מידע שימושי תמ"ת תשפ"ד-עדכונים ושאלות ענייניות בלבד!

עד מתי אפשר להגיש מסמכים לועדת קבלה ?

זה קרה גם לי, רשמתי את הילדה ואח''כ קיבלתי מהם מייל שהיתה תקלה והטופס הגיע אליהם ריק ולהגיש שוב.
אולי זה קרה גם אצלך..
תנסי לבדוק במייל אישור ששלחו לך כשנרשמת
אתמול קיבלתי מייל שבעקבות תקלה טכנית הבקשה לא נקלטה באופן תקין ויש למלא שוב בלינק ששלחו לי...

אחרי שכבר כתבו לי
עכשיו ענו לי במייל:

שלום רב,

לאחר בדיקה במערכת הרישום הבקשה לא נקלטה

במצב זה ניתן לבצע רישום מול מנהלת המעון ברגע שהוועדת קבלה תסתיים

עכשיו נכנסתי שוב
ממלאה מחדש
מה לגבי הצהרה של עניין האוכלוסייה הערבית???

אני חייבת להבין
כל מי שצריכה להעלות מסמכים כי המעון בועדת קבלה ראתה שיש סנכרון עם ביטוח לאומי ?????
אני בהלם...

@המוכשר !!! נרשמתי למעון כילד חדש ונדרשתי להגיש מסמכים לועדת קבלה
אופציה נוספת נרשמתי למשפחתון כילד ממשיך- לא מוצאת אופציה להגיש מסמכים לועדת קבלה, האם תקין?

עדכון מהקו הפתוח של אגודת ישראל!!

ועדות קבלה למעון
בהתאם לפרסומם הרשמי של משרד העבודה ביום ראשון הקרוב י"א ניסן (02/04/23) זהו המועד האחרון להגשת בקשות לוועדות קבלה.

מהאגף למעונות יום נמסר לנו, כי ככל הנראה המועד יוארך לאחר חג הפסח.

נסתייג ונציין כי עד כה טרם פורסמה הודעה רשמית על מועד חדש ומי שמחליט להמתין עם ההגשה לאחר הפסח עושה זאת על אחריותו בלבד.

אני חייבת להבין
כל מי שצריכה להעלות מסמכים כי המעון בועדת קבלה ראתה שיש סנכרון עם ביטוח לאומי ?????
אני בהלם...
זה מה ששאלתי גם..
זה אומר שאם מסמנים לא בנתונים של ביטוח לאומי ומצרפים תלוש שונה זה בעייתי??

אם רשום לי בתלוש
160 שעות עבודה
7 שעות ליום
זה נחשב למשרה מלאה מבחינת התמת ???

קבצים מצורפים

• IMG-20230321-WA0011.jpg
    IMG-20230321-WA0011.jpg
    KB 66.7 · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה