זרקור מקומי תמונות מהשטח מרמת בית שמש ד

תמונות מהיום ברמה ד'...
אז לכל המתאוננים על המכולות... הנה מכולת חדשה כנראה בשם ''בשפע'' נפתחת במקום שבו נפתח הבית כנסת הראשון - אמשינוב...
וגם קצת תמונות מהשטח (יש תחנות אוטובוס חדשות)
בקיצור תיהנו.....

קבצים מצורפים

• IMG_0077.JPG
    4.5 MB · צפיות: 270
  • IMG_0098.JPG
    4.1 MB · צפיות: 209
  • IMG_0107.JPG
    4.5 MB · צפיות: 204
  • IMG_0116.JPG
    4.3 MB · צפיות: 187
  • IMG_0117.JPG
    3.9 MB · צפיות: 187
  • IMG_0118.JPG
    3.3 MB · צפיות: 184
  • IMG_0120.JPG
    5.2 MB · צפיות: 187
  • IMG_0121.JPG
    IMG_0121.JPG
    1.6 MB · צפיות: 189
  • IMG_2617.JPG
    IMG_2617.JPG
    KB 70.6 · צפיות: 284
תודה לכל מי שמעלה תמונות - זה ממש משמח!!
נשמח שיהיה פירוט לכל תמונה איזה פרויקט ובנין ואז ההשקעה תהיה מושלמת
וגם אנחנו נשמח לראות תמונות של פרויקט מגן מרחוב אביי

תמונות מהיום ברמה ד'...
וגם קצת תמונות מהשטח (יש תחנות אוטובוס חדשות)
בקיצור תיהנו.....
מדהים
התמונה הראשונה יותר טובה מההדמיה הראשונה של הפרוייקט - חבל שהם לא לקחו את השמיים היפים גם בחשבון כשעשו אותה...

תמונה הראשון זה שערי בית שמש בד2
ובשניה זה נתיב בד2

כל הכבוד על היוזמה כאלו אנשים אני מעריך מודעה זו התפרסמה היום בעיתון חדש בבית שמש

קבצים מצורפים

• IMG_3520.JPG
    IMG_3520.JPG
    2.4 MB · צפיות: 267
אפשר תמונה של בנין אב מפרויקט "שערי בית שמש" קומת כניסה?
הדירה שלי שם...
ואני לא מצליחה לראות כלום
כי תמיד מצלמים את הבניינים כלפי מעלה

לאף אחד לא מפריע חוטי מתח גבוה שעוברים בצמוד לד2 ברחוב ריש לקיש?

הייתי היום בשכונה נכנסתי לבית כנסת שבונים שם זה כמעט מוכן הם אמרו לי שם שזה לקראת טופס 4 מישהו יודע מי הולך לקל את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה