התייעצות תנו לי טיפים לכביסה המושלמת בקיץ!

מה זה התוכנית הזה של כביסה מקדימה / השריה?
איך זה נקרא במכונת בוש?

תכלס עם איזה תוכניות אתם משתמשות במכונה?
כי אני רואה שאני משתמשת עם 3 סוגי תכניות בלבד
מיקס- לכביסה צבעונית
דארק ווש לכהה
וכותן ללבנה
אה ולחולצות לבנות יש לי תוכנית shirts
אבל מענין אותי לגבי שאר התוכניתו האם הן מומלצות?
למישהי יש לתת לי המלצות?

זה קרה לי גם בחולצות ישנות יותר בקיץ שעבר ושברתי את הראש להבין מאיפה הכתמים האלו נוצרו.
רק הפעם נפל האסימון..
וכביסה מרובה לא עזרה להן. נחות על משכבם בפח..
אנסה באמת סנט מוריץ ומקווה שיעזור. מדובר על חולצות חדשות ממש חבל לי עליהן.
לפני סנט מוריץ.....זה קרה לי גם.....בדקתי בפרוג...והמליצו על השריה בפיירי......
ניסיתי אחרי כביסה....לא היה לי פיירי...שמתי סבון כלים מרוכז...קצת דיללתי במים שפכתי על הבגד בנדיבות....השרתי חצי שעה.....90% מהכתמים ירדו...[אולי אני יעשה עוד פעם.....

אין לי תוכנית כזה
יש לי Rinse
יכול להיות שזה זה?
יש לי שתי מכונות של בוש.
במכונה אחת יש כפתור של prewash שאפשר להוסיף לכל תוכנית
במכונה השניה יש תוכניות שנקראות prewash והם רק בתוכניות הארוכות של הcutton או הeasycare

לכביסה לבנה של הרתחה או חולצות ממליצה לשים חתיכת ספוג הפלא בתוף עם הכביסה
יוצא יותר לבן

חולצות לבנות עם מעט דיגום שקבלו כתמים ככל הנראה מהמרכך (טריקו וסריג)
מה מומלץ?
ניסיתי וניש ניסיתי שמש ניסיתי אוקסיג'ן

אני חייבת מכן טיפים---
אני חולמת על הכביסה המושלמת ,
שהבגדים יצאו ריחניים באמת! (קבלתי פעם חולצה ריחנית ממש ממישהי ,וגם אחרי 2 כביסות הריח הטוב עדיין נשאר איך????)
שבחולצת הפסים הצבעונית הקיצית- הלבן ישאר לבן ללא קישוטים של גמבה אדומה ,
והחולצת ראש חודש של בן ה6 תשאר לבנה ולא תהפוך לאפרפרה
בקיצור---נראה לי הבנת אותי:)
יאללה , כל טיפ יתקבל בברכה והמון אהבה!
בלת"ק חלקי
מרכך כביסה לדעתי של בדין הכי נשאר ריח טוב
לגבי כתמים אני פעם הייתי עוברת על הבגדים של הילדים אחד אחד מסתכלת מרססת וכו כו
עד שנמאס לי החלטתי שמקסימום אחרי הכביסה אם יהיה בגד ספציפי שישאר עם לכלוך אתמקד בו
בכביסה יותר מלכולכת בד"כ בגדים בהירים אני עושה מכונה של שעתיים וחצי בערך 30 או 40 מעלות תלוי מה יש בתוכו מוספיה כף מלאה של אבקת סנו אוקסיגן להורדת כתמים
הבגדים יוצאים נקיים!!!! חלק מהם יש כתמים שנעלמים בשמש
בגדי שבת אם הם בהירים ממש ויודעת שיש משהו ספציפי אז כן משפריצה מראש רסס כבס או סנו אוקסיגן תלוי בכתם
כל הבגדים נקיים חבל על הזמן
ובקשר לחולצה לבנה אפרפרה פשוט מאד להקפיד על הפרדה של צבעים חובה
אפשר גם לקנות דפים לוכדי צבע שמעתי מכאלה שעוזר מאד גם ללבן עם כהה אבל בלי ניסיון ואחריות
בהצלחה כל הכבוד למי שקרא עד פה חח יצא ארוך

לא יודעת אם נכתב
אני מצאתי שחולצות לבנות גבריות מכבסים לבד רק עם עצמם ללא פריטים לבנים אחרים.
גרביונים לבנים, גופיות לבנות, חולצות בסיס לבנות ועוד - בנפרד מהחולצות

זה לא זול... ידוע לך לכמה כביסות (בערך) מספיק?
איך הריח? באמת עוצמתי וקסום כמו שמתואר?
מעניין לנסות
ריח מדהים. יש 3 ריחות. נראה לי שהלוטוס (זה עם הנוזל השקוף) הכי נעים. פרשי ונקי.
נשאר מעל שבועיים!

אני במקרה קניתי מרכך של חברת לנור בנחוח {אוקינוס} וראיתי שהריח נשאר יותר. ממקסימה. בדין וכו
נ.ב עדיין לא נסיתי ניחוחות אחרים שלהם

רק בזהירות עם פיירי.
אני הוספתי פעם למכונה והקצף לא גמר לזלוג החוצה.

בלת"ק חלקי
גיסתי משתמשת במרכך שעולה 150 ש"ח לבקבוק קטן, כל השכונה מריחה את הבגדים של הילדים שלה :)
אני פחות מתחברת (קשה לי עם ריחות עזים) גם פחות מתחברת למחיר ;)
לגבי כתמים, לא הצלחתי לקרוא את כל התגובות, איך משתמשים בפיירי בכדי להוריד כתמים? (משתמשת בד"כ בוניש קליה תרסיס ואבקה)
תודה מראש :)

מה זה התוכנית הזה של כביסה מקדימה / השריה?
איך זה נקרא במכונת בוש?
לי אין תוכנית כזו אז הרבה פעמים אני מפעילה כביסה קצרה של רבע שעה ואז מדליקה שוב מכונה ארוכה כך שיוצא כל הריחות הרעים וזה לא אותו מים של השטיפה הראשונית במשך כל הכביסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה