תכשיר לחיסול כינים, איזה מהם לקנות??? דחוף!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1428547:
יש המלצות על חומר בשם 'רידלייס'?

אני משתמשת בו והוא מאד עוזר

• הוסף לסימניות
תכשירים - גם אני ממילצה על ריזלוטס או על N כינים שניהם הועילו מאד. (הם עובדים באותה שיטה של חניקת הכינים)

אבל מה שעשיתי כשכבר ממש נמאס לי לסרק ולסרק ולסרק ו-ל-ס-ר-ק...
קניתי פן (כן, מייבש שיער).
ביום שאני רואה את היד על הראש - אחרי החפיפה מייבשת לה את השיער עם הפן, והכינים? במים ובשמפו הן כנראה מצליחות לשרוד, באש - לא. הן פשוט מתות מהחום. אחרי הייבוש אני מסרקת רק כדי להוציא את הכינים המתות...

וואי, אני רק מדברת על זה ומתחילה להתגרד...
אז לילה טוב
חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1428358:
לא בהכרח
יש לי ילדה רגישה ואחרת שלא
אולי זה תלוי בסוג דם

יכול להיות שאכן יש ילדים רגישים ויש שלא,
במקרה שלהם: שניהם עם אותו סוג דם.....

• הוסף לסימניות
משום מה אף אחת לא הזכירה את הדבר הבסיסי, ללמד את הילדים לא לקרב ראשים כי אף פעם אי אפשר לדעת למי יש כינים.
הבת שלי בת 5 כבר די קלטה את זה. האמת שאני כל פעם מזכירה לה אפילו לפני החברות בחצר ואז מרוויחים שגם להם יש מודעות.
כמובן תמיד הבן שלי צריך לצעוק: "למה כי יש ל - x כינים??"...
אז אני עונה בקול רם לפחות כמו הצעקה שלו, זה לא קשור לילדה הזאת. צריך פשוט להתרגל לא לקרב את הראש אף פעם.

• הוסף לסימניות
לבנים שלי (בינתיים רק להם) יש שיער מאוד ארוך, הגדול כבר ב"ה מסופר כבר.
לשני כרגע יש שיער מאוד עבה וארוך.
לפני שנה וחצי, היינו באיזה ארוע שהיו בו המון ילדים, חזרנו הביתה כששני ראשים פשוט רוחשים, ישבתי ובכיתי וסרקתי, הילדים הסתובבו כל היום עם "פלא ראש"
תכשיר מעולה!!! אגב,

אבל מאז טפו טפו טפו שקט, חברה סיפרה לי שהיא קבוע חופפת לבנות שלה את הראש בשמפו ומרכך שמכילים רוזמרין והילדות שלה תמיד נקיות, השתמשתי בעצה והילדים ב"ה מבריקים!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאכן יש ילדים רגישים ויש שלא,
במקרה שלהם: שניהם עם אותו סוג דם.....

גם אצלי יש מי שנדבק ויש מי שלא ומי שלא שמתי לב שסוג הדם שלו O.
וכמו"כ הם לא נעקצים.

• הוסף לסימניות
אנחנו במשפחה סוג 0+ והראשונים שנעקצים...הכי הרבה...בקשר לכינים זה תלוי בסוג שיער לדעתי
כי הבנים שלי סוג A (אחד מינוס ואחד פלוס) ואני כאמור O והכינים לא רוצים להפרד ממנו (ולגבי עקיצות אני נעקצתי הרבה יותר מהם גם כשהיו תינוקות ממש -שיתושים אוהבים)

• הוסף לסימניות
כן אני מיואשת.בנותי תאומות באלף כבר שבועים שמגרדות וכל ערב אין ויתורים מסרק סמיך אבל כלום לא עוזר.אם הן מסתובבות בחברת בנות שלא יודעות מהו מסרק.אני מתלבטת אם לא לשלוח למורה קופסא עם היצורים הנחמדים שתראה לבנות ?!.מורות יש לכן פיתרון?

• הוסף לסימניות
ויטמין C - דובון אחד ליום,
המלצה מחברה אמריקאית...
עזר -אין לי מושג איך... למניעה.

• הוסף לסימניות
הדרין-וואנס,
הורג גם את הביצים (על האריזה כתוב שהוא חונק אותן.. ברר...)
אבל באמת לא הצלחתי הוציא אותן עם המסרק הסמיך! תודה על ההמלצה על אסי2000.

מצטרפת לשאלה: יש משהו (חוץ מקירוח) שמונע הדבקה? והאם בנים נדבקים גם אחרי תספורת? בגן של בני כולם מסופרים, חוץ ממנו ומעוד שניים, ואני משתגעת מאיפה הוא נדבק?! ואיך מסרקים בנים אחרי חלאקה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בנט;1429303:
כן אני מיואשת.בנותי תאומות באלף כבר שבועים שמגרדות וכל ערב אין ויתורים מסרק סמיך אבל כלום לא עוזר.אם הן מסתובבות בחברת בנות שלא יודעות מהו מסרק.אני מתלבטת אם לא לשלוח למורה קופסא עם היצורים הנחמדים שתראה לבנות ?!.מורות יש לכן פיתרון?

איזה נס שאיני מורה של ביתך.... רק אל תעשי לה את זה, אני מתחננת... המורה יודעת היטב איך הם נראים, מבטיחה!!!

• הוסף לסימניות
מוזר שאף אחת פה לא כתבה: למרוח על השיער המון מרכך, להשאר עם זה שעה בערך, לשטוף את השיער ולסרק מיד עם מסרק סמיך.
הקטע פה שהמרכך גם הורג את הכינים וגם מנתק את הביצים מהשיער.
וחוץ מזה- תשוו את הריח של המרכך והשמנת החמוצה...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1429624:
הדרין-וואנס,
הורג גם את הביצים (על האריזה כתוב שהוא חונק אותן.. ברר...)
אבל באמת לא הצלחתי הוציא אותן עם המסרק הסמיך! תודה על ההמלצה על אסי2000.

מצטרפת לשאלה: יש משהו (חוץ מקירוח) שמונע הדבקה? והאם בנים נדבקים גם אחרי תספורת? בגן של בני כולם מסופרים, חוץ ממנו ומעוד שניים, ואני משתגעת מאיפה הוא נדבק?! ואיך מסרקים בנים אחרי חלאקה?!

הוא נדבק ככל הנראה או מאחד מאלו שמסופרים או מאחד שלא...
כן, גם לילדים "מקורחים" יש כינים, על הקרחת....
הכיפה היא מקום שומר חום, הכינים נהנות להצטופף שם וכמובן על הפאות ומאחורי האוזניים.
לי ב"ה אין נסיון, למרות שבני בכיתה של 30 ילדים הוא לא "מכונם"
אבל מנסיון אימי שתחי' היא היתה מסרקת נגד כיוון השיער (כמו גילוח) זה בהרבה יותר קל.

• הוסף לסימניות
למרוח... מרגרינה על השיער, ובנדיבות,
לא חפיסה כמובן...:( אלא קצת, עד שמרגישים שזה נכנס לשורשים.
להספיג בשורשים, ממש כמו בחפיפה עם שמפו, בלי מים כמובן - להכניס לשורשים, להשאיר יום אחד (כדאי לעשות את זה בלילה שלפני יום חופשי) וכדי שתלך לישון בלי שזה ימרח על הכרית - שימי לה כובע ים או משהו שתוכל לישון בלי להתלכלך, אחרי יום שוטפים עם שמפו ומשפשפים היטב עד שהשמנוניות יורדת, חוזרים על חפיפה בשמפו לפי הצורך.
אני יודעת שזה נשמע זוועתי, וזה באמת לא נעים. אבל זה עוזר!!! זה הורג את הכינים מהשורש, ומטביע אותם. כך הן גם לא חושבות לחזור...:)

מצטרפת להמלצה מנסיון. בתור ילדה.
פעם נכוויתי קשות ממים רותחים על הראש
וכדי להרגיע את הכאב והמקום, אמא שלי מרחה עלי מרגרינה בכמות נדיבה.
לא יודעת כמה זה עזר להרגעה של הכאב
אבל לראש נקי עזר יופי!!!
למרות כל התכשירים ("זהו זה"?... זוכרים?!) שאמא שלי ניסתה בזמנו

וזה עוזר בד"כ לכמה שנים, כמובן עדיף להשלים עם טיפות רוזמרין כל יום לפפני שיא יוצאת לגן - פשוט מטפטפת ומעסה קצת כדי שבאמת יבריח.
בהצלחה!

עוזר לתקופה ארוכה, לא נראה לי שנה...

• הוסף לסימניות
טוב, כעת אני משתפת בתוצאות!
קניתי רידילייס לפי המלצת הרוקחת, הוא גם הזול ביותר אני חושבת, ו---מעולה!!
היה מדהים לראות את הקטילה ההמונית שהיתה שם:eek:,
החומר ממיס את הדבק של הביצים וגם הן יוצאות בקלות,
חוץ מזה שהסיליקון משביח את השיער לעומת דברים חומציים כמו שמנת למשל, שפוגמים...
בקיצור כיף. לא האמנתי שאפשר להיפתר בכזו קלות
אני שנים מסרקת באסי 2000 שבאמת הוא מסרק שווה
אך לפעמים, מספיק שתישאר ביצה אחת בשביל שהסרט יחזור על עצמו שוב ושוב...
בקיצור, במסרק צריך להשתמש על בסיס קבוע + משהו למניעה,
וברגע שהמצב הופך חסר שליטה, כי מספיק ששבוע אחד לא היית בפוקוס:rolleyes:, מכל סיבה שבעולם,
למקרה כזה יש את החומר.....
אל תהססו , תשתמשו בכיף,
בואו נחסל את הכינים ממחוזותינו!!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה