- הוסף לסימניות
דלתות הארון בחדר הילדים עם שריטות וכו'. חשבתי לשפץ ולשפר את עיצוב החדר ע"י הדפסה של תמונה על מדבקת ויניל בגודל של הארון 1.60 / 2 מטר
זה יכול להיות פתרון מעולה ועיצוב מדהים.
תייקתי אין ספור תמונות אבל עדיין אני מתקשה לבחור תמונה שלא תהיה ילדותית מדי, מצד שני אמנותית ושישלטו בה צבעי ירוק + צהוב עדין ויכול להיות גם צבעים נוספים אבל שישלטו הצבעים הנ"ל. (אני לא מעוניינת שיהיו שמים תכולים בתמונה)
אשמח אם למשהו יש רעיון לתמונה טובה מהמאגר שלכם או ממאגרי תמונות
כמובן שאני רוצה לשלם עבור התמונה שתבחר על ידי ואולי גם על ידכם.
חשבתי אולי לקחת את הילדים (אלו שישנים בחדר) ולעשות להם צילום סטודיו על רקע שמתאים לגוונים שלי, ואח"כ לעשות להם תמונת ענק על הארון. זה יכול להיות מדהים..
מה דעתכם? אשמח לשמוע ולראות רעיונות. אולי אפשר להפוך את זה לתחרות התמונה המנצחת...
תודה מראש.
זה יכול להיות פתרון מעולה ועיצוב מדהים.
תייקתי אין ספור תמונות אבל עדיין אני מתקשה לבחור תמונה שלא תהיה ילדותית מדי, מצד שני אמנותית ושישלטו בה צבעי ירוק + צהוב עדין ויכול להיות גם צבעים נוספים אבל שישלטו הצבעים הנ"ל. (אני לא מעוניינת שיהיו שמים תכולים בתמונה)
אשמח אם למשהו יש רעיון לתמונה טובה מהמאגר שלכם או ממאגרי תמונות
כמובן שאני רוצה לשלם עבור התמונה שתבחר על ידי ואולי גם על ידכם.
חשבתי אולי לקחת את הילדים (אלו שישנים בחדר) ולעשות להם צילום סטודיו על רקע שמתאים לגוונים שלי, ואח"כ לעשות להם תמונת ענק על הארון. זה יכול להיות מדהים..
מה דעתכם? אשמח לשמוע ולראות רעיונות. אולי אפשר להפוך את זה לתחרות התמונה המנצחת...
תודה מראש.
הנושאים החמים