מידע שימושי תמ"ת תשפ"ד-עדכונים ושאלות ענייניות בלבד!

שמעתי שהריון מחודש 6 נחשב גם נפש למשפחה
האומנם ?
מידיעה ?
משהיא התנסתה בזה בעבר?
תודה

אם הילד שלי נולד ב22\6\3
ולפי מה ששמעתי צריך לעבור שנה ושלוש חודשים בפתיחת השנה כדי לעבור מתינוק לפעוט
נראה לכם שהם יותרו לי על שלושה ימים?

מה זה אומר ?
שהחל מהשנה הקרובה התמ"ת והביטוח לאומי יהיו מסונכרנים ?
אתה אומר זאת מידיעה
בתוכנית יהיה בסדר לפני כמה חודשים העלו את האחראית על המעונות יום שאמרה שיהיה אפשרות לכל אחד לבחור האם להגיש תלושים כרגיל או לאשר להם לקבל את כל החומר מבט"ל ואז חוסכים זמן ועבודה
יש לי הקלטה שלה והיא אומרת בפרוש זה יהיה זכות ולא חובה

אם אנחנו מוכרים ברווחה, בעלי מוגדר בביטוח לאומי כתלמיד ישיבה, ואני במשרה מלאה. יש סיכוי לקבל דרגה מהרווחה?

אם אנחנו מוכרים ברווחה, בעלי מוגדר בביטוח לאומי כתלמיד ישיבה, ואני במשרה מלאה. יש סיכוי לקבל דרגה מהרווחה?
לדרגת רווחה יש הגבלה של כמה שעות אפשר לעבוד (נראה לי 24)

לפי מה מקבלים דרגה לשנת תשפ"ד?
יש מידע לגבי טבלת שכר לימוד לשנת הלימודים תשפ"ד ?

אחרי שנרשמנו למעון, עוד לא קיבלנו שום מייל עם הודעה מתי הוא מתחיל או משהו בסגנון.
ככה זה בדרך כלל?

בלת"ק
אני רוצה לרשום את הילד שלי למעון...יש השנה סינכרון עם ביטוח לאומי על התלושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה