דרוש מידע תמת- אני כבר 03:13:45 שעות מחכה על הקו, לנתק?

• הוסף לסימניות
איך זה נותן לך 3 שעותלי זה התנתק אחרי שעתיים
אין לך בשביל מה לחכות. תנסי שלוחה אחרת מניסיון הם עונים בשלוחות אחרות

מכל הפעמים שכתבתי למעלה עשיתי בדיוק כמו שכתבת ובכל זאת חיכיתי ארבע שעות

הבוקר בשעה 11 ניסיתי שלוחה אחרת וענו תוך 30 דקות..

מיקומך בתור 149.........
כמה יוצא בסוף הרווח לפי שעת המתנה בטלפון מכל הסבסוד הזה? שכר מינימום?

• הוסף לסימניות
וואווווו
מיקום השיחה בתור 199

• הוסף לסימניות
תודה
הצליח
חיכיתי 20 דקות וענו לי...

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לזרז רישום? הגשתי את הטפסים לפני שלושה שבועות ובינתים זה בסטטוס חדש

• הוסף לסימניות
טוב, אז בחרתי בשלוחה בערבית
חיכיתי שעתיים מלאות על הקו ו.. ניתקתי..
בושה של שירות!!

• הוסף לסימניות
התכתבתי בצאט
ועשו לי דרגה במקום
תודה לה'

• הוסף לסימניות
גם בצ'אט צריך להמתין .. מחכה כבר חצי שעה

• הוסף לסימניות
אתם בטוחים שזה מחושב לפי חודשי 1-6 ?
עד כמה שאני יודע זה לפי חודשי 1-4 ?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה