- הוסף לסימניות
שושיה איך זה תמיד יוצא שהאשכולות שלך משעשעים?! 

ומגוונים קצת ת'עבודה (ומלמדים מושגים...
)
ומגוונים קצת ת'עבודה (ומלמדים מושגים...
נכתב ע"י rosmarin;1601448:כמה הערות (בלי קשר לדעתי האישית על הנושא):
התמונות בד"כ מיועדות להראות למועמד/ת כדי שאם המראה החיצוני מהווה מכשול- לפחות יחסכו מהצד השני לבוא לפגישה ואז להבין מכל הגמגומים שזה לא.
מי שנוהג לקבל/לשלוח תמונה זה בד"כ כאלה שמגיעים לשלב הפגישה עם חצי הסכמה. מבררים את כל מה שאפשר כבר לפני הפגישה, וכחלק מהתהליך- גם התמונה.
בקשר לצילום:
יצא לי לצלם פעמים רבות מועמדים ומועמדות. (הרבה מהם משמשפחה).
בד"כ אני אוהבת, וזנ גם נראה לי הכי לענין לצלם תמונה כמה שיותר טבעית. כלומר, שלא תיראה תמונה 'של צלם'.
את הבחור אני מצלמת בסלון שלי, ליד הארון ספרים, או ליד השולחן כשברקע ארון ספרים.
את הבחורה בחדר ילדים, או בסלון. (כמובן שאפשר גם בחוץ, לפי התקציב...)
נראה לי שזה מגוחך לשלוח תמונת סטודיו 'מדוגמנת'. אז אני משתמשת עם הציוד המקצועי והפלאשים אבל ברקע ספונטני וטבעי.
תכלס, הרבה מהמועמדים לצילום הם בעלי מראה חיצוני מאתגר. אז צריך גם להשקיע מאמץ להוציא אותם בתמונה כמה שיותר יפה בלי לוותר על המראה הטבעי.
בהצלחה, ובשעה טובה!
נכתב ע"י E&A;1601488:אם כבר מביאים כאן גמרות,
מעניין מה הייתה דעתם של חכמי הגמרא בעניין תמונה.
האם אדם שראה תמונה של אישה בלי לפגוש בה, יתירו לו לקדש אותה?
לדעתי התשובה היתה שלילית!
נכתב ע"י שושיה;1601581:פליז, לא מתחשק לי שהאשכול ימחק, תענו ענייני, רוצים לדבר בנושא, תפתחו אשכול ב"איש את רעהו"
(אני גם יכולה לעשות לכם את השירות)
רק תשאירו את זה בתחום של צילום ולא של שידוכים.
תודה
נכתב ע"י שושיה;1601581:פליז, לא מתחשק לי שהאשכול ימחק, תענו ענייני, רוצים לדבר בנושא, תפתחו אשכול ב"איש את רעהו"
תודה
נכתב ע"י קקטוס;1601419:כתובות עה והסביבה..
נכתב ע"י יעל א;1601423:ממש מונח בלימודPHP:
כצלמת הייתי מצפה ממך להסכים איתי...נכתב ע"י יונה יונה;1601566:בכלל לא בטוח שתהיה שלילית.
נכתב ע"י דוד|אסתי;1601616:דף היומי לפני כעשרה ימים.
נכתב ע"י E&A;1601622:כצלמת הייתי מצפה ממך להסכים איתי...
פוטושופ... זוויות צילום... תאורה... שום דבר בתמונה לא חייב להיות אוטנטי.
אם לא רצית שהאשכול ימחקנכתב ע"י שושיה;1601581:פליז, לא מתחשק לי שהאשכול ימחק, תענו ענייני, רוצים לדבר בנושא, תפתחו אשכול ב"איש את רעהו"
תודה
נכתב ע"י פוטוגרפי;1601656:אם לא רצית שהאשכול ימחק
חבל שלא התמקדת בעיקר
לדוג' -איך אתם ממליצים לצלם נערה שתצא בצורה הכי מחמיאה?
[מבחינתי כל צילום אמור להחמיא]
או איפה מצלמים בצורה מחמיאה?
המילה שידוכים היא פתח רחב וקורץ לכל מיני עוברי אורח להצליח להגיע למה שהם הכי אוהבים ,השקפה ומוסר ,נכון שפורום צילום כבר עשה הסבה כזו אבל עזבי ,תלמדי לסנן מילות מפתח שיביאו לסיעור מוחות סוחף עדות וגווני דת.
אין כמוך!נכתב ע"י צילומית;1601674:וואאוו מה בישלתם פה כשאני בישלתי שבת
אני שמחה להודיע לכם שיש לי כבר כמה זוגות שהתחתנו בזכות התמונות שלי
שושיה,
צלמי כמה תמונות כשהבחורה בזוית קצת לצד ימין וכמה תמונות בזוית לצד שמאל ותראי שלכל אחת מחמיא צד אחר אז שיהיה לה לבחור את מה שהכי מחמיא לה.
צלמי כמה תמונות כל הגוף וכמה תמונות קלוזאפ היא צריכה לתת את 2 האופציות לשדכנית,שיראו את הגובה שלה ושיראו אותה מקרוב.
רקע בחרתי ניטרלי עם כתמים סגול כחול, זה הכי מתאים ממה שיש לי כי זה לא ילדותי
כן יפה לתת תמונת סטודיו טובה,לא בחתונה כשיש לה תיסרוקת ואיפור
צילמתי כבר בחורות מכל הסוגים ובחורים ספרדיים ליטאיים וחסידיים, אחד אפילו שלחתי לקנות חליפה חדשה כי הוא היה בן 30 עם החליפה של גיל 18 וראו עליו את כל הכתמים והקילופים,אמרתי להורים[המבוגרים ] שהוא צריך חליפה חדשה לפגישה עם הבחורה והסכמתי לצלם אותו שוב בחינם העיקר שיתארס.
אישית, בעלי למד בחו''ל ואבא שלי ביקש תמונה לפני שיטוס לארץ,קיבלנו תמונה בסטודיו וראינו על התמונה שכל מה ששמענו באינפורמציה הכל אמת ויציב,רואים בתמונה הרבה יותר ממה שרואים.
בהצלחה ושנזכה לצלם אותם בחתונה![]()
לכן גם הלכתית זה לא יעבור.נכתב ע"י יונה יונה;1601640:ופוטושופ ברור כבר לא נחשב לאותו בנאדם (זה כמו לצורך הענין לשלוח כלה לחתן עם אף לא אמיתי- תשאלי מאפרות איך עושים את זה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים