זרקור מקומי תמונות מהשטח מרמת בית שמש ד

יש למישהו קישור לקבוצה לרוכשים בוולפסון ד 4 במתחם B או קבוצה כללית לכל המתחמים
תודה רבה.

אנחנו ביקשנו מידע כבר לפניו יותר מחודש ואין מענה....
ביקשתי מיוסי עוד תמונות של הבנין וזה מה שענה
"אין לי משהו זמין.
מבקש שיצלמו"

כשישלח לי אעלה בעז"ה
כנראה לי יש פרוטקציות שם............

"פסגת נתיב" רמה ד 4

קבצים מצורפים

• IMG_6440.JPG
    IMG_6440.JPG
    6.6 MB · צפיות: 63
  • IMG_6441.JPG
    IMG_6441.JPG
    2 MB · צפיות: 63
תודה על התמונות
יש מצב שבסיבוב הבא אתה מצלם את וולפסון מתחם B זה ברחוב רבי ברכיה
איפה שאפי קפיטל וריסדור
תודה רבה!!
התשובה היא שאני גר בכלל בבני ברק
(ובעז"ה אני הולך לגור ב"פסגת נתיב")
ובדרך כלל אני מקבל תמונות מאנשים
ופעמים יחדות אני צילמתי.

נ. ב. אם יהיה לי, בל"נ אפרסם.

נערך לאחרונה ב:
והואווו תודה על ההפתעה
נשמח לראות גם את הצד האחורי
התאריך איכלוס אמור להיות 22/4/22 יכול להיות שיקדימו?????
לפי איך שנראה הם יקדימו אכלוס
עוד שבועיים יש מפגש דיירים עם החברה
ובאתר של עיריית בית שמש רואים שהגישו בקשה לטופס 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה