תכנון יחידת דיור

• הוסף לסימניות
אני אגיד לך מה, בלי לפגוע כן? אבל יש פה לדעתי מה לייעל בתכנית. יש דברים שמתפספים או שלא חושבים עליהם מדיי וחבל.. אחרי הכל רוצים שהיחידה תושכר וירויחו ממנה
הייתי משנה את מתוה המטבח.. הגישה למקרר שם לא נוחה בכלל...
לדעתי בכל אופן:rolleyes:

יש מצב תלוי איך ישב
מסכימה איתך שיש מה לייעל
ולכן שואלת ושמחה לקבל רעיונות

• הוסף לסימניות
ניסינו לשנות את חדר האמבטיה עם שתי אופציות ולארגן את החלל המרכזי באופן יעיל יותר.

באופציה אחת לקחת אמבטיה קצרה יותר באורך 130 ולעשות דלת הזזה עמוק יותר לכוון השירותים
אבל נראהלי שלא מרויחה מזה הרבה, כן מרויחה כניסה גדולה יותר

באופציה שנייה לעשות דלת הזזה ליד הכניסה לבית ולשנות את זוית האמבטיה

איך זה נראה?
Inkedיחידת דיור_LI.jpg
Inkedיחידת דיור הזזה בכניסה_LI.jpg

• הוסף לסימניות
התכנית השניה נראית לי כוון נכון, אבל יש עוד הרבה מה לשפר.
1606946955920.png

נתחיל באמבטית ישיבה של 120 כדי שאפשר יהיה לאפשר ספונת. אחרת אי אפשר לשבת במסדרון של מטר.
בחדר שינה תקדמי את הדלת לכוון הדלת כניסה כך מתאפשר לך להאריך את הקיר עליו תשען הספה.
את הנישה שיצרת לכוון הדירה הראשית תבטלי. זה ממילא לא עובד. את יכולה לתת נישה על חשבון הפינה במטבח כי ממילא לא יהיה אליה גישה. את סתם תשלמי שם נגרות ושיש ולא תוכלי להנות. כך זה נותן לך גם נישה למקרר וגם נישה לבית.

• תודה
Reactions: ot!
  • הוסף לסימניות
שיניתי את הכניסה לחדר ובאמבטיה הייתי עושה אמבטיה של 130, נראה לי יותר טוב מבחינת האורך
ושמה בנישה שנוצרה עמודון

ואולי לנצל את הנישה בקצה לשיש נפרד? בסגנון הזה
Inkedיחידת דיור הזזה בכניסה_.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני שואלת שאלה שכביכול לא קשורה-
איפה הדירה ממוקמת?
עיר/ שכונה?
והאם היא מיועדת להשכרה לתקופות ארוכות לזוגות?

• תודה
Reactions: ot!
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני שואלת שאלה שכביכול לא קשורה-
איפה הדירה ממוקמת?
עיר/ שכונה?
והאם היא מיועדת להשכרה לתקופות ארוכות לזוגות?
אשדוד רובע ז(האזור הכי חרידי באשדוד)
מיועדת להשכרה
כמובן שמעדיפה ארוכות, אבל מה שיהיה בהתאם לנתונים

• הוסף לסימניות
אשדוד רובע ז(האזור הכי חרידי באשדוד)
מיועדת להשכרה
כמובן שמעדיפה ארוכות, אבל מה שיהיה בהתאם לנתונים
ולמה שאלתי?
כי באזורים רבים בארץ יש אינפלציה של יח"ד
כמעט כל משפחה שמרחיבה ומשפצת- בונה גם יחידה
מכירה אנשים רבים שמנסים כבר חודשים להשכיר את היח' שלהם ללא הצלחה.
לא באה חלילה ליאש אותך, אלא להעמיד מראה מול העיניים שלא תשקיעו השקעה גדולה כ"כ שיהיה קשה להניב ממנה תשואה.
אם יש חסר באזור שלכם- יח"ד כזו תושכר במהירות
אך אם גם באזורכם יש כמות גדולה של יח"ד, יש מצב שיח' בתנאים אלו תמתין מעט בסוף הרשימה, בגלל כמה דברים שחשובים להרבה אנשים ואינם קיימים פה.
בעיקר- חלון חדר שינה.

אם מה שכתבתי לא רלוונטי- מוזמנת להתעלם
לא רוצה לקלקל ח"ו אלא רק להאיר עיניים לפני השקעה גדולה שכזו
ואולי לפתוח את הראש לכיווני חשיבה אחרים שאולי מלכתחילה לא הייתם רוצים בהם, אבל תחשבו לשקול מחדש

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ולמה שאלתי?
כי באזורים רבים בארץ יש אינפלציה של יח"ד
כמעט כל משפחה שמרחיבה ומשפצת- בונה גם יחידה
מכירה אנשים רבים שמנסים כבר חודשים להשכיר את היח' שלהם ללא הצלחה.
לא באה חלילה ליאש אותך, אלא להעמיד מראה מול העיניים שלא תשקיעו השקעה גדולה כ"כ שיהיה קשה להניב ממנה תשואה.
אם יש חסר באזור שלכם- יח"ד כזו תושכר במהירות
אך אם גם באזורכם יש כמות גדולה של יח"ד, יש מצב שיח' בתנאים אלו תמתין מעט בסוף הרשימה, בגלל כמה דברים שחשובים להרבה אנשים ואינם קיימים פה.
בעיקר- חלון חדר שינה.

אם מה שכתבתי לא רלוונטי- מוזמנת להתעלם
לא רוצה לקלקל ח"ו אלא רק להאיר עיניים לפני השקעה גדולה שכזו
ואולי לפתוח את הראש לכיווני חשיבה אחרים שאולי מלכתחילה לא הייתם רוצים בהם, אבל תחשבו לשקול מחדש

בהצלחה!
מודעת לעניין, תודה רבה!!! מודעת גם לחסרונות של היחידה שלי ומקווה לתת לה יתרונות אחרים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שמיטות חדר השינה של היחידה לא משורטטות בקנה מידה נכון
המיטה היא 2 מ אורך זה אומר שנישאר אחריה 80 ס"מ עד הקיר שממול
לפי השרטוט המיטות קצרות מאד נראה שהן באורך 160 ס"מ בערך
אם זה כך במציאות המיטה שבנישה לא תיכנס

• הוסף לסימניות
נראה לי שמיטות חדר השינה של היחידה לא משורטטות בקנה מידה נכון
המיטה היא 2 מ אורך זה אומר שנישאר אחריה 80 ס"מ עד הקיר שממול
לפי השרטוט המיטות קצרות מאד נראה שהן באורך 160 ס"מ בערך
אם זה כך במציאות המיטה שבנישה לא תיכנס
נכון יש שם טעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה