מידע שימושי תמ"ת תשפ"ד-עדכונים ושאלות ענייניות בלבד!

מישהו יודע האם אפשר לצרף מסמכים לאחר סגירת הבקשה לוועדת קבלה?
פשוט רשמתי אברך בלי לצרף מסמכים במטרה לצרף אחר כך, ואני לא מוצאת אופציה לעדכן בקשה..

יש לי שאלה דחופה:
אני רואה שרשום לי בנתונים מביטוח לאומי נתונים על המשכורת שלי בשלושת החודשים האחרונים של השנה.
אם אני מצרפת תלוש משכורת שונה מהנתונים שלהם ובוחרת באפשרות שלא לאשר נתונים מביטוח לאומי
האם הם יסתכלו על הנתונים האלו של המשכורת שהוצגה באתר??

ושאלה נוספת:
בהליך השלמת הבקשה רשום שצריך תלוש של נובמבר או דצמבר
ואילו בעמוד הראשי של הרישום רשום נובמבר או דצמבר או ינואר של השנה!
האם אפשר להגיש של ינואר??

תודה מראש לעונים.

הא!
אם כן אני יכולה להיות רגועה,
בביתר יש מעונות בשפע, לא מכירים את השם הזה בכלל וועדות קבלה ;)

הצהרת הורה לומד ואישור לימודים לאברך צריך למלא לבד ולחתום? או הראש כולל חותם?

יש לי שאלה דחופה:
אני רואה שרשום לי בנתונים מביטוח לאומי נתונים על המשכורת שלי בשלושת החודשים האחרונים של השנה.
אם אני מצרפת תלוש משכורת שונה מהנתונים שלהם ובוחרת באפשרות שלא לאשר נתונים מביטוח לאומי

ושאלה נוספת:

תודה מראש לעונים.
מישהו??

לא הבנתי אפשרי כבר להגיש בקשה לדרגה?
וא"כ אני אוכל אח"כ לשנות נתונים דרכם (אם אני אפסיק לקבל אחרי פסח תלוש)?
לשנות תמיד אפשר,
אבל לא ניסיתי להגיש בקשה, מספיק גם ככה עמוסה עם הערב פסח הזה......

יש לי שאלה דחופה:

ושאלה נוספת:

תודה מראש לעונים.
אם מה שתעלי יעמוד בכללים אז הם הסתכלו עליו
איפה ראית ינואר? ואם כתוב אז אם יאלצו לקבל את זה או להודיע לך לשלוח שוב

סליחה על הבורות (ילד ראשון)
רשמתי למעון לפני איזה חודשיים דרך התמת
מה השלב עכשיו?
מה אני צריכה לעשות?
איך נרשמים לוועדות קבלה?

סליחה על הבורות (ילד ראשון)
רשמתי למעון לפני איזה חודשיים דרך התמת
מה השלב עכשיו?
מה אני צריכה לעשות?
איך נרשמים לוועדות קבלה?
היית צריך לקבל מייל בשבועות האחרונים האם הוא התקבל או שצריך ועדת קבלה
קיבלת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה