תינוקת צורחת בלי סוף- אולי מכאן תצמח הישועה?

• הוסף לסימניות
זה לא מחייב, כי עד שהאוכל מתעכל במיוחד אם היא יונקת לוקח בין 24-48 שעות.
אם בדקתם ריפלוקס אצל רופא ילדים רגיל שווה בדיקה אצל המבינים לא כל רופא יודע לאבחן, ואכן זה סבל נוראי בעיקר בשכיבה...
נכתב ע"י Shellykaz;1391053:
בעיה בויסות תחושתי- שללנו,
דלקת אוזניים- היתה לה לפני שבוע דלקת קלה מאוד וכבר קיבלה טיפול...
חוץ מזה, כנראה שאינה אלרגית למשהו- כיוון שהיא המשיכה לצרוח ביתר שאת עד סוף הצום...

אוף, מה זה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1391332:
לא זוכרת אם כתבתי - שללתם רפלוקס?

הרופא אמר שיש לה רפלוקס קל, היא מקבלת תרופה כבר זמן ממושך ועדיין צורחת מאוד (!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shellykaz;1391386:

אם הוא אישר שיש ריפלוקס גם אם קל, אז יש לך כבר כיוון.
אם התרופה לא עוזרת, יש תרופות נוספות, לפעמים שווה להתיעץ עם רפוא נוסף ואולי גם עם גאסטרו.

• הוסף לסימניות
כדאי לך ללכת להנחית הורים, כמה שזה נשמע מצחיק בגיל הזה זה עוזר מאוד, ותתעודדי, לי יש בן שעד גיל שנה צרח וצרח וצרח, היום הוא הילד הכי הכי נח בעולם!!!

• הוסף לסימניות
לרופא אף אוזן גרון יש מכשירים מתקדמים מאד לבדיקת האוזניים ממש לא כמו מה שיש לרופא ילדים!!!
והוא גם מבין בזה הרבה יותר מאשר רופא ילדים!!!

אני הייתי עם תינוקת שצרחה בלי סוף עד גיל חודשיים וחצי!!! אני יצאתי מדעתי -

ידעתי שיש לה דלקות אוזניים וטיפלתי בזה אצל רופא אף אוזן גרון - ד"ר טלמור בבני ברק
אבל הבעיה היא שהאניביוטיקה לא עזרה לה!!!

בסופו של דבר - אני בעצמי כבר נהייתי חולה עם דלקת גרון ועוד....
באותו זמן בדיוק טסתי לחו"ל לחתונה של קרובת משפחה - ושם לקחתי את ביתי - בת ה-חודשיים וחצי לרופאים מומחים וגדולים מאד לבדוק מה יש לה ......
בסופו של דבר ראו שבאמת האנטביוטיקה לא השפיעה עליה! והיא קיבלה שם 2 זריקות יום אחרי יום בכל רגל ... ומאד ב"ה!!! שקט!!!!!!!!!!!!!!!!!! לגמרי!!!!
היום היא בת 10 חודשים!.

אשמח לייעץ באישי או בנייד....

• הוסף לסימניות
אולי שווה גם לך לעשות דיאטה של ריפלוקס אצלי עזר מאד!
הילד לא יכל לקבל את התרופה.
נכתב ע"י Shellykaz;1391386:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה