A160161162
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #2,121
ממש לא, בדיוק נודע לי שרק היום קבלו טופס 4 לבניינים האחרונים בנהרדעא, והאכלוס יהיה בקרוב.
לכאורה עניין של ימיםמה אם מגן ברחוב אילפא כבר קיבלו טופס 4
כי היום קיבלתי הודאה מחברת החשמל שחיברו את הדירה לחשמל
הדבר הכי טוב שיכול להיות לדיירים הוא שהקבלן יבנה יחידות על הגג לפני האכלוס במקום שזה יהיה עוד כמה שנים אחרי שאתה גר שם שאז השכנים יבנו את זה, וזה תמיד קורה בשלב כלשהוא,הבנתי.
אבל באיזה רשות הוא מוסיף דירות בלי לשאול את הרוכשים?
וגם למה הם לא עשו את זה לפני טופס 4? ולמה החברה עצמה מכחישה שהיא בונה דירות נוספות?
אם בעינך זה ברור שיבנו אחר כךהדבר הכי טוב שיכול להיות לדיירים הוא שהקבלן יבנה יחידות על הגג לפני האכלוס במקום שזה יהיה עוד כמה שנים אחרי שאתה גר שם שאז השכנים יבנו את זה, וזה תמיד קורה בשלב כלשהוא,
טעותתלמוד בבלי 85 ו-87
לא הבנתי על איזה בניין אתה מדבר. אם תראה על המפה אוכל להגיד לך מה הכתובת שלו.אדרבה, תקן אותי.
כך זכור לי שרשום על הבניין.
שמעתי ממקור מוסמך שבשבועות הקרובים יהיה אוטובוס ברחוב (ללא אחריות).והאם מתוכננן קו אוטובוס ברחוב?
איפה שכתוב 221 במפה שהעליתם, הולך להיות מדרגות, ואיפה שכתוב 209 הולך להיות מדרגות+רמפה.האם אחד מה"שבילי עפר" משני הצדדים פה הולך להיות מעבר לשדרות האמוראים?
@די אשמח שתשלח לי קישור לאתר שבו יש את המפות המסודרות הללושמעתי ממקור מוסמך שבשבועות הקרובים יהיה אוטובוס ברחוב (ללא אחריות).
איפה שכתוב 221 במפה שהעליתם, הולך להיות מדרגות, ואיפה שכתוב 209 הולך להיות מדרגות+רמפה.
צפה בקובץ המצורף 1886677
מסמכי התכנית>מסמכים בתהליך>נספחים>בינוי ופיתוח@די אשמח שתשלח לי קישור לאתר שבו יש את המפות המסודרות הללו
23 במקום דרך האמוראים? או קו אחר?שמעתי ממקור מוסמך שבשבועות הקרובים יהיה אוטובוס ברחוב (ללא אחריות).
מחיפוש נוסף פה, ראיתי קבוצה למייל הזה-chaya4880לכל מי שמעונין, בפרויקט של פרץ לוזון בבית שמש רמה ד, יש גם קבוצת וואצאפ, מי שמעונין להצטרף שישלח הודעה לטלפון 0527130601.
אם שלחתי לשם מייל הם ישלחו לי בצאט בקשה ?המייל מיועד לקבוצה בצ'אט. מומלץ בכל מקרה להצטרף גם לזה (לרובם אין וואצפ).
כןאם שלחתי לשם מייל הם ישלחו לי בצאט בקשה ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים