ELI AVRAHAM
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בנוסף לאמור לעיל... אין להם ביטוח!אופניים חשמליות
זה מכה שלא כתובה בתורה
בנוסף לאמור לעיל... אין להם ביטוח!אופניים חשמליות
זה מכה שלא כתובה בתורה
אני לא יודעת אם זה המקרה שאני מכירה,היא כבר לא חיה, וגם הנהג לצערנו כבר לא חי, ועדיין אנשים לא הפנימו.
לפני מספר שנים בבני ברק (קוטלר פינת סוקולוב) נהרגה אשה מתאונה.
ראיתי את סרטון התאונה, אני הכרתי את הנהג, שגם הוא נפטר לפני כשנה, הנהג יצא מהרכב ולא הבין אפילו מה קרה. הוא אפילו לא ראה את האשה לפני זה.
האשה (בעלה מוכר מאד בבני ברק), חצתה את הכביש באלכסון, כך שיש 'שטח מת' (זהו שמו המקצועי), שהנהג אין לו אפשרות לראות!.
הנהג הנ"ל לא סלח לעצמו עד יום מותו על מה שקרה! מידיעה.
אמש, גם בבני ברק, לא רחוק מהנ"ל, בחסדי שמים מרובים, נמנע אסון דומה ברגע האחרון, הפעם אני הייתי הנהג. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי שם לב ברגע האחרון. גם ככה הראות היתה לקויה ביותר, במזג האוויר ה'לא רגיל'. אשה עברה עם עגלה באלכסון. פשוט לא רואים!!!
כביש עוברים רק ישר!!! מצד לצד.
חנוכה שמח ובשורות טובות תמיד!
אולי דחיפה קטנה..אתמול חיכיתי ברמזור, במעבר חציה.
נהיה ירוק, התחלתי לחצות "בבטחה"
והנה מאי שם "טס" לכווני רוכב אופניים חשמליות שנסע באדום,
בנס הספקתי לרוץ למדרכה!
מה עושים עם הפגע הרע הזה????????
www.prog.co.il
אולי לא נכנסים לצומת בלי ליצור קשר אם ההולך רגלאני לא יודעת אם זה המקרה שאני מכירה,
רוב הפרטים כאן מידי דומים לסיפור שאני מכירה אישית
אבל אצלינו אמרו שזה היה בגלל שההולכת רגל השניה שחצתה את הכביש
לא בדקה לראות אם הנהג ראה אותה,
הנהג עצר לאיזה אחרת וחיכה שהיא תגמור לעבור את הכביש
ומישהי אחרת ראתה רכב עוצר במעב חציה והתפרצה לכביש בלי לבדוק שהנהג ראה אותה.
ומאז אני מחדירה כל הזמן לילדים שלי את הכלל הכי בסיסי:
לא עוברים במעבר חציה לפני שיוצרים קשר עין עם הנהג ומוודאים שהוא ראה אותכם
לגמרי.ונהגים יקרים!!!
אין לנו עיניים צדדיות!!
לא כל הולך רגל הוא עם מצלמות וחיישנים של טסלה!
נהגים יוצאים מחניה ליד הולכי רגל שעוברים - בלי לחשוב פעמיים
ה' שמר עלי ועליהם כבר כמה פעמים ששמתי לב בשניה האחרונה
זה לא שייך לראות את זה בלי חיישנים ומצלמות שאין לי
אין כאן עניין של להיפגע אני גם משתייך למגזר הנהגים והיחס שלי להולכי רגל הוא בענווה וצניעות וזהירות מפליגה. והגישה שלי הוא שהולך הרגל תמיד צודק.
וכשאני יוצא מחניה אני מבין שזה התפקיד שלי לוודא שפנוי מאחור ולא לסמוך על הולך רגל שיבין את הרצונות שלי, ולצאת באיטיות מזהירה שמא אכן ילדה התפרצה, ולקחת בחשבון שבכל רגע נתון עלול להגיח מישהו בריצה ולעבור.
ובזמן גשם אני נוסע לאט גם אם אין שלולית מובהקת לפני (מנצל את הבמה להתנצל בפני הנהגים מאחורי שנאלצים לנסוע גם לאט יותר, אל תצפרו זה לא יעזור), לשום הולך רגל בחוץ בקור ובגשם לא מגיע להירטב בגלל שלולית שהנהגים בתא המחומם לא ראו
נכוןאולי לא נכנסים לצומת בלי ליצור קשר אם ההולך רגל
לחצות עם העגלה..בדיוק אתמול קרה לי מקרה שהפיל לי את הלב
הלכתי ברחוב עם עגלה וילדה קטנה נוספת, וילד ביקש ממני לעבור את הכביש, הוא עמד ביציאה מחניה
אני נחמדה כשמבקשים ממני, אז עצרתי את העגלה במעצור, ותוך כדי שאני נותנת יד לילדה פניתי להעביר אותו
הגיע רכב, האט, היה נראה שבשבגלל שראה אותי עומדת לעבור, אז ירדתי לכביש והעברתי את הילד
ורק כשחזרתי למדרכה תפסתי שהרכב האט בשביל להיכנס לחניה! והעגלה שלי עמדה שם עם התינוק בפנים!
בנס הוא ראה את העגלה והצליח לעבור לידה...
לא יודעת מה היה קורה אם לא היה שם לב לעגלה שעמדה שם בודדה...
ומוסר השכל אין לי, אולי תחכימו אותי מה אני יכולה ללמוד מזה?
מכירה נהג ותיק שנים על הכביש, ועם תפיסה מרחבית מעולה ממש- וטוען שהוא פוחד לנהוג בבני ברק.תודה רבה על האשכול המבורך, צריך שוב ושוב לעלות את המודעות של הכביש גם לנהגים וגם להולכי רגל, באמת כל פינה בב"ב מסוכנת מאוד, רק תפילות!!!!
כשאני לא רוצה לחצות, אלא רק יורדת לכביש שתים - שלוש מטר בשביל להעביר את הילד?לחצות עם העגלה..
ממנים מישהו ששומר שבזמן שהמונית עושה רברס הילדים לא עובריםומה יעשו הבנות המוגבלות? לא יחזרו הביתה כי תלמידי התלמוד תורה צריכים ללכת לת"ת.
אשמח לתגובות מה אפשר לעשות בנידון...
לא עוזבים עגלה לבדומוסר השכל אין לי, אולי תחכימו אותי מה אני יכולה ללמוד מזה?
הכי אני אוהבת את אלו בני העשר שתיים עשרה שמאחורי במדרכה ומצפצפים לי שהם רואים שאני עם עגלה וילדים כאילו- נראה לכם שאני ארוץ בגללכם? תחכו.בתור הולכת רגל האופניים זה נורא
אני הולכת במדרכה שומעת צפצופים ,ותוך כדי סיבוב אני אמורה לקלוט את האופניים שדוהרות במדרכה ,לזוז הצידה ולבדוק שהדוהר היומי לא זז גם לכיוון שלי ובזמן הזה הוא מצפצף לי באלגנטיות ביפ ביפ...
תורידו את המהירות ,המדרכה להולכי רגל( לא שאני בעד נסיעת אופניים בכביש)
בדרך כלל זה ילדים הבוגרים יותר טסים על הכביש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים