תכנון מטבח עם 2 חלונות

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה מראש לכל מי שיגיב, מעריכים!
מצורף מידות המטבח
יש לנו כמה התלבטויות
1. האם לוותר על 2 חלונות ולהשאיר רק חלון אחד ואם כן איזה מהם. (כל חלון הוא בגודל 144 ס"מ)
2. חשוב לנו מאד שיהיה שולחן ישיבה או שיש מונמך יותר וכו או אפילו כיחידה נפרדת
וזה משהו שמאד חשוב לי במטבח.
השאלה אם זה אפשרי ואם כן איך

הציעו לנו מטבח בצורת ח

הציעו לנו שבצד ימין נבטל את הכיור וזה יהיה כולו מוקדש למקרר, אח"כ 2 תנורים ואח"כ ארון מזווה ברוחב 97 ס"מ למגירה, מומלץ?
בפינה נישה למכשירי חשמל-
לאחר מכן שיש וכיור בשרי

מתחת לחלון הראשי כיריים,

ואז שיש.

ואמרו לנו שכדאי לבטל את החלון בצד שמאל ולעשות שם שיש וכיור חלבי.

האם יש דרך להשאיר את החלונות ולשנות את התכולה

תודה רבה רבה על התשובות

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2024-12-17 at 11.43.04.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-17 at 11.43.04.jpeg
    KB 74.5 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
לא הייתי מוותרת על שום חלון, אור ואוורור טבעי נותנים תחושה נעימה מאד ואין סיבה ממשית לוותר עליהם במטבח בכזה גודל! מה הבעיה לעשות משטח שיש וכיור מתחת לחלון? זה כן אומר שיהיה פחות ארונות עליונים- לכן הייתי עושה את הקיר שבלי חלון בלי משטח עבודה כלל אלא רק מקרר וארונות גבוהים.
לגבי שאר הדברים- זה באמת מאד תלוי בצרכים האישיים של המשפחה שלכם, ממליצה מאד לשבת עם מעצבת , לפרט לה מה אתם רוצים במטבח , מה הכי חשוב לכם ומה פחות, ולפי זה היא תוכל לתכנן לכם בצורה הכי מוצלחת!

• הוסף לסימניות
ואמרו לנו שכדאי לבטל את החלון בצד שמאל ולעשות שם שיש וכיור חלבי.
למה לבטל את החלון אם יהיה שם שיש? אתם רוצים קלאפות מעל הכיורים?
במבט מלמעלה-מצד ימין קיר גבוהים ובצורת ח המשך השיש והכיורים
בנישה שמאחורי דלת הכניסה שולחן(לא יודעת מה המידות שם ואם מספיק)
נראה שאפשר להכניס אי כי המטבח רחב
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שווה לדעתי לוותר על חלון בשביל מיבשי כלים ועוד מקומות אחסון.
השאלה מה רואים מכל חלון. אם מפסידים איזה נוף מהמם ,קצת חבל.

• הוסף לסימניות
מצד שני אם יש קיר גבוהים כ"כ גדול אולי כן חבל לוותר על חלון...
הכל תלוי בצרכים ובהרגלים-רגילים למייבש כלים? אולי יש מדיח?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה מראש לכל מי שיגיב, מעריכים!
המטבח כמו שהוא --די נחמד --והקיר הפנוי אם החלון יכול לשמש לעוד קצת שיש ושולחן נחמד
אבל אם רוצים ממש למקסם את המטבח --אז אולי באמת שווה לסגור חלון --- חלון אחד בהחלט מספיק לגודל מטבח כזה
ולעשות קיר גבוה ארונות מזווה מקרר ובילד אין וכ"ו --ואת השולחן להעביר לצד השני --- סקיצה מצוב
ואפשר גם קצת לקצר את הקיר בכניסה למטבח -- שיהיה קצת יותר פתוח
הייתי גם מציע לחשוב האם מתאים נטילת ידיים ממש מול הכניסה -- הנישה נחמדה --אבל נ"י ???

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2024-12-17 at 11.43.04.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-17 at 11.43.04.jpeg
    KB 126.9 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
תודה על התשובות!!! מאד עוזר לנו! אנחנו לא בקטע של מדיח. ולכן מייבשי כלים מאד חשובים לנו מעל הכיור, שזה בעצם מה שיוצר את הבעייתיות עם החלון. אנחנו פתוחים לשינויים ולשינוי צנרת ועוד.
לגבי הקיר בכניסה, זה 126 ס"מ בקיר.

• הוסף לסימניות
המטבח כמו שהוא --די נחמד --והקיר הפנוי אם החלון יכול לשמש לעוד קצת שיש ושולחן נחמד
אבל אם רוצים ממש למקסם את המטבח --אז אולי באמת שווה לסגור חלון --- חלון אחד בהחלט מספיק לגודל מטבח כזה
ולעשות קיר גבוה ארונות מזווה מקרר ובילד אין וכ"ו --ואת השולחן להעביר לצד השני --- סקיצה מצוב
ואפשר גם קצת לקצר את הקיר בכניסה למטבח -- שיהיה קצת יותר פתוח
הייתי גם מציע לחשוב האם מתאים נטילת ידיים ממש מול הכניסה -- הנישה נחמדה --אבל נ"י ???
הבעיה היחידה בסקיצה הזאת שגם פה לא יתאפשר שיהיו ארונות ייבוש מעל הכיורים.

• הוסף לסימניות
הבעיה היחידה בסקיצה הזאת שגם פה לא יתאפשר שיהיו ארונות ייבוש מעל הכיורים.
לא הבנתי מה הבעיה - ??? אפשר להחליף בין הכיורים לכיריים שיהיהו מתחת לחלון

• הוסף לסימניות
הכנתי עבורכם אופציה למטבח שעובד נכון.
עם יבוש כלים מעל הכיור ומשטח אכילה נמוך.
בלי לוותר על החלונות.
כך זה אפשרי.

צפה בקובץ המצורף 1862788
אפשר גם ללכת על אותו כיוון
כשהחלבי בקיר השמאלי
ואז לתת אי עם יותר מקומות ישיבה - שנכנס יותר לתוך המטבח
(יושבים איפה שמסומן יבוש כלים)
אם חשוב דווקא מייבשי כלים לשני הכיורים- אפשר כיור שני איפה שמסומן כיריים ואת הכיריים בקיר השמאלי

• הוסף לסימניות
אפשר גם ללכת על אותו כיוון
כשהחלבי בקיר השמאלי
ואז לתת אי עם יותר מקומות ישיבה - שנכנס יותר לתוך המטבח
(יושבים איפה שמסומן יבוש כלים)
אם חשוב דווקא מייבשי כלים לשני הכיורים- אפשר כיור שני איפה שמסומן כיריים ואת הכיריים בקיר השמאלי
יש שם דלת כניסה לבית

• הוסף לסימניות
יש שם דלת כניסה לבית
איפה?
הכניסה היא לא למטה?
בשמאלי הבנתי שזה חלון. לא?
עריכה- לא דיברתי עלך לשבור את הקיר, אלא לתת עוד 2 מקומות ישיבה בין הקיר לאי
והמקומות לא חייבים להיות מידי מרווחים
זה יכול להיות מקומות לילדים

• הוסף לסימניות
הכנתי עבורכם אופציה למטבח שעובד נכון.
עם יבוש כלים מעל הכיור ומשטח אכילה נמוך.
בלי לוותר על החלונות.
כך זה אפשרי.
רעיון נחמד --גם אני חשבתי עליו אבל --ויתרתי על הכיוון הזה
כי לדעתי הדלפק לא עובד במיקום שהצעתם -- זה ממש על דלת הכניסה לבית

• הוסף לסימניות
אולי אין ברירה וחייבים לסגור חלון -- ואפשר אולי ככה --ויש עוד מה לשפר

קבצים מצורפים

• __לכידה (1).PNG
    __לכידה (1).PNG
    KB 12.3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
תודה על התשובות!!! מאד עוזר לנו! אנחנו לא בקטע של מדיח. ולכן מייבשי כלים מאד חשובים לנו מעל הכיור, שזה בעצם מה שיוצר את הבעייתיות עם החלון. אנחנו פתוחים לשינויים ולשינוי צנרת ועוד.
לגבי הקיר בכניסה, זה 126 ס"מ בקיר.
אני לא הייתי ממהרת לסגור חלון. מטבח זה חלל עמוס אדים וריחות, אוורור טוב מאד משפר את איכות התפקוד.
ומציעה מאד מאד לשקול מדיחים. ואם החלטתם שלא - לפחות תעשו הכנות. ייתכן מאד שבעתיד תרצו. מכירה כמה אנשים שהמעצבת הכריחה אותם לעשות הכנות למדיח. עברו כמה שנים והם אכן קנו מדיח, ומאושרים עד הגג.
העולם מתקדם ודווקא בבית חרדי מדיח זה מוצר מאד מאד שימושי ויעיל. גם מבחינת עלות הוא מוצר חסכוני, שעלות התפעול זולה יותר מהדחת כלים, וגם עלות המוצר לא גדולה. וזה חוסך בד"כ כמעט לגמרי שימוש בחד פעמי.

• הוסף לסימניות
המטבח הזה רחב ביותר! יש לכם אפשרות להכניס שולחן אוכל במרכז או בצד השמאלי ליד החלון. יש שטח נאה לכל שימוש כמעט שרוצים.
אני לא הייתי משנה הרבה מהתכנון הראשוני. כן כיור בקיר הימני. מחליפה בין מיקום כיריים לכיור הבשרי ואת הכיריים יותר מתחת לחלון (וגם בין שני הכיורים שזה יעיל ואפשר כיריים רחבות או 2 מערכות). בקיר מאחורי הדלת משמאל יכול לבוא ארון מזווה. ותנורים יכולים להיכנס לפינה השמאלית (ייתכן אולי להקטין את החלון השמאלי). שאר הקיר השמאלי יכול להכיל משטח צר או כל סידור של שולחן כפי שתרצו.

• הוסף לסימניות
אולי אין ברירה וחייבים לסגור חלון -- ואפשר אולי ככה --ויש עוד מה לשפר
אנחנו מעדיפים את הכיריים מתחת לחלון, כדי שיהיה מאוורר. השאלה מה נשאר לי שם בשיש הבשרי אם אנחנט שמים את הכיור והכיריים כל כך קרובים.

• הוסף לסימניות
המטבח הזה רחב ביותר! יש לכם אפשרות להכניס שולחן אוכל במרכז או בצד השמאלי ליד החלון. יש שטח נאה לכל שימוש כמעט שרוצים.
אני לא הייתי משנה הרבה מהתכנון הראשוני. כן כיור בקיר הימני. מחליפה בין מיקום כיריים לכיור הבשרי ואת הכיריים יותר מתחת לחלון (וגם בין שני הכיורים שזה יעיל ואפשר כיריים רחבות או 2 מערכות). בקיר מאחורי הדלת משמאל יכול לבוא ארון מזווה. ותנורים יכולים להיכנס לפינה השמאלית (ייתכן אולי להקטין את החלון השמאלי). שאר הקיר השמאלי יכול להכיל משטח צר או כל סידור של שולחן כפי שתרצו.
ויש מספיק משטחי שיש לכל כיור? שטח איחסון למגירות למטה? כמה מקום תופס המזווה והתנורים?

באופן כללי, רוב ההצעות התמקדו בלעשות קיר ימיני איחסון, במקרה כזה נשאר נישה לתריס, שאנחנו זקוקים לה למיקסר ולמכשירי חשמל,
איך אנשים מסתדרים שהנישה בעצם בשיש הבשרי? (מיקסר, נינגה)?

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי ממהרת לסגור חלון. מטבח זה חלל עמוס אדים וריחות, אוורור טוב מאד משפר את איכות התפקוד.
ומציעה מאד מאד לשקול מדיחים. ואם החלטתם שלא - לפחות תעשו הכנות. ייתכן מאד שבעתיד תרצו. מכירה כמה אנשים שהמעצבת הכריחה אותם לעשות הכנות למדיח. עברו כמה שנים והם אכן קנו מדיח, ומאושרים עד הגג.
העולם מתקדם ודווקא בבית חרדי מדיח זה מוצר מאד מאד שימושי ויעיל. גם מבחינת עלות הוא מוצר חסכוני, שעלות התפעול זולה יותר מהדחת כלים, וגם עלות המוצר לא גדולה. וזה חוסך בד"כ כמעט לגמרי שימוש בחד פעמי.
עשו הכנה למדיח כלים בתכנון הראשוני, אבל לא לקחנו את המטבח. בעיקרון אנחנו לא מעוניינים במדיח, הוא תופס ארונות שחשוב לי למגירות איחסון של סירים ועוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת