כללי תמונה ענקית - מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
דלתות הארון בחדר הילדים עם שריטות וכו'. חשבתי לשפץ ולשפר את עיצוב החדר ע"י הדפסה של תמונה על מדבקת ויניל בגודל של הארון 1.60 / 2 מטר
זה יכול להיות פתרון מעולה ועיצוב מדהים.
תייקתי אין ספור תמונות אבל עדיין אני מתקשה לבחור תמונה שלא תהיה ילדותית מדי, מצד שני אמנותית ושישלטו בה צבעי ירוק + צהוב עדין ויכול להיות גם צבעים נוספים אבל שישלטו הצבעים הנ"ל. (אני לא מעוניינת שיהיו שמים תכולים בתמונה)
אשמח אם למשהו יש רעיון לתמונה טובה מהמאגר שלכם או ממאגרי תמונות
כמובן שאני רוצה לשלם עבור התמונה שתבחר על ידי ואולי גם על ידכם.

חשבתי אולי לקחת את הילדים (אלו שישנים בחדר) ולעשות להם צילום סטודיו על רקע שמתאים לגוונים שלי, ואח"כ לעשות להם תמונת ענק על הארון. זה יכול להיות מדהים..

מה דעתכם? אשמח לשמוע ולראות רעיונות. אולי אפשר להפוך את זה לתחרות התמונה המנצחת...
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
רעיון פנטסטי
רק קחי בחשבון שאם הילדים יהיו מודפסים בענק והחדר שלך הוא בגודל סטנדרט ולא בגודל של אולם - תרד האפקט של הענין כי א"א לצפות בתמונה ענקית בשטח קטן

• הוסף לסימניות
תודה טירה, אני מקבלת את דברייך ולכן אם בסוף אלך על תמונת סטודיו
אצטרך להשאיר הרבה חלל מסביב ושהילדים יהיו במרכז בגודל סביר

• הוסף לסימניות
תעשי תמונה של הארון פתוח ומבולגן...

• הוסף לסימניות
יעזור לך?
אבל זה בתשלום :(

אפשר לקצץ

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 624.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ננסה שב

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 67.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אברוש, מקורי הרעיון של צילום הארון מבולגן.
אלא ש... אני אלרגית לבלגן.

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים. האם הדלתות השרוטות מעץ מלא? אם כן, אז יש אפשרות לצבוע אותם בלכה (אפשר לקנות בכל טמבור) ועל זה לעשות דוגמאות מפורמייקות, פסיפסים או כל דבר אחר. שוה לך לנסות ללכת לחנויות לאמנות, לדוג' אשת חיל בבני ברק או ברכת דוד/ ציור וצבע בסנטר1, ושם להתייעץ עם המוכרות. מדבקת ויניל, עם כל הכבוד, תצטרכי להחליף מפעם לפעם, ויכול להיות שלא ישתלם לך להשקיע.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על "עיצוב וצבע" בירושלים (והם פתחו עכשיו גם בבני ברק) יש להם גם קורס לעיצוב וחידוש רהיטים.אולי שווה לנסות
025004492

• הוסף לסימניות
תמונה על הארון זה מדהים.וכבר מיישמים זאת...לא ראיתי על ארון ממש.אבל הכיוון אותו כיוון,
חשבתי לעשות את זה בלי צורך בשיפוץ,

בכ"א נשמח אם תעלי תמונה בסוף...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 59.4 · צפיות: 10
  • 83769.jpg
    KB 20.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הארון לא כזה יוקרתי ששווה לי לקחת קורס או משהו כזה. הוא ארון מסיבית
אבל הוא במצב מצוין ואני גם מאוד אוהבת את החלוקה שלו. מדבקת ויניל יכולה להחזיק גם בתנאי מזג אויר קשים כגון שמש, גשם...
אז בחממה הביתית זה ודאי יחזיק מעמד כמה שנים.

• הוסף לסימניות
בהגכי משתלם

בהמדפסת לא בסדקר.אני שמתי מדבקה במקרר של אוגכל זה מאד יפה ונקרא מקרשים.אני ממליצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיקה;211050:
מדבקת ויניל יכולה להחזיק גם בתנאי מזג אויר קשים כגון שמש, גשם...
אז בחממה הביתית זה ודאי יחזיק מעמד כמה שנים.

לא יודעת מה אצלך אבל הקטנטנים אצלי מסוכנים לארונות הרבה יותר משמש או גשם...

• הוסף לסימניות
באותו עניין, חשבתי לשים תמונת סטודיו של הילדים על הקיר ולעשות מסביב צביעת עננים בהירים וכו', מישהו ניסה לעשות כזה דבר, איך זה הולך?
והאם נראה לכם שמספיק להדפיס על נייר עם למינצייה, איך זה משתלב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה