.
נכתב ע"י Shellykaz;1385300:לכל אלה שחשדו ברפלוקס-
בדקנו ממזמן את הנושא, אבל זה לא זה.
אני פותחת האשכול וחזרתי לעדכן-
מהיום האחרון של ר"ה קיבלנו תינוקת חדשה, ב"ה!
מה זה אומר?
התינוקת החמודה שלנו הפסיקה לצרוח והיא רגועה ממש.
מה קרה לה אתם שואלים?
פשוט מאוד- יצאו לה (בגיל 5 חודשים!) שתי שיניים טוחנות בבת אחת...
נכתב ע"י ללי41;1391051:ולכן הם רגישים מאד ובוכים הרבה
ויכול להיות גם דלקות אזניים,בדקתם?
נכתב ע"י מלכי;1391056:תלכי למומחה שיבדוק את האוזניים שלה!
לא רופא ילדים.........
הבת שלי צרחה בלי סוף חודשיים!!! והכל היה מהאוזניים.
נכתב ע"י Shellykaz;1391053:בעיה בויסות תחושתי- שללנו,
דלקת אוזניים- היתה לה לפני שבוע דלקת קלה מאוד וכבר קיבלה טיפול...
חוץ מזה, כנראה שאינה אלרגית למשהו- כיוון שהיא המשיכה לצרוח ביתר שאת עד סוף הצום...
אוף, מה זה יכול להיות??
נכתב ע"י ללי41;1391078:והסיבה לדעתי היתה שהוא סבל כל הזמן מדלקות אזניים , בתקופה הזאת הלכתי להמון רופאים והרבה מהם אמרו לי שיש תינוקות שפשוט אוהבים לבכות בלי סיבה (אולי זה יכול להרגיע אותך...)
נכתב ע"י Sigalit;1391126:אין כזה דבר ילד שבוכה בלי סיבה. נח לרופאים שלא יודעים לאבחן אבל אין כזה דבר בלי סיבה.
הסיבה יכולה להיות רגשית כמו לחץ של האמא, כמו מתח בבית, כמו יחס לא אוהב מספיק אצל המטפלת, כאבי בטן, טונוס גבוה, חלומות מפחידים (כן!) שיניים הרבה לפני בקיעה, (אצל הילדה שלי הצרחות חודשיים לפני הבקיעה, כולל נשיכות, בלי מוצץ וכו' והשיניים בוקעות פתאום ביום בהיר בלי כלום.)
סיבה נוספת שנתקלי בה (אחיין) זה ילד אינטלגנט שמתוסכל שאינו יכול להביע את עצמו. התינוק היה צורח במשך שנה וחצי בלי הפסקה, כאילו הכו אותו. לא נמצאה סיבה רפואית פיזית. ברגע שהוא הלך (מוקדם) ודיבר (מוקדם גם כן) הוא נרגע. לחלוטין. אין זכר היום לתינוק הקשה שהיה.
הנחמה הגדולה היא שהזמן הוא הרופא הטוב ביותר, וכמובן לא לשכוח תפילה לפני הכל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים