איזה תה את נותנת שאלתי בסופר פארם ואמרו לי שלא נותנים לתינוק תה לפני גיל שנה.נכתב ע"י yaeli;672766:אני יודעת שהמדיניות היום היא לא לתת שתיה לתינוקות שיונקים, אבל אם התינוק שלך יונק, אני מנסיון ממליצה לתת שתיה בין הארוחות.
לפעמים הם סתם צמאים, ועוד ארוחה גורמת להם לכאבי בטן.
לתינוקות שלי נתתי תה צמחים בין הארוחות, וזה ממש 'סידר' להם את הזמנים.
נכתב ע"י סטייל אחר;672964:איזה תה את נותנת שאלתי בסופר פארם ואמרו לי שלא נותנים לתינוק תה לפני גיל שנה.
אחד מילדי היה כזה. רופא הסביר לי שהקיבה שלו קטנה, אבל הוא צריך יותר. לכן כדאי שתתני לו עשר דקות ותמתיני כחצי שעה - לאחריה שוב תני לו כמה שהוא מסוגל (כמובן עדיף עוד עשר דקות.).נכתב ע"י נעמי ברקאי;672974:אני באותה בעיה עם תינוק בן חודש. כל הזמן אוכל. כל פעם 10 דקות ולא מוכן יותר עוד טיפה אבל אחרי שעה צרחות של רעב כאילו נגמר העולם! ולא, לא טיטול, לא גזים, רעב!
מה עושים??
לתת לשתות?
נכתב ע"י נעמי ברקאי;672974:אני באותה בעיה עם תינוק בן חודש. כל הזמן אוכל. כל פעם 10 דקות ולא מוכן יותר עוד טיפה אבל אחרי שעה צרחות של רעב כאילו נגמר העולם! ולא, לא טיטול, לא גזים, רעב!
מה עושים??
לתת לשתות?
הוא אוכל יעיל מאד ומהר (חוץ מזה שהוא בולע אויר בלגימות הגדולות שלו שכל השכונה שומעת...)נכתב ע"י נני5;673103:קודם כל מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה נחת.
בגיל הזה הארוחה אמורה להימשך כ 40 דקות בערך, הם עדיין אוכלים מאוד לאט. איך הוא יכול לשבוע כ"כ מהר?
אצל הילד הראשון מישהי שמבינה בהנקה המליצה לי להניק 5 דקות, לעשות הפסקה קלה להוצאת אויר, למרות המחאות שאולי יגיעו, ואח"כ 5 דקות נוספות. ושוב הפסקה.
ההנקה תהיה יותר יעילה, הילד מתרגל לאכול בצורה מסודרת.
לי אישית זה מאוד עזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים