http://translate.googleusercontent....4.html&usg=ALkJrhgLOA66PF7djUYqaKqgKQgbcVq-HAנכתב ע"י ליבי;764463:תודה,
יש לך לינק לקטגוריה הזו?
התרגום של גוגל משובש לי באתר הזה.
אני מקוה שיש שם, אני חושבת שהיא התכונה לבובות מצולמות, היא אומרת שיש להן רק עיניים ופה וצמות...
נכתב ע"י *לאה;764544:http://translate.googleusercontent....4.html&usg=ALkJrhgLOA66PF7djUYqaKqgKQgbcVq-HA
דפדפי, בקטגורי'ה הזו יש 17 עמודים, עם המון סגנונות של בובות.
נכתב ע"י נעמי ברקאי;765191:זה? אולי עדיף שהלקוחה תצלם/ תשלח לך תמונה לדוג' או תפנה אותך לפרסומת שיש בה בובה כזאת... ציור או תמונה?
תודה רבה לכולם, אני מקוה שזה יספק אותה.נכתב ע"י נעמי ברקאי;765197:תגידי לה שבבני ברק הולך צבעים עם דפים ובירושלים לגו עם מכוניות ובאשדוד סתם גדר עם דשא... ואמרה לך את זה הגרפיקאית הראשית ב... באמת קצת מילים שיקנו אותה אל תתני שישחקו בך ככה... אם הגרפיקאית ההיא אמרה לה שגם תעשה לה...
תהיי חזקה עם גב יציב. זה מה שיש גברת ונאלץ להתפשר...
סליחה על ההתקפה אבל אם את רוצה לשרוד בגרפיקה חשוב ורצוי לשים גבול ללקוח כבר מה-ה-ת-ח-ל-ה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים