- הוסף לסימניות
על כמה מעלות כיבסת?יש למישהי פתרון?
הבנים יצאו לטיול ומרחו קרם הגנה.
בכל החולצות הלבנות יש כתמים ירוקים וצהובים איפה שנגע הקרם(צווארון וסיומת שרוולים קצרים). הבעיה שגיליתי את זה רק אחרי שכיבסתי.
איך מורידים?
על כמה מעלות כיבסת?יש למישהי פתרון?
בכל החולצות הלבנות יש כתמים ירוקים וצהובים איפה שנגע הקרם(צווארון וסיומת שרוולים קצרים). הבעיה שגיליתי את זה רק אחרי שכיבסתי.
איך מורידים?
40 עם אריאל.על כמה מעלות כיבסת?
סיכוי טוב שהכתמים התקבעו כבר40 עם אריאל.
יש לי מכונה מאד חזקה. ברעיון כמעט ולא משתמשת בחומרים להסרת כתמים והכל יורד בה!
הבאסה שגיליתי את הכתמים שנומרו מהמקדם הגנה אחרי כביסה וייבוש(כשבאתי לגהץ)
ניסיתי לשים בשמש חזקה ולא עזר
לי היה כתמים בכמה חולצות לבנות בצווארון, שלא היו נראים עם סיכוי לרדת,40 עם אריאל.
יש לי מכונה מאד חזקה. ברעיון כמעט ולא משתמשת בחומרים להסרת כתמים והכל יורד בה!
הבאסה שגיליתי את הכתמים שנומרו מהמקדם הגנה אחרי כביסה וייבוש(כשבאתי לגהץ)
ניסיתי לשים בשמש חזקה ולא עזר
זה קרה לי גם בחולצות ישנות יותר בקיץ שעבר ושברתי את הראש להבין מאיפה הכתמים האלו נוצרו.לי היה כתמים בכמה חולצות לבנות בצווארון, שלא היו נראים עם סיכוי לרדת,
רציתי כבר לזרוק אותם לפח-
אבל אחרי כמה כביסות זה ירד לגמריי!
בכל מכונה של לבן הכנסתי אותם שוב...
היום הם נראות חדשות.
יש תקווה![]()
אני מנסה להזכר,זה קרה לי גם בחולצות ישנות יותר בקיץ שעבר ושברתי את הראש להבין מאיפה הכתמים האלו נוצרו.
רק הפעם נפל האסימון..
וכביסה מרובה לא עזרה להן. נחות על משכבם בפח..
אנסה באמת סנט מוריץ ומקווה שיעזור. מדובר על חולצות חדשות ממש חבל לי עליהן.
רק להרגיע אותך,יש למישהי פתרון?
איך מורידים?
תנסי פיירי כמו שכתבו פהיש לי מפה לבנה -
מבד טיפה קשיח כזה
ויש עליו כתם ענק של משהו שומני
שלא יורד בכביסה
איך אני מורידה את זה?
ומה? לשפשף? או רק במכונה?תנסי פיירי כמו שכתבו פה
זה לא זול... ידוע לך לכמה כביסות (בערך) מספיק?ממליצה בחום על חומרי הכביסה של מיו סנט. ובפרט על תמצית הריח החדשה. מגיעה בבקבוק זכוכית מתומצת ומספיק להמון זמן. והריח. ... אין מי שלא שואל באיזה חומר אני משתמשת.
ניתן לרכוש באתר שלהם.
גם וגםמה עדיף קליה נוזל או אבקה?
לשפשף ואפשר גם להוסיף במכונהומה? לשפשף? או רק במכונה?
ראי מה כתבתי בתחילת האשכול פיירי וניש וכו'כתמים של אוכל ופירות על בגדי תינוקות.
ניסיתי לשים בשמש, סנו אוקסיג'ן, kh7.
והכתמים לא יורדים, למרות שדואגת כבר באותו היום לטפל בכתם.
מה אפשר לעשות, אני מיואשת
זה חולצות שבקושי הספיק ללבוש.
מה אפשר עוד לעשות?
תודה רבה.
להוסיף על אבקת וניש פיירי, באיזה תא של המכונת כביסה?מנסיון שלי -
הדרך הכי טובה להוריד כתמים של טיטול, גמבות, אוכל, פליטות וכל מרעין בישין
זה פשוט... פיירי. אבל ככה:
למרוח על הכתם פיירי כמו משחה. מי שרוצה לשפשף יכטלה במכונה שלי לא היה צורך
להכניס בתא הראשון של המכונת כביסה וניש לבן / צבעוני בהתאם לכביסה
אם הכתמים ממש קשים או שהמכונה לא משהו אפשר להוסיף מעל הוניש פיירי - עוזר מאוד!
ולעשות תכנית של כביסה מקדימה / השריה
אצלי זה מוריד כתמים אפילו ב30 - 40 מעלות!
זה מוריד כתמים של ה-כ-ל אפילו כתמים שעברו כביסות וכמעט התיאשו מהם
נסו ותיוושעו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים