דרוש מידע תכנון דירה

• הוסף לסימניות
חשבתי על רעיון כזה אבל אני לא יודעת אם נכון
מה איפה שהמטבח שהיה חדר
איפה שהסלון + יחידת הורים שהיה סלון + מטבח
ואיפה שהחדר הנוסף שהיה יחידת הורים עם מעבר למרפסת (מקורה )+ הרחבה ע''ח המרפסת
יש משהו שיכול לעשות לי סקיצה של זה?
לא הבנתי לגמרי מה התכנון רק רוצה להדגיש:אין כזה דבר חדר שינה ללא חלון.

• הוסף לסימניות
החצר הזאת מקורה
רק החצר השני לא מקורה
ועוד משהו
בהסכם מול הקבלן גם השטח הזה יהיה שייך אחרי טופס 4 לדירה
כמו שאמרתי בהתחלה, בשביל להוציא אופציה מצוינת מהדירה צריך לשבת על התכנית המדויקת, עם כל הנתונים הכוללים :)
אני אשמח לשבת איתך ברצינות ולדייק איתך לאופציה שמנצלת בצורה הטובה ביותר את האתגרים והפלוסים של הדירה.
את יכולה לפנות אלי במייל - ashira.arc וכו'

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    1.2 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
כמו שאמרתי בהתחלה, בשביל להוציא אופציה מצוינת מהדירה צריך לשבת על התכנית המדויקת, עם כל הנתונים הכוללים :)
אני אשמח לשבת איתך ברצינות ולדייק איתך לאופציה שמנצלת בצורה הטובה ביותר את האתגרים והפלוסים של הדירה.
את יכולה לפנות אלי במייל - ashira.arc וכו'
בעלי מאד רוצה את הדירה הזאת ואני מפחדת לקחת דירה שצריכה תכנון ככ יסודי

• הוסף לסימניות
אם את רוצה תשלחי לי מייל ואני אשיב לך מייל חוזר עם המספר שלי, ואשתדל בשיחה טלפונית לעזור לך להגיע להחלטה האם שווה לכם לקנות את הדירה הזו או לא.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו
בהסכם מול הקבלן גם השטח הזה יהיה שייך אחרי טופס 4 לדירה
זאת תוספת משמעותית מאד שמאפשרת מעבר של אויר טבעי (ואולי גם מעט אור) לאזור המטבח חסר החלונות.
עשירה.PNG

• הוסף לסימניות
חלק מתכנון הלובי

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-11-17 113103.png
    צילום מסך 2025-11-17 113103.png
    KB 28.7 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז הוא יהיה שייך אבל איך הוא יכול להוסיף אור למטבח אם אין שם חלון?

• הוסף לסימניות
אז הוא יהיה שייך אבל איך הוא יכול להוסיף אור למטבח אם אין שם חלון?
ברגע שמורידים את הריבוע הזה של הלובי ,המטבח מקבל "קשר עין" לחלון והיציאה למרפסת (לפי התוכנית ששרטטתי לפי ההצעה של @BIZZARC- עשירה
אני חושבת שהכי נכון שתשבו לפגישת יעוץ עם מעצבת פנים שתסביר לך את התוכניות והאפשרויות השונות בצורה ברורה ומסודרת.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה בדירה שצריכה תכנון יסודי? לוקחים מעצבת מקצועית בעלת שם, אם הדירה זולה משמעותית בגלל שפע העמודים זה ממש משתלם

• תודה
Reactions: byy

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה