ברור, בודקת רק עם המרפקאתן יודעות שאת חום המים באמבטית התינוק בודקים עם המרפק...?
ראיתי על כמה שהמליצו כאן על כרית צפה
ורוצה לרשום גם דעה נגדית.
לא נהנתי
בעיקר כי לוקח זמן להתייבש, ואם אין לך מרפסת פתוחה צמודה ויום קייצי, אז לא הרגשתי שזה ממש התייבש מהפעם הקודמת... והתחיל להיות ריח לא נעים
לאחר כביסה ויבוש טוב הריח מעולה, והחזיק לכמה אמבטיות בודדות...
העברתי לאחותי, וגם היא לא נהנתה...
מעניין מה שאת אומרת.ראיתי על כמה שהמליצו כאן על כרית צפה
ורוצה לרשום גם דעה נגדית.
לא נהנתי
בעיקר כי לוקח זמן להתייבש, ואם אין לך מרפסת פתוחה צמודה ויום קייצי, אז לא הרגשתי שזה ממש התייבש מהפעם הקודמת... והתחיל להיות ריח לא נעים
לאחר כביסה ויבוש טוב הריח מעולה, והחזיק לכמה אמבטיות בודדות...
העברתי לאחותי, וגם היא לא נהנתה...
בענין פתיחת ברז המים כשהתינוק באמבטיה:
אין כמו לרחוץ תינוק עם שפופרת המים!! מכוונים היטב את הטמפרטורה, ומחזיקים קרוב למים בשביל להרגיש כל הזמן את זרימת המים,
אני שונאת לשטוף את התינוק במים שהוא שוכב בהם...
אצלי אני רוחצת את התינוק מגיל חודש באמבטיה הגדולה על הקרקעית.
לפני ההכנסה אני מחממת את הקרקע במים חמים ואז שמה פקק וממלא במעט מים נעימים.
התינוק נהנה מאד לשכב ומגיל 3 חודשים לערך, שוכב גם על הבטן ומרים ראש... כך נח לרחוץ את הראש ואת הגב...
הכרית בדיוק בגודל של האמבטיה אין לה לאן להתהפך. וגם יש שקע בדיוק בגודל של התינוק זה מאוד יציב.הכרית לא יכולה להיתהפך?
גם אני ירושלמית,מעניין. לנו אין בעיה כזאת. אולי מדובר על כרית מסוג שונה, ואולי האוויר היבש (ירושלים) עושה את העבודה. תולים את הכרית על וו באמבטיה, והיא מתייבשת ממש מהר...
אני ירושלמית, האמבטיה מאווררת, (המגבות מתייבשות בקלות)מעניין מה שאת אומרת.
אנחנו גרים בדירה ממש לא מאווררת (לכביסה לוקח 3 ימים להתייבש) אבל אני תולה את הכרית בכל פעם על וו של הוילון במקלחת כמו ש @רותי קפלר אמרה וזה מתייבש בלילה. אנחנו משתמשים חודשיים ולא נהיה לי ריח רק נהיה כתום כזה אבל זה יורד בכביסה.
וד"א התינוק שלי שונא להיות על הבטן ולהרים את הראש אבל הוא עושה את זה גם מגיל 3 חוד' על הכרית וממש כיף לו. באמת מאוד נח לרחוץ ככה.
בכ"מ אין אצלינו אמבטיה אבל לא הבנתי איך את רוחצת אותו באמבטיה, אצל אמא שלי אני פוחדת לעשות את זה, זה לא מסוכן?? לא רוצה לחשוב מה קורה אם הוא טיפה מחליק או לא יציב.. וגם מה עם הכאבי גב?
פחות בטיחותי, צריך לשים לב שהמים לא יהפכו פתאום לחמים מידי או קרים מידי. אם כי, גם אני רוחצת כך את התינוקת מגיל אפס, עם כזאת כמות של שער הייתה חייבת טוש.בענין פתיחת ברז המים כשהתינוק באמבטיה:
אין כמו לרחוץ תינוק עם שפופרת המים!! מכוונים היטב את הטמפרטורה, ומחזיקים קרוב למים בשביל להרגיש כל הזמן את זרימת המים,
אני שונאת לשטוף את התינוק במים שהוא שוכב בהם...
כנראה זה אחד משניהם. או שניהם. כי אצלי אין בינתיים עוד ילדים שידאגו לשמור את הכרית רטובהגם אני ירושלמית,
הבד החצוני התייבש מהר, אבל ה
אני ירושלמית, האמבטיה מאווררת, (המגבות מתייבשות בקלות)
לא יודעת למה, אולי יש הבדל בסוגים? אולי יש אצלי ילדים נוספים שדאגו בכל רחצה להרטיב שוב את הכרית? וכו'
קוראים לזה מזרן ים.גם אני ממליצה בחום על כרית צפה!!!
מתייבשת מעולה על וו באמבטיה, מידי פעם מכבסים אותה.
(חבל שאין כזה בגודל שלי)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים