תינוקת שלא רוצה לאכול

• הוסף לסימניות
תינוקת בת 8 חודשים שחוץ מבקבוקים והנקה לא רוצה להכניס כלום לפה! פרות, ירקות, לחם, חביתה, ביסקויט וכו' לא רוצה בכלל לטעום! ניסיתי מרוסק בכפית, ניסיתי לתת ביד חתיכות, מסרבת אפילו לקחת את זה ביד ברגע שמזהה שזה אוכל.
מדובר בתינוקת שמכניסה לפה כל חפץ שמגיעה לידיה .. אבל אם זה אוכל- סולדת ממנו ולפעמים אם בטעות חשבה שזה משחק והכניסה לפה- היא ממש עושה פרצופים כאילו זה דוחה אותה והיא עומדת להקיא ולפעמים באמת מקיאה.

ולפני שתשלחו אותי לרופא- הלכתי לרופא ילדים שלנו שהוא פרופסור ובנוסף משמש גם כרופא התפתחות הילד, והוא בכלל לא לחוץ, שלח לעשות ספירת דם- ברוך ה' יצא תקין. ואומר שהיא לא חייבת לאכול עדיין כלום ויכולה להמשיך לגדול על סימילאק..

אבל אני לחוצה, אמא פולניה שרודפת אחרי הילדים עם הבננה..

מה דעתכן? יש סיבה לדאוג? יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
היה אשכול בעבר
שווה לעשות חיפוש

• הוסף לסימניות
אני מסכימה עם הדוקטור...
תהיי רגועה לפחות עד גיל שנה.
אל תחייבי אותה, חכי שהיא תרצה לאכול בעצמה.

• הוסף לסימניות
לא לדאוג,
גם אחיינית שלי הייתה כך
וביום אחד בגיל 11 חוד' היא התחילה לאכול
הכול

• הוסף לסימניות
מצד אחד אם נחשפים לפני גיל שנה לכמה שיותר טעמים יש יותר סיכוי לפחות התנגדות ובררנות.
מצד שני אם תכריחי או תרדפי היא תפתח אנטי ותדבק יותר בדרכה.

בכל מקרה כדי לקרב אליה צלחת עם כל מיני והיא תבחר מה מתאים לה.

אגב, אמרה לי אחות בטיפת חלב שלפעמים אמא מנסה לתת לילד שלה במשך שבוע כל יום מרק ירקות (או כל דבר אחר)
הילד הודף ומסרב לאכול והאמא בטוחה ש"הבן שלי לא אוהב ירקות, לא אוהב במבה וכ"ו"
צריך לנסות אחרי שבוע של הפסקה עוד פעם. כי לפעמים זה תלוי בתקופות. בדיוק כמונו שכל תקופה פתאום אנחנו מתלבשים על אוכל מסויים שמצא חן בעיננו ואנחנו מוכנים לאכול ממנו בלי סוף. ופתאום זה עובר לנו.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, 8 חודשים זה מידי מוקדם בשביל להילחץ אם היא יונקת ושותה בקבוק, אז היא מקבלת את כל מה שהיא צריכה בשביל להתפתח ולגדול!!!

הבן הקטן שלי, לא הסכים לאכול כלום, הוא ירד במשקל מתחת לעקומה, ההנקה כבר לא הספיקה לו, ובגלל שהוא איתי בבית הוא לא הסכים בקבוק. בגיל 11 חודש הוא שקל 7 קילו, בזמן שהוא נולד כמעט 4.
ואני אובדת עיצות, ניסיתי לדחוף לו הכל, לא הלך.

עד שיום אחד פשוט הושבתי אותו בכיסא אוכל והנחתי לפניו חתיכות לחם קטנות, בהתחלה הוא שיחק עם זה ובלי לשים לב זה נכנס גם לפה כמובן.
לא עברו שלושה ימים הילד התחיל לאכול ה-כ-ל, וב"ה גם עלה במשקל בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה