- הוסף לסימניות
מנסיוני זנטק יותר יעל בהרגעת הצרבת שלהם זה מפחית קצת את הפליטות אבל הם לא חומציות ולא צורבות
היו לי כמה ילדים עם רפלוקס
אני אבחנת היום על פי נסיניוני בצורה ברורה מאד
הילד לא רגוע, רוצה כל הזמן לאכול ובעיקר מפרצף אחרי פליטה, ולפליטות יש ריח נאד לא נעים-חמוץ
בגאסטרו (שניידר) אין להם הרבה מה להציע חוץ מבדיקות קלות או קצת יותר מורכבות במקרה של אי עלייה במשקל וטיפול בזנטק.
התקופה הזאת היא קשה, קשה מאד, אבל תחזיקי אותו כמה שיותר כי מספיק הוא סובל (תחשבו כמה אנחנו מחפשות להקל על עצמנו מהצרבות בחודשים האחרונים ודמיינו מה עובר עליו)
וזה עובר באמת בגיל 8.9 חודשים
אף אחד מילדי לא נשאר עם זה מעבר לגיל הזה
מה שכן, יש לי ילד שהיה סופר ריפלוקס וצרח בצורה קטסטרופלית עד כדי שיגעון טוטאלי ועד היום נשאר צרוד
אז הרבה כח ולהקל עליו עם זנטק
היו לי כמה ילדים עם רפלוקס
אני אבחנת היום על פי נסיניוני בצורה ברורה מאד
הילד לא רגוע, רוצה כל הזמן לאכול ובעיקר מפרצף אחרי פליטה, ולפליטות יש ריח נאד לא נעים-חמוץ
בגאסטרו (שניידר) אין להם הרבה מה להציע חוץ מבדיקות קלות או קצת יותר מורכבות במקרה של אי עלייה במשקל וטיפול בזנטק.
התקופה הזאת היא קשה, קשה מאד, אבל תחזיקי אותו כמה שיותר כי מספיק הוא סובל (תחשבו כמה אנחנו מחפשות להקל על עצמנו מהצרבות בחודשים האחרונים ודמיינו מה עובר עליו)
וזה עובר באמת בגיל 8.9 חודשים
אף אחד מילדי לא נשאר עם זה מעבר לגיל הזה
מה שכן, יש לי ילד שהיה סופר ריפלוקס וצרח בצורה קטסטרופלית עד כדי שיגעון טוטאלי ועד היום נשאר צרוד
אז הרבה כח ולהקל עליו עם זנטק
הנושאים החמים