כללי תמונה של ילד עם עיניים כחולות בתוך עגלה אדומה...

• פותח הנושא nava
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;519662:
בואי לא נקרא לזה אשכול תלונה,
אלא איך תבקשו בצורה שתעזור לעזור לכם, מעין מדריך לבקשת תמונות.

יתכן שנאווה פתחה את זה קצת בסרקזם וציניות, שאם תורידו אותם תבחינו בכנות ונכונות הדברים.

אולי כדאי בפורום הבקשות לנעוץ מדריך לאיך לבקש, מה שיעזור לחדשים הנוספים.

לא הבנתי מה איכפת לך או לנאווה, איך מבקשים. אם זה מאד מפריע לכן, אתן יכולות תמיד לכתוב המלצות איך כדאי לבקש אבל הציניות הזו לא כל כך במקום לדעתי.

מה, כל דבר שמישהו כתב ועיצבן מישהו, ייפתח אשכול תלונות ציני?
לא מתאים לציבור שלנו.

• הוסף לסימניות
ברגע זה הוסט האשכול מהקשרו,
ועכשיו באמת זה כבר עוד אשכול של נפגע או נעלב זה או אחר...
לא חבל?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nava;519750:
לא חבל?!
לדעתי שזה הדבר הראשון שגורמים לטובי המוחים לברוח מהפורום [חוץ מסיבה ההגיון הפשוט שתתארו לעצמכם איזה פנים יהיה לכל המקומונים והעיתונים אם כל מודעה יעלה לפה לפני שהיא מודפס ועוד סיבה מפני שמי שעובד במשרד כל שהיא אין לו זמן להעלות ולשאול על כל עבודה שהוא עושה ואני כבינתיים כעצמאי לא נראה לי בעתיד שכל עבודה שאני יעשה אני יעלה לפה] מפני שהרבה נשאים שנפתחו פה מוסבים לדברים אחרים שגורר תגובות של מענין האשכול שנפתח לדוגמא http://www.prog.co.il/showthread.php?t=66724
למי מענין את התגובות מתי מובא יוצא ואם הוא חי

ועוד סיבה לדעתי היא מפני התקפות צינית שאנשים כותבים פה לדוגמא זאת
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=66578
ועכשיו אני מגיב לזה לא שאלתי האם פונטים חינמיים מתאים שאלתי איזה פונטים מתאימים

ועצה אחת יש לי לכל אנשים שלא יכולים לסבול את הבקשות המוזרות עד כדי שגורם להם בחילות, תדלגו על האשכול הזה ומי שכן מענין לעזור יבוא על שכרו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;520247:
לדעתי שזה הדבר הראשון שגורמים לטובי המוחים לברוח מהפורום [חוץ מסיבה ההגיון הפשוט שתתארו לעצמכם איזה פנים יהיה לכל המקומונים והעיתונים אם כל מודעה יעלה לפה לפני שהיא מודפס ועוד סיבה מפני שמי שעובד במשרד כל שהיא אין לו זמן להעלות ולשאול על כל עבודה שהוא עושה ואני כבינתיים כעצמאי לא נראה לי בעתיד שכל עבודה שאני יעשה אני יעלה לפה] מפני שהרבה נשאים שנפתחו פה מוסבים לדברים אחרים שגורר תגובות של מענין האשכול שנפתח לדוגמא http://www.prog.co.il/showthread.php?t=66724
למי מענין את התגובות מתי מובא יוצא ואם הוא חי

ועוד סיבה לדעתי היא מפני התקפות צינית שאנשים כותבים פה לדוגמא זאת
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=66578
ועכשיו אני מגיב לזה לא שאלתי האם פונטים חינמיים מתאים שאלתי איזה פונטים מתאימים

ועצה אחת יש לי לכל אנשים שלא יכולים לסבול את הבקשות המוזרות עד כדי שגורם להם בחילות, תדלגו על האשכול הזה ומי שכן מענין לעזור יבוא על שכרו

אלגנט,
מבינה מאד את הקושי שלך, ומזדהה עם התסכול שאשכול עבודה שלך מוסט מיעדו המקורי לאפיקים אחרים, מצד אחד.
מצד שני לפעמים מביעים כ"כ טוב את הצד הנכון רק עושים בדרך מענינת יותר במקום לומר סתם.

לדוג' אחד - אין זו ציניות, כל גרפיקאי שעובר את השלב מאד מאד התחלתי אינו מכיר את הפונטים החינמיים ופשוט אינו יודע לומר לך מה מתאים, מבחינתו זה פשוט לא ראוי לשימוש.
אם אתה מעונין בחו"ד, זה דעתו, עם כל הקושי התקציבי ברכישת חבילת פונטים זה אין ברירה, יחד עם רכישת המחשב.

שתיים - הרשלה כתב לך 2 סיבות ברורות כיצד ניתן לשפר את הלוגו, ומה לא טוב בו כעת,
א. הוא מידי מפורט.
ב. הוא לא יצא טוב בדפוס.

הוא פשוט כתב את זה בצורה מענינת יותר, ולא היה מה להוסיף אחריו, הוא טיפל בכל הנקודות.

מבחינתך מכיון שלא היו מגיבים נוספים לקחת את זה כאילו הוסט אשכולך בשעה שאחרים ראו את הענין כאין מה להוסיף.

הרבה הצלחה בהמשך, ויש כאן הרבה שמעלים ומעלים ורק משתבחים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nava;519750:
לא חבל?!

אשכול תלונות לא?
מותר להתלונן על המתלוננים
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה