נכתב ע"י סימולציה;1430615:תודה!
אני אישית אהבתי את השרוף אבל אני מבינה מכל התגובות כאן שזו דעתי האישית בלבד... אנסה לשפר את זה בתמונות הבאות, ובתמונה הזו - בעריכה.
האם הנושא של עומק שדה רדוד מדי - קשור גם לעדשה?
ותודה לכל המקדישים מזמנם לענות!
נכתב ע"י tzivi;1430670:1. לא כל דבר קשור לטעם וריח ואהבה אישית או לא כאן זה ענין של מקצועי ונכון
פשוט חסר לך פרטים בצילום בגלל שזה שרוף
אפשר לשרוף תמונה שלמה ולהגיד כך אני אוהבת אבל אין בה כלום כי חסר פרטים שבעצם נשרפו
2 עומק שדה בודאי קשור לאורך עדשה
אין כזה דבר "נכון"נכתב ע"י tzivi;1430670:1. לא כל דבר קשור לטעם וריח ואהבה אישית או לא כאן זה ענין של מקצועי ונכון
פשוט חסר לך פרטים בצילום בגלל שזה שרוף
אפשר לשרוף תמונה שלמה ולהגיד כך אני אוהבת אבל אין בה כלום כי חסר פרטים שבעצם נשרפו
נכתב ע"י קקטוס;1431101:אין כזה דבר "נכון"
יש את התוצאה שרציתי ליצור
גם רקע לבן "שרוף", אין בו בכלל פרטים, והתוצאה היא מושלמת, כי רציתי לשרוף את הרקע.
על היי קי שמעת?
נכתב ע"י קקטוס;1431101:אין כזה דבר "נכון"
יש את התוצאה שרציתי ליצור
הבנתי את כוונתך, ואת מאוד צודקת באופן ספציפינכתב ע"י tzivi;1431128:ברור
אתה מבין לבד שזו לא הייתה הכוונה אלא על שריפת המוצר/מצולם
אז די מיותר מה שכתבת
גם בראשונה..נכתב ע"י יעל א;1431309:בתמונה השניה כן נראה נסיון לקומפוזיציה מסוימת.
צודק.ם בראשונה..
נכתב ע"י הגלים;1431179:כדרך אגב ובלי שרצית עלית על הבעיה הגדולה ביותר של התמונות כאן.
כל תמונה שאני רואה אני שואל את עצמי מה יש כאן.
האם יש כאן "כוונת מכוון" והצלם רצה את התוצאה הזו או שיש כאן "פוינט אנד שוט".
(תופעת משנה זה "יצאו לי תמונות יפות " ו "התמונות לא הצליחו לי" ואכמ"ל).
כשיש כוונת מכוון אתה יכול לפתוח דיון ו"על טעם וריח"- פה זה לא נראה המצב.
היא ראתה ילד חמוד- סגרה עליו זום וצילמה על בסיס האוטמציה של המצלמה. לכן כל מעבר לזוית קומפוזציה וכו הוא מיותר- כי מראש הוא לא תוכנן.
נכתב ע"י סימולציה;1431944:אז באמת שתודה לכולכם, ומישהו יכול להגיד לי, איך במצב הנתון, של השמש שהייתה, יכולתי לקבל תמונה שרופה פחות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים