תינוק שמסרב לבקבוק, צריכה עצות דחוף

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצה של בקבוק פלייטקס, הבת שלי נגמלה רק בעזרתו
הוצאנו הון עתק על כל הבקבוקים והפטמות בשוק - כלום לא עזר
שלחו לנו את הבקבוק מארה"ב ועזר
אגב, הזמיני מיד 2 בקבוקים ותדאגי שיקנו לך מלאי של שקיות שלא תתקעי
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
מנסיון קרוב מאד.
אחי לא הסכים בקבוק ובגיל 4 חודשים התחיל לאכול מטרנה בכפית!
מכינים עיסה פחות דלילה ולאט לאט הוא יכיר את המגע של הכפית.

לא האמנו כשאמרו לנו,
אבל בגיל 4 חודשים התינוק כבר אכל מקסים מכפית.
[היינו מניחים אותו בסלקל על השולחן, כי לא יכל עדיין לשבת בכיסא אוכל, וכולם התפעלו מאכילתו היפה...]

נ.ב. אבל צריך זמן וסבלנות, וכנראה א"א לדרוש סיטוציה ארוכה כזו מהמטפלת...

• הוסף לסימניות
גם לי היה תינוק סרבן שכזה
והשתמשתי בבקבוק b-free, רק איתו הוא הסתדר נהדר.
בקבוק של פלייטקס גם מצוין , אני קניתי אותו בבית מרקחת לפני כמה שנים.

• הוסף לסימניות
הקטן שלי היה ככה. אחים שלו הגדולים היו יודעים יפה מאוד לתת חמש-שבע שעות בלי לדרוש אוכל בלילה, הוא היה עושה את זה בבוקר, במעון.
האמת שהוא לא היה מסכן והשלים את הכל בזמנים אחרים. כל עוד היו 6-7 ארוחות ביום (לפעמים גם יותר מזה) הייתי רגועה לגמרי, וגם הוא כמובן.

אח״כ כשהוא גדל יותר הוא אכל בבוקר ירקות, פירות ובהמשך קיבל חלק מהאוכל של הגדולים יותר.

חושבת שאם הוא מסתדר ככה, משלים את החסר בזמנים אחרים, מרטיב טיטולים יפה ומתפקד בסדר - שיתרגל למציאות הזו וגם את, וזהו. אין טעם להפוך את העולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1085277:
הקטן שלי היה ככה. אחים שלו הגדולים היו יודעים יפה מאוד לתת חמש-שבע שעות בלי לדרוש אוכל בלילה, הוא היה עושה את זה בבוקר, במעון.
האמת שהוא לא היה מסכן והשלים את הכל בזמנים אחרים. כל עוד היו 6-7 ארוחות ביום (לפעמים גם יותר מזה) הייתי רגועה לגמרי, וגם הוא כמובן.

אח״כ כשהוא גדל יותר הוא אכל בבוקר ירקות, פירות ובהמשך קיבל חלק מהאוכל של הגדולים יותר.

חושבת שאם הוא מסתדר ככה, משלים את החסר בזמנים אחרים, מרטיב טיטולים יפה ומתפקד בסדר - שיתרגל למציאות הזו וגם את, וזהו. אין טעם להפוך את העולם.
גם אצלי בדיוק ככה.
הבן שלי בן ארבעה חודשים אוכל במעון בקושי, 100 גר' במשך כל היום זה שיא.
אבל אח"כ בבית הוא רק אוכל ואוכל כל שעתיים-שלוש, גם בלילה. ולא אכפת לי כי הוא עולה במשקל ומתפתח, אם טוב לו ככה, מה לעשות?
גם הבן הגדול שלי, התחיל ללכת למעון בגיל חצי שנה, ולא הסכים בשום אופן בקבוק, בכלל!!
במעון הוא היה אוכל פירות וירקות ואיתי בבית היה יונק, ולא היה חסר לו כלום.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה אני יכולה לברר לך איפה אפשר להשיג את הבקבוק של פליטקס עם השקיות.
לאחותי היתה את אותה בעיה ורק זה מה שעזר להת

• הוסף לסימניות
מניסיון דומה מאוד, וההתנגדות עיקשת שלא הצלחתי להכריע עד היום
כלומר, היא בת שנה וחודשיים ועדיין לא מסכימה. היא שותה מים מבקבוק עם פקק קופץ :)
את יכולה להתחיל לתת טעימות של אוכל מרוסק היטב. את זה הוא יאכל כשאת לא איתו.
מניסיוני (יש לי רק סרבנים), הסוג הזה של הילדים דווקא מתלהב מאוכל טעים.
בהתחלה רק סוג אחד, את יודעת, התהליך הרגיל.
וזהו. יש תינוקות שמדלגים על מטרנה וכאלה.
ו... תתייעצי בטיפת חלב על כל צעד.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בקבוק פלייטקס באזור בני ברק

הבת שלי בת חודשיים עקשנית לשאר הבקבוקים שניסיתי (מאם, אוונט, נוק)
אני חייבת ביום חמישי לעזוב אותה ליום שלם ואני ממש מתוסכלת..

• הוסף לסימניות
הקפצת את האשכול הזה בדיוק בזמן...
אני עוברת כזה תהליך עם הבן שלי, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בקבוק פלייטקס בירושלים אודה לו מאוד

• הוסף לסימניות
ניתן להשיג אצת בקבוק ההזנה של פלייטקס באתר amazon, במחיר סביר.

• הוסף לסימניות
אני אחרי 2 ילדים בסיוט הזה-
כל הבקבוקים מהארץ ומחו"ל
בכל גווני הפיטמות!!!!
אפשר לפתוח גמ"ח לבקבוקים ומוצצים(אפילו מורתחים:);))
וכמו שכתבו ילד אחד פשוט בסוף הסיפור אכל רק מה"פלייטקס" בפיתמת הגומי-ויש בבתי מרקחת ופארמים גם את השקיות!!! אל יאוש שלחי את כול המשפחה להתגייס בסוף תמצאו -בטוח.
והילד השיני- לא האמנתי ביאושי המטפלת יום אחד מודיעה לי שהיום היא הוציאה מהארון בקבוק של "טומי טיפי"-והילד גמע את הבקבוק.
ואחרי שבוע גם מימני הוא לקח-נס!!!
שווה מאוד לנסות ולא להתיאש ולתת רק למטפלת-אולי עם תגמול נוסף ותמריץ...
ובענין הלשון הקשורה לא לסמוך על אף אחד וגם לא על האינטואציה שלך תלכי איתו לקלינאית תיקשורת-כן!! רק הן מומחיות
לילד שלי הגדול רק בגיל4.5 הקלינאית אומרת לי שיש לשון קצת קשורה וחבל שלא ראו וטיפלו בזה בגיל ינקות
וזה ילד שבילה על מליוני דברים אצל טובי הרופאים וגם בדקו את זה ואף אחד לא גילה את אוזנינו בענין-גם לא רופאי התפתחות-שבדקו את הילדה בענין הדיבור...
אל יאוש הבצלחה
וחורף בריא

• הוסף לסימניות
כתבו כבר ואני כותבת שוב-
בקבוק של טומי טיפי מעולה לסרבנים מעין אלו
מנסיון

• הוסף לסימניות
גם בקבוק של B FREE מצוין יש להם גם דגם של בקבוק רך עם פיה עם כפית, לוחצים על הבקבוק - יוצא לכפית ופשוט להאכיל!
הילד שלי פשוט דילג על שלב השתיה מבקבוק, הוא הרג את המטפלת כל בוקר וינק כל שעתיים בבית כולל לילה, היה תינוק מזעזע, עד גיל שנה, היום (שנה וחצי) ילד נוח ומדהים! יש תקוה!

• הוסף לסימניות
2 הבנות הראשונות שלי היו ככה, זה היה סיוט!!! לא יכולתי להשאיר אותן מעבר ל3-4 שעות
ב2 הבאות החל מהלידה קיבלו כל יום! בקבוק עם מעט מטרנה, זה לא הורס את ההנקה.
ולא להפסיק בגיל חודשיים כי נראה שהתרגלו... הם שוכחים מאד מהר
זה היה מעולה, אף פעם לא היה לי לחץ מה יוכלו וכמה זמן יצטרכו לחכות לי...

• הוסף לסימניות
אנסה לתרום קצת מניסיוני:
להאכיל בטמפרטורות שונות, הכרתי תינוק שאהב אוכל קר (חצי שעה מחוץ למקרר)
להחזיק בתנוחות שונות, ישיבה, כמעט עמידה וכד'
וכן לא כל התינוקות אוהבים שמחבקים אותם יש שמעדיפים לשכב בסלקל וכד'
לנסות לתת בעגלה/בסלקל לבד בשקט בלי מבוגר באזור
וכמובן פטמות מפטמות שונות ומשונות
בהצלחה רבה רבה ואל יאוש

ו... אם מצאתם כזו מטפלת שמנסה את כל זאת ועוד
תעריכו... תעריכו... ושוב תעריכו...
כי הרבה מטפלות 'מנפנפות' כאלו תינוקות אחרי שבועיים של ניסיונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;1084292:
גם אני מצטרפת להמלצה של בקבוק פלייטקס, הבת שלי נגמלה רק בעזרתו
הוצאנו הון עתק על כל הבקבוקים והפטמות בשוק - כלום לא עזר
שלחו לנו את הבקבוק מארה"ב ועזר
אגב, הזמיני מיד 2 בקבוקים ותדאגי שיקנו לך מלאי של שקיות שלא תתקעי
המון הצלחה

כמה עולה כזה בקבוק בחו"ל, וכמה עולות השקיות, סתם שיהיה לי מושג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה