- הוסף לסימניות
תינוקת בת 8 חודשים שחוץ מבקבוקים והנקה לא רוצה להכניס כלום לפה! פרות, ירקות, לחם, חביתה, ביסקויט וכו' לא רוצה בכלל לטעום! ניסיתי מרוסק בכפית, ניסיתי לתת ביד חתיכות, מסרבת אפילו לקחת את זה ביד ברגע שמזהה שזה אוכל.
מדובר בתינוקת שמכניסה לפה כל חפץ שמגיעה לידיה .. אבל אם זה אוכל- סולדת ממנו ולפעמים אם בטעות חשבה שזה משחק והכניסה לפה- היא ממש עושה פרצופים כאילו זה דוחה אותה והיא עומדת להקיא ולפעמים באמת מקיאה.
ולפני שתשלחו אותי לרופא- הלכתי לרופא ילדים שלנו שהוא פרופסור ובנוסף משמש גם כרופא התפתחות הילד, והוא בכלל לא לחוץ, שלח לעשות ספירת דם- ברוך ה' יצא תקין. ואומר שהיא לא חייבת לאכול עדיין כלום ויכולה להמשיך לגדול על סימילאק..
אבל אני לחוצה, אמא פולניה שרודפת אחרי הילדים עם הבננה..
מה דעתכן? יש סיבה לדאוג? יש מה לעשות?
מדובר בתינוקת שמכניסה לפה כל חפץ שמגיעה לידיה .. אבל אם זה אוכל- סולדת ממנו ולפעמים אם בטעות חשבה שזה משחק והכניסה לפה- היא ממש עושה פרצופים כאילו זה דוחה אותה והיא עומדת להקיא ולפעמים באמת מקיאה.
ולפני שתשלחו אותי לרופא- הלכתי לרופא ילדים שלנו שהוא פרופסור ובנוסף משמש גם כרופא התפתחות הילד, והוא בכלל לא לחוץ, שלח לעשות ספירת דם- ברוך ה' יצא תקין. ואומר שהיא לא חייבת לאכול עדיין כלום ויכולה להמשיך לגדול על סימילאק..
אבל אני לחוצה, אמא פולניה שרודפת אחרי הילדים עם הבננה..
מה דעתכן? יש סיבה לדאוג? יש מה לעשות?
הנושאים החמים