- הוסף לסימניות
תודה רבה על התמונות....
יש לך מושג מה המצב מבפנים
בבנין 9 יש כבר מטבחים. שירותים אמבטיות בקיצור כמעט הכל מוכן...
תודה רבה על התמונות....
יש לך מושג מה המצב מבפנים
בבנין 9 יש כבר מטבחים. שירותים אמבטיות בקיצור כמעט הכל מוכן...
את זה כבר יש מזמן...בבנין 9 יש כבר מטבחים. שירותים אמבטיות בקיצור כמעט הכל מוכן...
לא ממש. יש כבר כיורים אבל אין עדיין ברזים במטבח וגם הם באמצע סיוד סופי חוץ מזה פחות או יותר הכל מוכןאת זה כבר יש מזמן...
השאלה היא האם כבר סיימו להתקין את הכיורים, דלתות פנים, סיוד סופי, לובי....
בקיצור האם הדירה מוכנה למסירה חוץ מהמסחר....
איך מצאתם דירה פתוחה?לא ממש. יש כבר כיורים אבל אין עדיין ברזים במטבח וגם הם באמצע סיוד סופי חוץ מזה פחות או יותר הכל מוכן
יש כבר ברזים חוץ מהמטבחובשאר הבית?
התקשרתי לנתיב והם קישרו אותי לעובד בשם אלכס והוא דאג שיפתחו לי את הדירהאיך מצאתם דירה פתוחה?
כבר התחילו לבנות.מישהו יודע מה המצב בפרויקט אפי קאפיטל 700???![]()
האם התחילו כבר כל הבנינים או שיש בנינים שלאכבר התחילו לבנות.
צפי איכלוס, רשמי הוא 1/23. יתכן שיוקדם.
מישהו אמר לי שהוא היה שם היום והוא ראה שיש שם צינור מחוץ לבנין שתלוי בצורה לא הכי מקצועיתהאם אפשר להעלות תמונות של רמה ד' פרוייקט של אגבבה?
מישהו אמר לי שהוא היה שם היום והוא ראה שיש שם צינור מחוץ לבנין שתלוי בצורה לא הכי מקצועית
אני מקוה שזה לא מכליל את כל הבניה
התחילו לעבוד רציני בפארק הענק,
נא להביא תמונות משם....תודה..
חסום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים