כללי תמונה של בובות מבד עם צמות...

• הוסף לסימניות
לקוחה מבקשת ממני תמונה של בובות בד עם צמות, היא שמעה שזה מאד הולך היום, וראתה מודעות עם בובות כאלה בביתר.
בבקשה, אם למישהו יש מושג על מה מדובר ויכול להעלות זה יעזור לי מאד.

• הוסף לסימניות
תודה,
יש לך לינק לקטגוריה הזו?
התרגום של גוגל משובש לי באתר הזה.

אני מקוה שיש שם, אני חושבת שהיא התכונה לבובות מצולמות, היא אומרת שיש להן רק עיניים ופה וצמות...

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה הופיע בפרסומת של גישאנק וגם של חברת גרביים בירושלים.
אני לא בטוחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;764463:
תודה,
יש לך לינק לקטגוריה הזו?
התרגום של גוגל משובש לי באתר הזה.

אני מקוה שיש שם, אני חושבת שהיא התכונה לבובות מצולמות, היא אומרת שיש להן רק עיניים ופה וצמות...
http://translate.googleusercontent....4.html&usg=ALkJrhgLOA66PF7djUYqaKqgKQgbcVq-HA
דפדפי, בקטגורי'ה הזו יש 17 עמודים, עם המון סגנונות של בובות.

• הוסף לסימניות
את מתמצאת שם מצוין הא? כל הכבוד לך!

• הוסף לסימניות
מתברר שהלקוחה התכונה לבובות אחרות...:eek:
בבקשה, מי שיש לו תמונות של בובות מבד עם צמות עם עיניים ופה (בלי אף) זה יעזור לי מאד.
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
זה? אולי עדיף שהלקוחה תצלם/ תשלח לך תמונה לדוג' או תפנה אותך לפרסומת שיש בה בובה כזאת... ציור או תמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;765191:
זה? אולי עדיף שהלקוחה תצלם/ תשלח לך תמונה לדוג' או תפנה אותך לפרסומת שיש בה בובה כזאת... ציור או תמונה?

תודה רבה, אולי לזה היא התכונה. אין לה דוגמא (היא רק יודעת שיש כאלה בובות בפרסומות בביתר) יש לה דודה שמבינה בגרפיקה והיא אומרת שסגנון העיצוב שהולך היום בפרסומות לגנים זה בובות עם צמות, עיניים, פה ובלי אף :)
כבר אין לי כח לצחוק.

• הוסף לסימניות
תגידי לה שבבני ברק הולך צבעים עם דפים ובירושלים לגו עם מכוניות ובאשדוד סתם גדר עם דשא... ואמרה לך את זה הגרפיקאית הראשית ב... באמת קצת מילים שיקנו אותה אל תתני שישחקו בך ככה... אם הגרפיקאית ההיא אמרה לה שגם תעשה לה...

תהיי חזקה עם גב יציב. זה מה שיש גברת ונאלץ להתפשר...

סליחה על ההתקפה אבל אם את רוצה לשרוד בגרפיקה חשוב ורצוי לשים גבול ללקוח כבר מה-ה-ת-ח-ל-ה

• הוסף לסימניות
אולי היא התכוונה לבובות וולדורוף?

אין לי מושג לגבי זכויות על התמונות. מה שידעתי ציינתי בשם הקובץ.
ברור שזכותה לרצות משהו מסוים בין אם הולך ובין אם לא ,אם אחרי מאמציך לא מצאת מה שהתכוונה, אמרי לה שבררת בין גרפיקאיות, וזה לא משהו מוכר, ויש לה 3 אפשריות,
1) לקבל את הפרסומת היפה שתעשי לה בלי הבובה והצמות.
2)ללכת לגרפיקאית אחרת.
3)להשיג את התמונה בעצמה...

קבצים מצורפים

• בובות אולי של יפעת.jpg
    KB 49.3 · צפיות: 12
  • בובות The Girl with The Cherry Eyes.jpg
    KB 47 · צפיות: 31
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • Waldorf-doll-1.jpg
    KB 53.5 · צפיות: 0
  • Waldorf-doll-2 yerukh.jpg
    KB 61.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
היה פה פעם אשכול עם בובות חמודות עם צמות. _אבל נראה לי עם זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;765197:
תגידי לה שבבני ברק הולך צבעים עם דפים ובירושלים לגו עם מכוניות ובאשדוד סתם גדר עם דשא... ואמרה לך את זה הגרפיקאית הראשית ב... באמת קצת מילים שיקנו אותה אל תתני שישחקו בך ככה... אם הגרפיקאית ההיא אמרה לה שגם תעשה לה...

תהיי חזקה עם גב יציב. זה מה שיש גברת ונאלץ להתפשר...

סליחה על ההתקפה אבל אם את רוצה לשרוד בגרפיקה חשוב ורצוי לשים גבול ללקוח כבר מה-ה-ת-ח-ל-ה
תודה רבה לכולם, אני מקוה שזה יספק אותה.
נעמי, אל תדאגי, זה לא עם כל לקוח. זאת לקוחה מזן מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה