נכתב ע"י chyz;481508:
נכתב ע"י חי זך;481657:אני גובה פי 4 ממך (בדר"כ, לא תמיד) עם טקסט רץ +הערות שוליים ואני עוד נחשב זול.
וזה עדיין לא משתלם...
נכתב ע"י חי זך;481657:אני גובה פי 4 ממך (בדר"כ, לא תמיד) עם טקסט רץ +הערות שוליים ואני עוד נחשב זול.
וזה עדיין לא משתלם...
נכתב ע"י אלי גולד;1139853:סליחה אבל אתה לא נחשב זול בכלל אלא מאד מאד יקר.
ספר של 500 עמודים אמור לעלות אצלך 10.000 שקל, זה סופר יקר. אני לא מאמין שאנשים משלמים כזה מחיר. מה קרה?
עם כל הכבוד, ספר בן 500 עמודים למעמד מקצועי בתוכנת תג לוקח מס' שעות, אז נכון שזה עבודה מיקצועית עם הרבה אחריות ודיוק, אבל לא אמורים לקחת על זה משכורת חודשית.
המחיר הממוצע בשוק לעימוד בתוכנת "תג" הוא 4 שקל לעמוד רגיל לא הערות. עם הערות קצת יותר. כמובן שזה תלוי בכמות, ולכמות קטנה לפעמים לוקחים יותר מכמות גדולה. אבל המחיר שלך הוא מוגזם מאד מאד.
יתכן שאינדזיין שונה מתג, אבל עדיין זה הפרש מוגזם.
נכתב ע"י אברהם;1140327:הכל תלוי בסיטואציה
אם הספר מוגש נכון כקובץ וורד אחד רציף, ובנוי נכון, ומדובר בעימוד בסיסי, 4 ש"ח לעמוד יכול לצאת סכום מכובד.
אכן זה מקרים נדירים ורוב הלקוחות לא יודעים להגיש קבצים טובים.
נכתב ע"י ארגמןסטודיו;1143394:אני הייתי מוסיפה סעיף תיקונים חוזרים, עד פעמיים מרוכזים. מעבר לזה תוספת תשלום. יש לקוחות שמחזירים תיקונים עשרות פעמים. נדיר שאין תיקוני טקסט...
נכתב ע"י כתבים;1140405:מה הפרמטר שקובע אם 4 ש"ח לעמוד נחשב סכום מכובד או לא?
עד כמה שידוע לי, עימוד זו עבודה קבלנית פר עמוד ולא עבודה שעתית. יש ספרים 'שתופרים' אותם בשעה שעתיים, ויש בכפלי כפליים, כשבדרך כלל קשה לדעת דבר כזה מראש, לכן החישוב הוא אחיד פחות או יותר [עמוד/טקסט], וההכנסות מתקזזות ביניהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים