כללי תמונות מסרט dvd - מה האיכות?

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למשהו יש מושג, מה תהיה האיכות מתמונות שיורדיו מסרט dvd, מה האיכות שלהן? שיך לבנות עליהם משהו, אם אני צריכה לגרפיקה?
דחוף לי מאד מאד לדעת תשובה, אם יש מה לבנות
תודה

• הוסף לסימניות
בד"כ לא מוצלח.

יצאנו ביחד...:)

• הוסף לסימניות
אז אין מוצא? כמה זה כן יהיה, ברזולוציה 72 dpi, באיזה גודל?
שיך אח"כ משהו לחדד? לשפר?

• הוסף לסימניות
אני דווקא שמעתי מצלם וותיק מאד ובעל שם ששיחזר בעבר תמונות חתונה (שנשרפו בפילם) מסרט D.V.D של החתונה ויצא ממש בסדר והמשפחה בכלל לא הבחינה באיכות והשינוי שחל בחלק מן התמונות..... רק לאחר ששמעו זאת מהצלם היו בשוק....
זה מה שאני שמעתי.....
אבל כנראה שיש צורך בבעל מקצוע רציני....

• הוסף לסימניות
זה לא רק רזולוציה, זה גם צבעים וכו'...
אבל אם אין משהו אחר - אז מה הדיון?

• הוסף לסימניות
השאלה אם להתחיל פרויקט ענק שמסתמך על זה, או שיצא ממילא משהו חלש, אז לעזוב הכל, ולא לפתוח את התיק הזה כלל.
אין שום אופציה לתמונות מלבד מהסרט.
כמובן תמונות נלוות כן, אבל זה חלק חשוב
יש למשהו מושג איזה גודל התמונה אחרי שאני מורידה? (אין לי את התוכנה המתאימה לבדוק לבד)

• הוסף לסימניות
למה שלא תנסה?
בנוגע לגודל: זה תלוי ברזולוציה, יש כמה אופציות 'לסגור' את ה-DVD.

אם היתה תאורה טובה באולם, והצלם היה מקצועי, אז יש אפשרות להוציא תמונות רק שהם יהיו ברזולוציה נמוכה, אבל אם לא אז...
בקיצור: הכל תלוי ברמת האיכות של ה-DVD.

• הוסף לסימניות
לא מספיק מתמצאת, אבל הרוב שם לא במקום סגור, אלא פתוח, על המסך זה נראה ברמה גבוהה.
איזה תוכנה אני צריכה להתקין כדי להוריד תמונות מdvd? פרימייר?

• הוסף לסימניות
לאו דוקא כ"כ רחוק. יש תוכנות קטנות שעושות את העבודה.
הייתי מציע לך לפתוח אשכול בפורום תוכנה חומרה רשת, שם יוכלו יותר לעזור.
(לא מצליח להיזכר בשום תוכנה).

• הוסף לסימניות
אז ככה. בפאואר די וי די יש כפתור מיוחד ללכידה.

הנה הכפתור: צפה בקובץ המצורף 7702

בדקתי בשבילך גם את הגודל. בסרט לא איכותי במיוחד הגודל הוא: 2.71/1.98 (300 DPI) בסרט באיכות מקסימלית (!) avi. קצת יותר גדול: 6.04/4.88 (300 DPI).

בתוכנות אחרות יש גם כפתורים אחרים ללכידה אבל בפאואר זה הכי פשוט.

בקיצור, שלא נראה ששווה להתחיל פרויקט בכזה מצב.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 67.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
גם בפרימייר יש אפשרות ללכוד תמונות ויש אפשרות לשלוט באיכות התמונה.
אם תתענין באופציה, אפרט יותר.

• הוסף לסימניות
אגב, לא הכרח שחייבים להדפיס ברזולוצי'ה 300, אולי יספיק לך גם 200 או 250 ואז זה קצת יותר גדול.
והשאלה גם למה בדיוק צריך את זה.

אפשר לעשות נסיון על תמונה אחת - ללכוד, להדפיס, יש סיכוי שזה כן יצא טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה