מידע שימושי תמ"ת תשפ"ד-עדכונים ושאלות ענייניות בלבד!

מה תכלס?
יש כאן כאלו ששינו תלושים ובחרו באפשרות "לא לסנכרן" וכבר קבלו דרגה בהתאם למה שהגישו?
או לחילופין, מישהו מכיר אחרים שהצליחו/נכשלו?
מה הסיכויים שהם בוחרים לסנכרן למרות שלא אישרו? ומה הסיכון? אי קבלת דרגה?
ועוד שאלה- אם ילדתי ב-04 ויש לי תלושים של -1-3, אצטרך להביא גם את התלושים של אחרי החזרה לעבודה? (כשאני בוחרת באופציה של "לא מאשר" את הסנכרון..)

אם אני שכירה במשרה מלאה וגם בעלת עוסק פטור עם רווחים שנתיים שלא צריך לשלם ביטו"ל
אני צריכה להצהיר גם על העסק? או רק לשלוח את התלושים.
אם שאלו את זה למעלה אשמח להפניה לשם פשוט אין מצב לעבור על הכל.
תודה לטורחים לענות.

בבקשה?
עזרה גדולה...

מה תכלס?
יש כאן כאלו ששינו תלושים ובחרו באפשרות "לא לסנכרן" וכבר קבלו דרגה בהתאם למה שהגישו?
ועוד שאלה- אם ילדתי ב-04 ויש לי תלושים של -1-3, אצטרך להביא גם את התלושים של אחרי החזרה לעבודה? (כשאני בוחרת באופציה של "לא מאשר" את הסנכרון..)
איזה בקשות הזויות בפורום ציבורי!!!?????

מה תכלס?
תצטרכי תלוש לאחר חזרה

שאלתי את התמ"ת והם אמרו לי שאם יש תלושים של 1-3 אז צריך רק אישור חזרה מהמעסיק שחזרו לעבודה.
בטוח שצריך תלוש? כי הם לא אמרו לי שצריך...

אשמח לעזרה
אני ובעלי עצמאים מה צריך להביא בשביל קבלת דרגה?
דוח 2022 עדיין לא הוגש
וב2023 ההכנסות ירדו
לפי מה הם נותנים את הדרגה?

מה זה הדוח מעסיקים זה שמופיע בו מקומות העבודה בשנים האחרונות או מסמך שמופיעות בו ההכנסות
ואיפה הם מופיעים באתר?
תודה

שאלה נוספת
מי שצריכה להביא תלושים מיוני (עקב חופשת לידה) איך בעלה מביא אישור על הדוח מעסיקים אם זה מעודכן עד סוף יוני

מה זה הדוח מעסיקים זה שמופיע בו מקומות העבודה בשנים האחרונות או מסמך שמופיעות בו ההכנסות
ואיפה הם מופיעים באתר?
תודה
באזור האישי של ביטוח לאומי באישורים יש אישור על כל מקומות העבודה

שאלתי את התמ"ת והם אמרו לי שאם יש תלושים של 1-3 אז צריך רק אישור חזרה מהמעסיק שחזרו לעבודה.
בטוח שצריך תלוש? כי הם לא אמרו לי שצריך...
לפי הבנתי לא צריך תלוש עכשיו בשביל הדרגה זמנית אבל אחרי חלד הם מעבירים לדרגה קבועה ולכן הצורך בתלוש

יש מישהו שכבר קבל דרגה?
כבר עבר לי 3 שבועות מהגשת הבקשה!

שאלה קצת דחופה- כמה הם מחשבים שכר לאברך כולל?
כתוב למלא ממוצע שכר מהכולל..
כמה הם מחשבים בד"כ?

ערב טוב.
אני שוקל להעביר את שני הקטנות מפרטי למעון.
איפה אני יכול למצוא מידע עדכני על הדרגות וגובה השכר, הסימולטור בגוגל נותן לי דרגה 3 וזה לא נראה לי מעודכן.
כמו כן האם זה נכון שלא מחשבנים מלגת אברך, ועוד שאלה, האם יש משמעות לכמות שעות עבודה בשביל הדרגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה