תודה רבהנכתב ע"י *לאה;863239:תמונות יפות מאוד אבל סליחה שאני מעירה,
אילו הן היו עולות אחת אחת היה קל (וגם רצון) יותר להתייחס.
הצפה מורידה מערכן של התמונות, לטעמי...
גמח"ט!
ח"ו, בשביל זה נוסעים לאומן ? אם תעברו על התאריכים בתמונות תיראו שרוב השעות פנויות, לקודש, ואגב אפשר ורצוי תוך כדי להתפלל ולקרוא תהילים, ככה גם מרוויחים בכפליים גם לא משעמם לרגע גם לא בולטים בנוף הכללי וגם לא חייבים לענות לאנשים תוך כדי לשאלה הנצחית "למי אתה מצלם"נכתב ע"י rosmarin;863269:המצלמה לא נחה לרגע?![]()
האמת שדי קשה לצלם אותםנכתב ע"י רוצה טוב;863437:מה עם תמונות מהמשפחות הירושלמיות השורשיות מהקלויז במאה שערים? למה יש תמונות רק מאלו עם הפאות הגדולות והכיפות המעניינות?
אני צופה באשכולות האלה כבר הרבה זמן, למרות שבהשקפה אנחנו לגמרי ירושלים(הכוונה לגבי ראש השנה), רואים שיש כאן ניסיון להציג את המגוון שבעם ישראל בצורה שתדבר ללבבות של אנשים,נכתב ע"י רוצה טוב;863437:מה עם תמונות מהמשפחות הירושלמיות השורשיות מהקלויז במאה שערים? למה יש תמונות רק מאלו עם הפאות הגדולות והכיפות המעניינות?
כ"כ נכון, ורק מי שבפנים יודע כמה, ובלי להרחיבנכתב ע"י ליבי עיצוב;863481:לא הכיפה המעניינת היא ההופכת את השוכן תחתיה לבן אדם ולא השטריימל מטר וחצי או חליפה מחוייטת כסרגל ועניבה. לעולם הבא באים בלי כל זה אלא עם מה שרק ה' רואה ויודע.
קודם כל אף אחד לא משעמם ובטח שלא בגלל הלבוש שלו, ולגבי החלק השני- לא נכון אבל זה לא פורום השקפה אז לא נכנסת לזה כאן.נכתב ע"י יונה יונה;863509:ליבי עיצוב, זה נכון לגמרי.
אבל הערה היתה שבבקשה לא ישכחו שחלק מכלל ישראל זה גם החרדים המשעממים עם הלבוש השחור.....
בתכלס, אם לא היו שומרי הגחלת הברסלבית הירושלמים מי היה מכיר את ברסלב היום?
וכאן באה החתימה היפה כ"כ : "זה מעשה שלו וזה מעשה שלי [והעיקר לא לדבר מאחרים]"נכתב ע"י ליבי עיצוב;863530:אני לא מרחיבה אבל מי שמעניין אותו יש על זה המון חומר שאפשר להשיג מקרן רבי ישראל דב אודסר וכו'
נכוןנכתב ע"י כדרלעמר;863675:באופן אישי אני ממש לא מבין את המנהג ...וקשה לי להבין את זה... אבל מה ליטוואק שכמוני מבין כבר?! נו שוין...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים