כללי תמחור של עימוד באינדיזיין - דחוף!!

• הוסף לסימניות
עימוד טקסט רץ בטור אחד עם הרבה הערות שוליים. ללא עיצוב מיוחד.
כמה לעמוד?
האם 5 ש"ח זה יקר?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת??
האם להעלות את המחיר או שמא להוריד כבקשת הלקוח?
אני מבקשת עזרה, כי תמיד אני מגלה שלא הערכתי נכון.

• הוסף לסימניות
5 ש"ח זה לא יקר בכל מקרה.
אם יש גם הערות שוליים, אפשר בכיף לקחת יותר.

• הוסף לסימניות
אני גובה פי 4 ממך (בדר"כ, לא תמיד) עם טקסט רץ +הערות שוליים ואני עוד נחשב זול.
וזה עדיין לא משתלם...

• הוסף לסימניות
מה עושים?
יש גרפיקאים/יות ששוברים את השוק במחירים מטורפים (2.5 ש" )
והלקוח דורש מחיר נמוך. לא להתפתות?
מי הלקוחות שיודעים להעריך עימוד טוב?

• הוסף לסימניות
רק נדירים, אבל אני לא נשבר לרסיסים כשמטיחים לי מחירים של 2.5 ש"ח בפנים.
כשאת/ה מראה את העבודות שלך, מיחצן את עצמך כראוי (מותר להתגאות בזה), ומאחל ללקוח ש"מחפש בזול מאוד" - "שיהיה לך בהצלחה, ואם תיתקע בכל זאת יש לך את המספר שלי..." - מניסיון אישי רב-שנים
85% חוזרים אליך עם ראש למטה.
15% באמת מעריכים עבודה ואפילו "מצ'פרים"...
שיהה לך בהצלחה. אל תירא ואל תחת.

• הוסף לסימניות
בשבילי לעבוד תמורת 2.5 ש"ח לעמוד זה לעבוד בהתנדבות

אבל מסתבר שיש מעמדים שיש להם כל מיני סקריפטים לעימוד אוטומטי, ויש כאלה שלוקחים 2.5 ש"ח לעמוד רב-טקסט עם 4 טקסטים!!!!!!
(לא 2.5 ש"ח לטקסט, אלא לכל העמוד!)
ואני מדבר על עבודה יפה וברמה גבוהה.
רק חבל שהם פוגעים בשאר המעמדים שלא יכולים לתת מחיר אפילו קרוב לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;481508:
עימוד טקסט רץ בטור אחד עם הרבה הערות שוליים. ללא עיצוב מיוחד.
כמה לעמוד?
האם 5 ש"ח זה יקר?

ממש לא יקר
אלא הזול ביותר
ממנו אפשר רק לעלות

נכתב ע"י חי זך;481657:
וזה עדיין לא משתלם...

אם אתה יודע לעבוד טוב
ולהכין את הלקוח טוב
זה משתלם מאוד

• הוסף לסימניות
אינני מתעסקת בעימוד, אבל הבעיה מוכרת (וכואבת) גם בתחום שלי.

יש לי המלצה עבורך -
אל תשבר!
במיוחד אם את/ה כבר לא מתלמדים.
הלקוחות שמחפשים הנחות (בד"כ) כבר "אכלו אותה" עם פרויקט לא מוצלח בעבר, הם רק מנסים את מזלם.

עדיף פרויקט אחד מוצלח עם לקוח מרוצה, מעשרה (בעשירית המחיר) ולקוח מלא טרוניות כרימון, מנסיון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגידים
נותן כח להמשיך בביטחון ולא להשבר

• הוסף לסימניות
בכל אופן - אם את עובדת בצורה נכונה, 5 ש"ח לעמוד יכול לצאת סכום מכובד בזמן לא ארוך.
מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חי זך;481657:
וזה עדיין לא משתלם...

סליחה אבל אתה לא נחשב זול בכלל אלא מאד מאד יקר.

ספר של 500 עמודים אמור לעלות אצלך 10.000 שקל, זה סופר יקר. אני לא מאמין שאנשים משלמים כזה מחיר. מה קרה?

עם כל הכבוד, ספר בן 500 עמודים למעמד מקצועי בתוכנת תג לוקח מס' שעות, אז נכון שזה עבודה מיקצועית עם הרבה אחריות ודיוק, אבל לא אמורים לקחת על זה משכורת חודשית.

המחיר הממוצע בשוק לעימוד בתוכנת "תג" הוא 4 שקל לעמוד רגיל לא הערות. עם הערות קצת יותר. כמובן שזה תלוי בכמות, ולכמות קטנה לפעמים לוקחים יותר מכמות גדולה. אבל המחיר שלך הוא מוגזם מאד מאד.

יתכן שאינדזיין שונה מתג, אבל עדיין זה הפרש מוגזם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1139853:
סליחה אבל אתה לא נחשב זול בכלל אלא מאד מאד יקר.

ספר של 500 עמודים אמור לעלות אצלך 10.000 שקל, זה סופר יקר. אני לא מאמין שאנשים משלמים כזה מחיר. מה קרה?

עם כל הכבוד, ספר בן 500 עמודים למעמד מקצועי בתוכנת תג לוקח מס' שעות, אז נכון שזה עבודה מיקצועית עם הרבה אחריות ודיוק, אבל לא אמורים לקחת על זה משכורת חודשית.

המחיר הממוצע בשוק לעימוד בתוכנת "תג" הוא 4 שקל לעמוד רגיל לא הערות. עם הערות קצת יותר. כמובן שזה תלוי בכמות, ולכמות קטנה לפעמים לוקחים יותר מכמות גדולה. אבל המחיר שלך הוא מוגזם מאד מאד.

יתכן שאינדזיין שונה מתג, אבל עדיין זה הפרש מוגזם.

מסכים איתך לגמרי, אבל למה להקפיץ אשכול כל כך ישן?

לעצם העניין - גם באינדיזיין 4 ש"ח לעמוד רגיל יכול לצאת סכום נאה אם יודעים לעבוד נכון ובצורה חכמה

• הוסף לסימניות
אתם עובדים בהתנדבות?

4 לעמוד?!

זה ייצא שווה אולי לעימוד בסיסי ראשוני, ללא שום תשומת לב לדיוקים.

• הוסף לסימניות
הכל תלוי בסיטואציה
אם הספר מוגש נכון כקובץ וורד אחד רציף, ובנוי נכון, ומדובר בעימוד בסיסי, 4 ש"ח לעמוד יכול לצאת סכום מכובד.
אכן זה מקרים נדירים ורוב הלקוחות לא יודעים להגיש קבצים טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1140327:
הכל תלוי בסיטואציה
אם הספר מוגש נכון כקובץ וורד אחד רציף, ובנוי נכון, ומדובר בעימוד בסיסי, 4 ש"ח לעמוד יכול לצאת סכום מכובד.
אכן זה מקרים נדירים ורוב הלקוחות לא יודעים להגיש קבצים טובים.

מה הפרמטר שקובע אם 4 ש"ח לעמוד נחשב סכום מכובד או לא?
עד כמה שידוע לי, עימוד זו עבודה קבלנית פר עמוד ולא עבודה שעתית. יש ספרים 'שתופרים' אותם בשעה שעתיים, ויש בכפלי כפליים, כשבדרך כלל קשה לדעת דבר כזה מראש, לכן החישוב הוא אחיד פחות או יותר [עמוד/טקסט], וההכנסות מתקזזות ביניהם.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מוסיפה סעיף תיקונים חוזרים, עד פעמיים מרוכזים. מעבר לזה תוספת תשלום. יש לקוחות שמחזירים תיקונים עשרות פעמים. נדיר שאין תיקוני טקסט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארגמןסטודיו;1143394:
אני הייתי מוסיפה סעיף תיקונים חוזרים, עד פעמיים מרוכזים. מעבר לזה תוספת תשלום. יש לקוחות שמחזירים תיקונים עשרות פעמים. נדיר שאין תיקוני טקסט...

אצלי יש סעיף בחוזה:
תיקונים שאינם בשל טעות בעימוד- 5 ש"ח לתיקון.

לפעמים זה יוצא כמעט כמחיר העימוד כולו...

(זה לא ברדיפת בצע, אלא שיש ספרים, שההגהות בלבד, זה שבועות!, והרי איני עובד חינם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתבים;1140405:
מה הפרמטר שקובע אם 4 ש"ח לעמוד נחשב סכום מכובד או לא?
עד כמה שידוע לי, עימוד זו עבודה קבלנית פר עמוד ולא עבודה שעתית. יש ספרים 'שתופרים' אותם בשעה שעתיים, ויש בכפלי כפליים, כשבדרך כלל קשה לדעת דבר כזה מראש, לכן החישוב הוא אחיד פחות או יותר [עמוד/טקסט], וההכנסות מתקזזות ביניהם.

אתה צודק, אבל יש לקוחות שאתה עובד איתם הרבה, והם יודעים לתת קובץ WORD שבנוי בצורה נכונה

בכל אופן בהצעת המחיר אני כותב סעיף לגבי עלות תיקונים (בד"כ לפי שעות, מחיר גבוה)
וכן סעיפים לגבי צורת הגשת הקבצים
(ספר שמוגש במספר רב של קבצי WORD, זה פרמטר לייקור המחיר למשל. קובץ שמוגש נכון עם סגנונות שבנויים כמו שצריך, או עם קודים (כמו בתג) זה פרמטר להוזלת המחיר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה