כללי תמחור קמפיין בחירות - מה הסכום הריאלי?

• הוסף לסימניות
תודות רבות לכל העונים והמעודדים!

שאלתי שאלה, ולא קיבלתי תשובה, וזה דבר שדי חשוב לי להבין.
במחירון נתתי מחיר לפלייר, סיכמתי גודל ומחיר. השאלה היא אם הסיכום הוא לצד אחד או שניים? שני הצדדים שונים לחלוטין.
אני בחשבון שלי חישבתי כל צד כפלייר נפרד,
אבל ב'שוק' פלייר נחשב אוטומטי לשני צדדים או שכל צד עומד לבדו?

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שהם יהיו בהלם מהמחיר הזול, אם הם לא פעם ראשונה במערכת בחירות, כמובן.
אני שמעתי עכשיו ממישהי שניהלה קמפיין בחירות קטנצי'ק ממש, וקיבלה על זה יותר מ20,000 ש"ח.
וכמו שכולם אמרו, את לא צריכה לשמור להם על הכסף, יש להם תקציב בשביל זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1104320:
תודות רבות לכל העונים והמעודדים!

שאלתי שאלה, ולא קיבלתי תשובה, וזה דבר שדי חשוב לי להבין.
במחירון נתתי מחיר לפלייר, סיכמתי גודל ומחיר. השאלה היא אם הסיכום הוא לצד אחד או שניים? שני הצדדים שונים לחלוטין.
אני בחשבון שלי חישבתי כל צד כפלייר נפרד,
אבל ב'שוק' פלייר נחשב אוטומטי לשני צדדים או שכל צד עומד לבדו?
לגבי הפלייר :
על כל צד משלמים
(זאת התשובה שקיבלתי כאן)

• הוסף לסימניות
ולגבי התשלום, תבקשי כמה שיותר. כמה תכל'ס תקבלי מהם ? תלוי מאד לאיזה מפלגה עבדת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1104409:
ולגבי התשלום, תבקשי כמה שיותר. כמה תכל'ס תקבלי מהם ? תלוי מאד לאיזה מפלגה עבדת....
אם זו מפלגה שלא הולכת להצליח יותר מדי, אז כדאי שתזדרזי להוציא מהם את הכסף לפני הבחירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה